Кавказ ріже кацапів.

  • 18.02.12, 23:18
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на LifeNews.

За останніми даними, вході військової операції в Ножай-юртовськом районі Чечні загинули 21 поліцейський. Тільки за минулу добу бойовики убили 8 співробітників МВС. Пораненими числяться вже 36 співробітників правоохоронних органів.

За кількістю сил, які були задіяні в цій спецоперації, а також числа втрат, бойових зіткнень на кордоні Чечні та Дагестану є наймасштабнішим за останні кілька років.

- Спецоперація проходила у важкодоступній, гірничо-лісистій місцевості, - повідомив Life News джерело в силових структурах республіки. - У зв'язку з цим було неможливо використовувати бронетехніку. Дії поліції були ускладнені мінливою погодою і глибоким снігом.

Читайте також на Цензор.НЕТ, Путін категорично проти відділення Кавказу від Росії: Тут же знайдуться інші бажаючі відокремитися

Незважаючи на погані погодні умови, спецоперація була доведена до повного знищення банди під керівництвом 47-річного Магарбі Теміраліева на прізвисько «Абудар».

На п'ятий день напруженого збройного протистояння на кордоні Дагестану і Чечні силовикам вдалося повністю знищити одну з трьох протиборчих їм збройних угруповань.

- Сьогодні вбито 7 бойовиків. Ліквідацією зазначеної бандгрупи спецоперація не завершиться, - повідомили Life News в прес-службі глави Чечні.

За попередніми даними, співробітники МВС понесли колосальні втрати. 21 людина вбита, 36 поранені. Підрахунок загиблих продовжується в ході огляду місця бою.

Табачник проти історії України.

  • 18.02.12, 23:10
УНІАН
Відомство Табачника розробило нові навчальні плани для школи
У Міністерстві освіти та науки, яким керує Дмитро Табачник, розробили новий навчальний план для 5-9 класів середньої школи. Проект передбачає зменшення годин на вивчення української мови та літератури і скасування предмету "Історія України".


Як дізналася газета "Дзеркало тижня", за новим планом уроків української мови буде лише по два на тиждень (для порівняння, у Росії на вивчення державної мови у шостому класі середньої школи відводиться шість уроків щотижня).

У сьомих, восьмих та дев'ятих класах також зменшується кількість годин на вивчення української літератури.

А предмет "Історія України", за задумом керівництва Міносвіти, взагалі зникне з розкладу шкільних уроків. Натомість з'явиться новий, інтегрований курс - історія, в якому буде поєднано всесвітню історію та історію України.

Оскільки навчальних планів для десятого та одинадцятого класу не розроблено, про подальшу долю предмету "Історія України" ніхто нічого певного сказати не може.

У Тимошенко виявили грижу хребта

  • 15.02.12, 21:23
Німецькі лікарі поставили діагноз екс-прем'єру.


Євген Малолєтка/ТСН.ua
Німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу
Обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко іноземними фахівцями виявило в неї грижу хребта.


Про це повідомили джерела "Української правди".

За їх словами, це - один з висновків німецьких лікарів, які обстежували Тимошенко.

Джерело додає, що такий діагноз лікарів вимагає проведення лікування Тимошенко за межами колонії, зокрема - оперативне втручання.

Інших подробиць джерело не наводить.

Як повідомлялося, в Україну для обстеження Тимошенко прибули два лікаря з Німеччини і три з Канади. До складу комісії також були включені українські медики.

Лікарі з Німеччини у вівторок ввечері завершили медичне обстеження стану здоров'я екс-прем'єра і залишили Україну, залишивши свій висновок в запечатаному конверті до висновків своїх канадських колег.

Голова Фонду держмайна досі не коментує скандальний продаж.

  • 13.02.12, 20:58
УНІАН
Рябченко не коментує продаж "Вінницяобленерго"
Голова Фонду держмайна Олександр Рябченко досі зберігає мовчанку і ніяк не коментує події навколо скандального продажу 50% акцій ПАТ "Вінницяобленерго".


Нагадаємо, сьогодні, 13 лютого, за ціною, яка лише трохи перевищує стартову, підприємство продали ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", яке належить бізнесмену Костянтину Григоришину.

А 10 лютого Фонд держмайна відсторонив "Львівобленерго" від конкурсу з продажу 50% акцій "Вінницяобленерго".

Враховуючи те, що "Львівобленерго" було готове запропонувати за "Вінницяобленерго" ціну, у кілька разів вищу за стартову, напрошується закономірний висновок про те, що компанію свідомо усунули від торгів, аби продати "Вінницяобленерго" за безцінь "правильним" покупцям. Таким чином через непрозору та явно заангажовану позицію керівництва Фонду держмайна, у першу чергу Олександра Рябченка, державний бюджет недоотримав десятки чи навіть сотні мільйонів гривень.

Раніше з власних джерел ТСН стало відомо, що Олександр Рябченко у вузькому колі повідомив, що отримав завдання обмежити коло учасників конкурсу і не допустити усіх претендентів до торгів. Сам державний чиновник навіть не намагався спростувати чи підтвердити цю інформацію, попри числені спроби журналістів з ним зв'язатись в останні кілька днів.

Нагадаємо, 3 лютого засідання конкурсної комісії з продажу 50% акцій "Вінницяобленерго", на якому під час аукціонних торгів мали визначити покупця цього пакету, не відбулося через відсутність кворуму, а фактично конкурс був зірваний Фондом держмайна.

До участі у конкурсі з продажу 50% "Вінницяобленерго" ФДМУ спочатку були допущені три компанії - ПАТ "Львівобленерго", ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", ТОВ "ВС Енерджі Інтернешнл Україна".

Проте пізніше Фонд держмайна переглянув своє попереднє рішення і відмовився допустити до участі в приватизаційному конкурсі з продажу 50% акцій ПАТ "Вінницяобленерго" одного з раніше допущених учасників – ПАТ "Львівобленерго".

Представники "Львівобленерго" вже заявили, що компанія має намір звернутися до суду з вимогою визнати результати сьогоднішнього конкурсу недійсними.

ПАТ "АК Вінницяобленерго" є домінуючою енергорозподільною компанією у Вінницькій області, 75% акцій якої належать державі, 23,86% – у власності юридичних осіб і 1,14% – фізичних осіб.

Удобства по-макеевски: Видео.

  • 10.02.12, 20:58
Жители двух девятиэтажек на окраине Макеевки возле Донецка уже 12 лет живут в неотапливаемых квартирах. Из-за холода в доме нет воды и замерзла канализация.

Как сообщает Цензор.НЕТ, в доме живут в основном пожилые люди и помощи им ждать не откуда.





Смотрите также: В Макеевке рухнула стена жилого дома: У нас спальню рвануло. Хорошо, что моя дочка осталась на кухне. + ВИДЕО.

Лист-питання до янучарських підданих.

  • 04.02.12, 22:05
Щиро вдячний шановним дописувачам за їх  коменти на мій лист до янучара.
 На розвиток теми хочу поставити питання: як ви вважаєте, після кінця чи на кілляці, чи на гілляці, чи на брамі, чи у канаві нинішнього «героя свята», чи слід залишити його відприскам і їх злочинній камарільї усе нажите непосильною працею? 
 Що робити із «тією навалою зі сходу» яка окупувала майже всі посади й затромбувала усі судини державного кровотоку країни? Тут жоден кумадін (кроворозжижаюче) не допоможе!
 Залишити злодіям накрадене? Залишити їм майонтки, заводи, газети, телеканали й пароходи? Залишмти непокараними за державну зраду перед ворогами країни?
 А що робити з коломойськими, ахметовими, фірташами, бойками, хорошковськими і іншими бродськими кровопивцями? Визнати законність їх прав на все ВКРАДЕНЕ В НАС?
 Чи вважаєти Ви, шановні читачі, що зміна одних мармиз при владі на інші, вже достатня перетурбація, після якої можна спокійно  повернутися до зомбоящика, пити пиво, каву чи що кому смакує.
 Я так не вважаю.
 Кровопивці мають бути усунені. Навала ліквідована. Країна повернена її громаданям. 
 Потрібне повне ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ країни, свідомості, світогляду, мети і методів її досягнення. І неможна заспокоюватися поки мета не буде досягнута.
 Хирург не може видалити ракову пухлину без крові. А без оперативного втручання пацієнт – у нашому випадку це ціла країна і наші діти й онуки - загине.  От такий простий вибір.
 Тепер можете кидати в мене каміння.
 Ригів - в анал!
 Ітар

Милиция отозвала требование о блокировании EX.UA.

