хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Екс-прем’єр та планокур

  • 06.03.11, 15:19
Огляд новин за 4.03

Якось за усіма цими останніми подіями з поля зору суспільства випала Юля Тимошенко. Правду кажучи, і увесь останній рік після поразки на президентських виборах вона не дуже тішила нас своєю активністю, хоча від претензій на звання лідера об’єднаної опозиції так і не відмовилася.

Натомість уся активність Тимошенко звелася до організації кількох млявих мітингів, які на фоні регулярних піндюлів, що їх щедро вигрібала однойменна фракція, виглядали швидше як передсмертний хрип. Картину доповнювали каравани верблюдів-перебіжчиків, які поважно кочували в бік донецьких териконів.

Єдине, чим запам’яталася Юля, так це своєю дисциплінованістю у відвідуваннях Генпрокуратури. Мені важко судити, наскільки вдалою виявилася обрана лінія поведінки. Однак видається на те, що після перших «забойних» післядопитних пресух ЗМІ поступово втратили інтерес до цих регулярних міроприємств. В цьому нема нічого дивного: судячи з усього, Юлю тягають до Генпрокуратури не стільки зі слідчої необхідності, скільки з виховних та, так би мовити, піарастичних міркувань. Отож сказати чогось нового після допиту Юлі Володимирівні зазвичай нічого, а щоб слухати кожного дня її викривальні монологи – треба мати янгольське терпіння, або любити її більше, ніж власні нерви.

Правда, у цих походах іронічна доля несподівано пов’язала Юлю Володимирівну із одним моїм знайомим планокуром, ім’я якого з певних міркувань називати я не буду, обмежившися лише вуличним поганялом – Покришкін. Його він отримав за те, що одного разу перевозив кілька стаканів трави з сусіднього району у колесі мопеда.

Річ у тім, що навесні минулого року Покришкіна прямо на вулиці «прийняли» зі стаконом трави, і він мав щастя три дні просидіти за гратами. Йому не дали ані зателефонувати батькам, ані поспілкуватися з адвокатом. Просто психологічно пресували і вимагали велику як на погляд Покришкіна суму за те, щоб не відкривати справу – 2 тисячі гривень. Після двох діб він зламався і погодився. Гроші довелося позичити у посивілих від хвилювання батьків. На третій день хабар було передано і пацик вийшов на свободу. Загалом, історія досить типова як для України, і більшість читачів неминуче чули або стикалися з таким особисто.

А до чого ж тут Юля Тимошенко, спитає хтось? Все дуже просто. Нещодавно Юлю допитливі журналісти підловили на тому, що дописи на її Твіттері з’являються навіть в той час, коли вона перебуває у Генпрокуратурі на допитах. Отож одне з двох: або вона робить ці дописи не сама (всупереч власним запевненням), або їй дозволяють писати до Твіттера під час допитів. Добре все зваживши, Юля заявила, що таки справді пише під час допитів.

У мене немає підстав ставити під сумніви цю заяву Юлії Володимирівни. Однак я вимагаю справедливості. Як на мене, екс-прем’єр-міністр Тимошенко нічим не краща за планокура Покришкіна, а в сенсі суто людських якостей – можливо, й поготів. І якщо тому не дозволили навіть зателефонувати батькам чи адвокату – то чому Юлі дозволяють вільно не тільки проносити до Генпрокуратури ноутбук, а ще й користуватися інтернетом для власного задоволення?

Отож я, як свідомий громадянин, вимагаю дотримання рівності між планокуром Покришкіним та екс-прем’єром Юлею Тимошенко шляхом заборони їй користування інтеренетом під час допитів…
Володимир Йадороб
28

Коментарі

16.03.11, 15:26

    26.03.11, 15:31

    "...не пинайте дохлую собаку, Она не может вас уже укусить."
    Ю.Шевчук

      анонім

      36.03.11, 15:34

      Не менш цікавим є питаня, а чому криміналні справи проти ЮВТ порушено по таким виграшним для неє справам? Невже хтось вірить що при ЮВТ не крали? Згадайте хоча б епопею з "птишиним грипом". От де можна було б дійсно накопити матеріалу на декілька пожиттєвих термінів. Але ж ні, справи по пенсіям та авто для сільської медицини. При цьому, якось дуже узгоджено і в змісті і в часі почали БЮТіваці і ПеРдунці атаку на Свободу і Тягнибока. Цікаво, так само одночасно пригальмували. Нічого не стверджую. Лише ставлю питаня.

        46.03.11, 15:45

          56.03.11, 15:52

          Я абсолютно не юлефан. Але всі ці справи з генпрокуратурою - фуфло. Її не за те пресують, а за те, що вона, яка не є, але всеж опозиція.

            66.03.11, 15:58

            "Або вона робить ці дописи не сама , або їй дозволяють писати до Твіттера під час допитів." Що суперечить її твердженням "швидко завершити процес ознайомлення з матеріалами, які містяться в 180 томах порушеної проти неї кримінальної справи".
            Ви одночасно можете сидіти у своєму Блозі,роздавати коментарі і вичитувати важливу документацію, яка наразі може докорінно змінити Ваше життя???
            Якось воно купи не ліпиться!

              76.03.11, 16:10

              Скажу більше рівність повинна бути між планокуром Покришкіним і гр. Януковичем. Який порушив закон заперечуючи Голодомор.

                Гість: Ogin

                86.03.11, 16:16

                А я думав тут про планокура Луцика буде, а тут про якогось Покришкіна...

                  96.03.11, 16:17Відповідь на 5 від Танк_

                  А як на мене ця вистава для збереження балансу ПР - БЮТ, та унеможливлення зміни влади. Щодо Юлі, дійсно не віриться що вона крала більше своїх попередників, овочу просто по кайфу так її опускати.

                    106.03.11, 16:22

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна