В киевском метро пытались установить палатку

  • 11.12.11, 15:56
На платформе станции метро "Майдан Незалежности" в Киеве провели акцию протеста против запрета на проведение мирных собраний.

Акцию по случаю Международного дня прав человека организовали представители "Коалиции участников оранжевой революции» и «Черного комитета".

Как сообщил председатель всеукраинской общественной организации "Коалиция участников оранжевой революции" Сергей Мельниченко, в 12:00 около 50 человек спустились в метро на станцию "Майдан Незалежности" и начали проводить акцию протеста против запрета на проведение мирных собраний, которые принимаются судами.

Он сообщил, что сторонники акции пытались установить палатку прямо на платформе, но им в этом помешали сотрудники милиции.

Завязалась небольшая потасовка, в результате которой его и еще одного активиста задержала милиция.

Решение провести акцию именно под землей вызвано тем, что на поверхности, на Майдане Незалежности, власти запретили проведение любых акций.

Административные протоколы составлены за злостное неповиновение сотрудникам правоохранительного органа, а также за нарушение порядка проведения акции.

 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 




 Фото: Макс Левин 


 
 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


 Фото: Макс Левин 


Ренат Кузьмін і 30 прокурорів гуляють на славу.

  • 03.12.11, 21:29
Своє професійне свято українські прокурори відзначили з розмахом в одному з найдорожчих клубів столиці - Byblos, на вулиці Артема.
Парковка закладу була забита "Мерседесами", "Лексусів" і "БМВ", які охороняла міліцейська машина. Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили в "кінозалі" клубу.

ДИВІТЬСЯ цензорів-ВІДЕО І ФОТО: Ренат Кузьмін і 30 прокурорів влаштували вечірку в елітному нічному клубі столиці "

Варто зазначити, що середній чек в цьому закладі з випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї - 2 тисячі. Зрозуміло, що прокурори гуляли не "на суху". У прокурорському меню цього дня, за словами одного з офіціантів, було: фуа-гра (для прикладу, фуа-гра з ананасом в ягідному соусі, як зазначено в меню закладу, коштує 229 гривень), ніжка кролика ("ніжка кролика з овочами по -прованськи "- 197 гривень), котлети по-київськи (" котлета по-київськи з картопляним пюре "- 95 гривень), морепродукти (" мікс морепродуктів з лимонно-ікорним соусом "- 367 грн) та елітна випивка.

Свято організовував для "своїх" сам перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін *. Він
ж і замовляв музику. Ще з творчого вечора Яна Табачника відомо, що Кузьмін є великим шанувальником шансону - тоді він несподівано сів за рояль і "сбацала" відомий блатний хіт "Мурка". Відомий акордеоніст, очевидно, зробив алаверди - заспів на прокурорської вечірці.

А хедлайнером святкування став відомий московський співак шансону Євген Кемеровський, який виконав для борців зі злочинністю хіти "Амністія", "Братва, не стріляйте", "маляву", "Матроська тиша", "Лиха біда початок" і "Поїзд на Магадан".

Запросити Кемеровського на приватну вечірку коштує в середньому 12 тисяч євро - 130 тисяч гривень (окремо оплачується проживання і проїзд його "групи супроводу" - звукорежисер, адміністратор, мінімум два музиканти).

Так, за мінімальними підрахунками, прокурорський свято може коштувати близько 300 тисяч гривень - 5 тисяч за один рахунок помножити на тридцять прокурорів, плюс виступ Кемеровського за 130 тисяч. І це - якщо Ян Табачник погодився співати для "друзів" безкоштовно.

Що чекати Україні від Путіна презедента.

  • 27.11.11, 15:51
Сьогодні "Єдина Росія" першою з усіх політичних партій висуне свого кандидата в президенти - лідера партії, прем'єр-міністра Володимира Путіна.
З'їзд ЕР пройде в неділю в Лужниках, на нього запрошено 11 тисяч учасників і понад 1,1 тисячі журналістів.

Очікується, що на з'їзді виступлять Путін і президент Дмитро Медведєв, який очолює федеральний список єдиноросів на думських виборах. Процедура висунення, голосування і затвердження кандидата, як стверджують у партії, займе від півтора до двох годин.

Рада Федерації в п'ятницю призначив дату виборів глави держави - 4 березня. У суботу постанову про призначення виборів було опубліковано в «Российской газете», і таким чином, документ набув чинності.

«З'їзд, на якому" Єдина Росія "висуне кандидатом в президенти нашого лідера Володимира Володимировича Путіна, відбудеться 27 листопада. Таким чином, ми станемо першою партією, яка представить свого кандидата на пост глави держави », - сказав журналістам секретар Президії Генеральної ради ЕР Сергій Неверов.

Нагадаємо, у вересні на з'їзді "Єдиної Росії" Дмитро Медведєв запропонував Путіну балотуватися в президенти в 2012 році, заявивши, що сам піде працювати в уряд. Нинішній глава Кремля пояснив своє рішення не балотуватися на другий термін тим, що Путін - найавторитетніший політик країни, і його рейтинг «трохи вище».

Раніше про намір брати участь у президентських виборах заявили лідер КПРФ Геннадій Зюганов, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, один з лідерів опозиції несистемної Едуард Лимонов.

Ваші коментарі панове.

  • 15.10.11, 22:26
Йде бичок, хитається,
Зітхає на ходу:
- Ох, дошка кінчається,
Зараз я впаду!
(Агнія Барто)

Та ні, безумовно, який вже тут бичок, просто відвертий «бичара», якого через недоумство випустили на політичну арену. Думаю кричалку про «спасибі ...» повторювати не будемо, враховуючи тонку душевну організацію виборців суворого регіону, оскільки в перспективі нас всіх чекає одна і та ж ... «жопа», якщо хто ще не зрозумів?!

Ну да ладно. Після «вироку» 11.10.2011 нестачі в прогнозах розвитку подій напевно не буде. Однак історія «суду» і «вироку» щодо Юлії Тимошенко чітко показала, що для того, щоб вірно прорахувати чиї то вчинки, необхідно однозначно розуміти ... з ким ти маєш справу.

Взяти хоч ту ж навчений і демократичну Європу. Тут необхідно врахувати як ступінь наївності європейців, так і віддати належне майстерності технологів і обсягом витрачених коштів, для того, щоб зліпити з двічі «несудимого» ... світлий образ «міцного господарника», «професіонала», що може створити вертикаль влади і провести реформи . Ура ... закричала Європа і США, і навіть поспішили ... привітати новоспеченого «президента».

Наївні, вибори були лише початком «невинних пустощів» ... створення більшості і коаліції в розріз з Конституцією та рішенням КС ...
- Та шо ви починаєте, ми це рішенням того ж КС і закріпимо.
- Як, так це ж суперечить його попереднім рішенням?
- Ай не морочте нам голову, на те він і КС, рішення його не оскаржуються а струму виконуються, о-о-о!
- І взагалі ... КС сказав, що Конституція 2004 застаріла, а 1996 краще, тому як повноважень більше і термін нашої депутатської братви на рік довше, не 4 а 5, так шо не морщити Європа, все шляхом!

І ... понеслася країна по «купинах», як «бик» по пеньках.

- Нічого, нехай попустувати, воно ж поки дитя, у нього було таке важке дитинство, демократії тільки вчиться - поблажливо подумала Європа.

І ось за 1,5 року молода «демократія» трансформувалася в поліцейську державу, з якимось патологічним ентузіазмом фабрикують щодо лідерів опозиції політично мотивовані кримінальні «справи» не мають під собою навіть складу злочину.
А Європа, як у дитячому садку право, чиновники вищого рангу скількох країн виховною роботою з «биком» займалися, 27 або і того більше, а результат? Так, сопів у відповідь, на «незалежний» суд все посилався, а в результаті ...
- Шо, мене, порожнім базаром розвести хотіли, лошари європейські, а ось їй і вам вирок!

Ні панове, порожні, хоч і суворі розмови, але на «биків» не діють. Тут потрібні прості, але до «канкретності» зрозумілі кроки, як кажуть ... по найдорожчому.
Ось хоч так ... на засіданні міністрів закордонних справ країн ЄС у червні цього року прийнято рішення ввести заходи проти трьох білоруських компаній - «Белтехекспорт», який займається торгівлею зброєю, ChUP «БТ телекомунікації» і лотерейна фірма «Спорт-пари», що належать економічному раднику Лукашенко , Володимиру Пефтіеву.

Рахунки грюкнути, та плюс старе добре ... раз - і «пацани» невиїзні!

Іншу мову, на жаль їм не зрозумілий за визначенням, ментальність не та. Тому в усі ці «бичачі» розмови ... «Це не остаточне рішення. Попереду ще Апеляційний суд і, безумовно, яке він прийме рішення і в рамках якого законодавства він буде приймати таке рішення, це буде мати велике значення », як там Станіславський казав ... не вірю! І як досить точно висловився Портников ... «Звичайно, він (Янукович) зараз буде викручуватися, торгуватися - але знову неправильно все оцінить, десь помилиться, когось не помітить, а кого-то зашібет. Він просто не може - правильно ».

Тому найвірніший шлях не розраховувати на проблиски свідомості в «бичачої» голові, і після проходження всіх апеляційно-касаційних інстанцій в Україну ... в Страсбурзький суд, який ... «Вправі присудити справедливе задоволення претензії у вигляді фінансової компенсації матеріального збитку і моральної шкоди, а також відшкодування виграла стороні всіх витрат і витрат», а «в разі, якщо без зміни законодавства чи судової практики розглянута Європейським судом ситуація може повторитися, то держава (програло) , здійснює необхідні його новації і зміни ».

А там дивись і суддя Річард Салліван, в окружному суді Манхеттена Нью-Йорк США, настигне з вердиктом за позовом Юлії Тимошенко та ряду народних депутатів від фракції БЮТ-Батьківщина, за звинуваченням у шахрайстві, порушенні прав людини і вимаганні щодо Фірташа і вищих посадових осіб Україну при вирішенні питання про повернення «РосУкрЕнерго» 12 млрд. кубометрів газу в Стокгольмському арбітражі, і визнання цього «світового» угоди змовою.

Положення закону RICO (RACKETEER INFLUENCED AND CORRUPT ORGANIZATIONS ACT) надають позивачам право на відшкодування збитків у потрійному розмірі, а також судових витрат і витрат, по розділу 1964 (с), не кажучи вже про те, що дозволяє абсолютно чітко визначити «статус» вищих посадових осіб і переслідувати ... як корупціонерів, з арештом рахунків і всіма витікаючими «принадами».

Буде цікаво подивитися на обличчя регіональних «балакунів», так захоплюються американської Фемідою «посадіть» Лазаренка, коли у окружного суду США, з'явиться шанс реалізувати так і не здійснений гасло Майдану 2004 року ... «бандитам тюрми!» В згуртованих регіональних рядах.

Але це закордон все, а нам то що? Та краще ніж самі, про себе ніхто за нас не потурбується ... відповідно в єдності сила.

Ось тільки в згуртованість окремих опозиційних сил віриться насилу. Іншого шляху як об'єднатися їм в одну політичну силу, нехай той же КОД (Комітет опору діктатурі) не бачу. Їм менше приводів буде зі своїми неміряно амбіціями носитися, а нам даремно сперечатися. І буде абсолютно правильно, якщо туди ж увіллються розрізнені організації підприємців та ветеранів-афганців «Ніхто крім нас». Сподіваюся після вчорашніх маски-шоу податкової в їх київському офісі, по «лівому» постанови ... Макіївського міського суду (хто б сумнівався), ілюзії про недоцільність висунення політичних вимог у них розвіялися, а їх багатий досвід на шляху до демократії буде вельми корисний.

Та й ті кому просто все, що відбувається, так само як і своя доля, не байдуже, думаю теж осторонь стояти не будуть, а там ... і наші «буйні» підтягнуться, нічого їм в СІЗО робити. Туди реальних претендентів, під «влади» ціле стадо випасається.

Дошка неминуче закінчується ...

Допоможем Харанту.