  • 02.02.12, 21:24
Об этом AIN.UA рассказал управляющий партнер юридической фирмы «Юскутум» Артем Афян, который представляет интересы EX.UA, передает Цензор.НЕТ. Он также рассказал, что дело было возбуждено по факту размещения на портале пятью неустановленными лицами контрафактной продукциии компании Adobe. Сумму ущерба истец оценил в 180 тыс. грн.



Читайте также:  Месть хакеров за EX.UA: "Лег" сайт Нацбанка

«Следствие разобралось, что факт размещения на портале нелицензионных продуктов не может стать причиной для блокирования домена, поэтому требование было отозвано. Теперь домен снова может быть включен, однако сервера портала все еще у милиции. Их изъятие никак не способствует установлению личностей пяти человек, которые разместили контрафактный контент. Более того, после блокирования домена установить личности нарушителей стало невозможно», - рассказал Афян. Сервера были изъяты под предлогом того, что на них могут быть копии размещенных нарушителями продуктов Adobe.


Читайте также:  ПР: Органы внутренних дел должны дать по рукам хакерам

Госархив собирается уничтожить документы УПА.

  • 01.02.12, 20:44
Государственная архивная служба предложила разрешить уничтожение документов, которым меньше шестидесяти лет. Парламент поддержал законопроект в первом чтении. Но исследователи против, мол, власти хотят легализовать фальсификацию истории.
Как сообщает Цензор.НЕТ, под уничтожение могут попасть разнообразные отчеты и инструкции воинов УПА. Они, в основном - в плохом состоянии. Ранее их ждала бы реставрация. А теперь исследователи боятся, что документам пришел конец. Ибо две недели назад Верховная Рада приняла в первом чтении изменения в Закон об архивном фонде.


Смотрите также: Русскоязычный историк Суворов: Я снимаю шапку перед Шухевичем. Он восстал против сатанинского режима. + ВИДЕО.

Яке рішення прийме суд?

  • 01.02.12, 20:28
ВАСУ розгляне позов УНП
Фото Таїсії Стеценко / Корреспондент.net

Вищий адміністративний суд 15 лютого розгляне законність указу ПрезидентаВіктора Януковича про скасування святкування Дня свободи 22 листопада.

Як повідомили сьогодні, 1 лютого, в Українській народній партії, слуханнясправи призначено на 14:40.

"Справу розглядатиме колегія з п'яти суддів, в числі яких Михайло Зайцев, Олександр Веденяпин, Володимир Заєць, Микола Алексєєнко та ЮрійРецебурінскій", - розповіли в УНП.

Нагадаємо, 30 грудня 2011 року Президент Віктор Янукович видав указ № 1209Про відзначення в Україну деяких пам'ятних дат і професійних свят, якимскасував указ свого попередника Віктора Ющенка від 19 листопада 2005 № 1619 Про День свободи.

Після цього Рівненська обласна організація УНП оскаржила це рішення главидержави у Вищому адміністративному суді.

В Киеве около 500 националистов почтили память Героев Крут.

  • 29.01.12, 22:30
 
 
  Мне нравится

in
Share
 
В Киеве около 500 националистов почтили память Героев Крут
svoboda.org.ua 

Факельный марш по случаю Дня Героев Крут прошел в воскресенье вечером в Киеве.

Как передает корреспондент агентства Интерфакс-Украина, около 500 участников акции собрались на Майдане Независимости.

Затем организовав колону, они прошлись по правой стороне проезжей части улиц Крещатик и Грушевского к станции метро Арсенальная. Участники акции держали зажженные факелы.

Участники шествия держали флаги ВО Свобода и национальные флаги, а также баннеры с надписями: Слава Героям Крут, Киев - националистический город, Мы, бандеровцы - борцы за интересы работающих масс. При этом они скандировали: Прочь московских оккупантов!, Слава Героям Крут!, Свобода придет - порядок наведет!.

После завершения шествия они провели митинг возле станции метро Арсенальная.