  • 09.10.11, 20:17
Семён Битый

Опять недобитых бандеровцев вой,
Опять на хатыночку гонят -
Хохол, покумекай своей головой –
Как вместе Межгорье достроить!

Нет поля для гольфа – и как отдохнуть
От подвигов славных в субботу –
Не пива ж Гаранту с устатку хильнуть -
На лавочке после работы?

Без конного клуба – ну просто никак –
Чем поле пахать под картошку? –
Ведь кризис подходит, раз ты не дурак –
С конячкой - посадишь немножко.

Озёра ругают – есть трошки у нас -
Опять же, прожить помогают -
Подвялить таранки чуток про запас -
Ведь рыбка сейчас – дорогая!

Товарищ, не сил на Гаранта глядеть –
Зарплаты никак не хватает -
Со злыдней совсем закручинился дед,
И Людка всё точит-ругает.

А ну, доставай с-под кровати суму,
Не жадься - и малый, и старый -
Поможем, чем сможем - достроить ему
Хатынку в сто тридцать гектаров!

Покращення прёт, денег – кур не клюёт,
В копилках бабло оседает -
Студент по утрам лососину жуёт
И чёрной икрой заедает,

На пенсию можно - Монако купить,
Зарплаты до неба достали -
А бедный Федорыч - не знает как быть,
Страдает в тоске и печали!

Попросим Тигипко в сто крат обложить
Хапуг-спекулянтов и прочих,
Чтоб было Гаранту зимой где прожить -
Всем миром на хатку надрочим!

Азарыч, субботник давай проведём -
А ну, поднажми на лопаты –
Оранжевый нос журналёгам утрём -
Подможем Гаранту, ребята!

Ты рот на хатыночку - не разевай,
Не брызгай змеиной слюною -
В сто тридцать гектаров спечём каравай -
А ну – подсобим всей страною!

Завтра на Майдані влаштують розпродаж футболок "Спасибі жителям

  • 14.09.11, 20:48
У четвер 15 вересня о 18.00 біля Головпоштамту на Майдані відбудеться благодійна розпродаж футболок "Спасибі жителям Донбасу". !

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, передає Цензор.НЕТ.

"Прийміть участь в акції - отримайте ексклюзивну футболку", - закликають організатори акції рух "Спільна справа" і постраждала через футболок компанія ProstoPrint.

Кошти від розпродажу підуть на підтримку громадян, переслідуваних режимом за свою позицію.

Можливий такий варіант розвитку подій, чи ні?

  • 08.09.11, 21:29
Між Києвом і Москвою йде своєрідна гра в піддавки, мета якої - здача української газотранспортної системи «Газпрому». Про це пише у своїй статті, опублікованій LB.ua експерт Інституту Горшеніна Наталія Приходько.

«Насправді Росії вигідний Янукович, створений за образом і подобою російських лідерів, - упевнена Наталя Приходько. - Сьогодні Україна - це не Росія. А нинішня Росія створювалася навіть не з арешту Ходорковського - вона починалася з вигнання Гусинського і Березовського. Саме тому справа Тимошенко необхідно для зміцнення позицій самого Януковича всередині України, перетворення його на «українського Путіна». Плюс справа Тимошенко буде навмисно використовуватися для того, щоб де-факто перекрити шлях України до Євросоюзу. З одного боку - навмисна бравада щодо нашого європейського майбутнього, з іншого - навмисна робота щодо недопущення Україна в ЄС, залишаючи тільки один шлях - на Схід ».

На думку експерта, осінь пройде в безплідних переговорах з приводу газу, а в грудні саміт ЄС, швидше за все, відмовить Україні в асоціації.

«І ось на цьому тлі в Москву поїде Микола Янович Азаров, який підпише нові угоди: Росія погодиться знизити ціну на газ на 50 доларів, скоротити кількість обов'язкового обсягу споживаного Україною газу, а натомість отримає половину газотранспортної системи Україні, - впевнена експерт інституту Горшеніна. - Тобто, ми залишимося з тією ж ціною на газ, що і раніше (оскільки, віддавши шматок труби, ми втратимо 50% плати за транзит). Але будемо міцно прив'язані до Росії і навіть наші спроби говорити щось про формулу участі в Митному союзі «3 +1» будуть виглядати дуже смішно »

Донецкая разухабистая

  • 08.09.11, 20:22
Я не вкалываю – эх! – не ишачу – эх! -
По карманам у лохов плагиачу,
Сплагиатил пару шапок меховых – эх! -
У очкариков терпил бестолковых,

Мусора словили гады мальчонку – эх! -
Запихали на вонючую шконку,
Срок недолго я на зоне лопатил – эх! -
На всю камеру стучал-плагиатил,

«Кум» тюремный за дружка заступился – эх! -
Так я в Партию заветную влился –
Подфартило мне, сидевшему вору – эх! -
Плагиачу всё подряд, без разбору,

Губернатором дворец сплагиатил – эх! -
На «хатинку» полбюджета растратил,
Как при Кучме дослужил до премьера – эх! -
Плагиат стал охрененных размеров,

Пять процентов сплагиатил на шару – эх! -
Хоть премьером хорошо, а всё мало –
Да толпа на «пидрахуйство» забила – эх! -
Жадность фраера Майданом сгубила,

Но недолго я в запасе пылился – эх! –
Подсобили – и в Гаранты пробился,
Объегорил лохторат как детишек – эх! –
Сплагиатил дуракам пару книжек,

Эх! - Гарантом плагиатить привольно – эх! -
Сплагиатил «Телеком» и «Межгорье»,
Дай мне, чёрт, с десяток лет и удачу – эх! -
Полстраны себе в карман сплагиачу!

Москаль отримав докази невинності Луценко

  • 07.09.11, 22:08
Народний депутат Геннадій Москаль отримав офіційне підтвердження від Державного казначейства, що під час керівництва в МВС Юрія Луценка кошти на святкування Дня міліції перераховувалися без порушень.

Про це повідомляє прес-служба Народної самооборони.

"Державне казначейство України підтвердило, що перерахування бюджетних коштів МВС на користь ДП« Національний палац мистецтв «Україна» не було нецільовим використанням бюджетних коштів ", - заявив Москаль і нагадав, що саме цей факт є одним з основних у звинуваченнях екс-міністра МВС Луценка .

"Дані кошти були закладені в бюджет МВС в 2008 і 2009 рр.. За кодом економічної класифікації видатків 1172« Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку ». Цей код економічної класифікації видатків Міністерство фінансів не скасовувало", - додав він.

Нагадаємо, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 года.Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом бурхливого святкування Дня міліції. Луценко пред'явлено звинувачення за статтею 364 частиною 3 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем)

В "Епіцентрі" - "маски-шоу",знову переділюють?

  • 07.09.11, 22:01
Силовики в масках захопили офіс торгової мережі "Епіцентр" у Києві та проводять виїмку документів.

Зокрема, представник будівельного гіпермаркету повідомив УНІАН: «На Братиславській, 11 люди в масках зі спецпідрозділу зламали двері в двох офісах, побили охоронців, поклали їх на підлогу, увірвалися в офіс і проводять обшуки і виїмки».

На питання, яку структуру представляють силовики, співрозмовник агентства відповів: «Начебто СБУ. 99% - що «Альфа». У той же час він сказав, що на чорній формі силовиків «нічого не написано».

«Вони повністю захопили центральний офіс, в якому працюють близько 150 чоловік, нікого не впускають і не випускають, позабирали мобільні телефони. О 8.50 десь по 20 осіб зайшло з центрального та тильного входу. Також чоловік 20 зламали двері, які були під охороною, і увійшли до другого офіс на вулиці Петра Запорожця. Туди приїхала охорона МВС і зараз вони розбираються. А взагалі ходять по кабінетах і все забирають, ведуть себе зухвало, зухвало ».

У той же час, за словами співрозмовника агентства, керівництва компанії на місці подій немає, сам будівельний гіпермаркет продовжує працювати.

У прес-центрі СБУ на даний момент УНІАН не змогли надати інформацію, чи проводяться підрозділами спецслужби будь-які дії за вказаними адресами