Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Цинічні клоуни

  • 18.01.11, 08:37
У списку людей, про яких я найбільше люблю писати, Тигіпко займає одне з найперших і найпочесніших місць. І не тільки тому, що уся його біографія нагадує гостросюжетний тріллер беззастережної перемоги цинічного розуму над непотрібною совістю.

Крім усього, Тигіпко настільки самозакохана істота, що навіть коли несе відверту брехню або нісенітниці, він не червоніє і не комплексує - оскільки вважає усіх інших настільки дурнішими за себе, що не прокинути їх було б неприпустимою дурницею.

Сьогодні він розвивав найулюбленішу свою тему – кредити Міжнародного валютного фонду. На його думку, Україна повинна брати усі гроші, які тільки зможе. Однак ця геніальна думка парадоксальним чином здатна уживатися у голові Сергія Леонідовича із переконанням, що Україна могла обійтися і без кредитів. Із цих двох базових тверджень випливає цілком логічний висновок, що кредити потрібні не стільки Україні, як тому хто їх для України бере. Тобто самому Тигібкому.

У цьому нема нічого дивного, якщо згадати, що, по-перше, ріальні пацани, які нині осідлали владу, за рік встигли розпиляти всього-на-всього 1,89 мільярда доларів, у той час, як, скажімо, Юля – 12 млрд. І пацани почуваються обділеними. Тим більше, що тільки-но минули Новорічні свята, під час яких багато братва мала серйозні витрати на подарунки, Канарські острови і блядєй. І завдані общаку збитки потрібно швиденько компенсувати.

А чим ти їх компенсуєш? Це тільки Азаров може заявити, що промислове виробництво виросло на 11%. Йому можна, він старий і впадає у маразм. Але ці азарівські 11% на хліб не намастиш і «лендровера» за них не купиш.

Отож Тигіпко, як самий інтелігентний і розкутий, пояснює лохам, що братва від їхнього імені планує замутити ще трохи бабла. Звісно ж, не пояснюючи, куди поділося позичене раніше, і чому все більше ситуація скидається на те, що «покращення життя» було вчора і не для всіх.

Оно вже згаданий тут Азаров знову нарікає, що це магазини і супермаркети накрутили ціну на гречку, а уряд безсилий щось зробити. Я так розумію, ціну на бензин теж накрутили власники АЗС, а не підвищення урядом акцизів, правда, дядя Коля? А комунальні тарифи накрутили ЖЕКи, тут і до ворожки не ходи. А ціну на газ піднімають газорозподільні станції.

«Чому ціна гречки на заводі 4 гривні (за 1 кілограм), а в магазині, супермаркеті 15 гривень? Чому? Хтось захотів нажитися на ажіотажному попиті», - ставить Азаров риторичні питання. На які якщо і можна відповісти, то лише так само риторично:

«Чому клоуни у цирку отримують 3 тис. гривень зарплатні, а урядові клоуни типу Тигіпка і Азарова – 15 тис.? Чому? Хтось захотів нажитися на владних повноваженнях».

Володимир Йадороб
35

Коментарі

118.01.11, 08:48

Я лише хочу запитати сраних силовиків, яким Тігіпко обіцяє зберегти пільги:
будете за ті "пільги" продавати свій народ, який вам оплачує ваші пільги?? І вестись, як лохи, на його обіцянки??
Бізнеси-шміжнеси вони ваші приберуть під себе, якщо дасте хоч слабину...

    218.01.11, 09:31

      318.01.11, 09:42

      интересно написано, только с циферками по займу мвф промашка, там намного другие цифры, согласно госкомстату. ну я не о б этом, я всё о гречке и налогах вместе с коммунальными, хотя витины долги нам отдавать, так мне попалась одна историческая ремарка - когда сын Ричарда Львиное сердце стал рулить Великобританией, он для наполнения казны напридумывал кучу налогов и поборов для черни, тогда Королева мать ему сказала: "Тот, кто доит пустое вымя, рискует получить копытом в лоб" вот и мне интересно, оно понимает, что убежать может не успеть?

        418.01.11, 09:57Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        Живу надією, що хунта навчить своїх наступників обходитись з попередньою владою, а їх наступники обійдуться з ними за принципомпом: "переплюнути вчителя"

          518.01.11, 10:27Відповідь на 3 від Hudson Hawk

          100% може не встигнути. Закидають яйцями

            618.01.11, 10:56

            Українська влада це перший ворог Українського народу.

              Гість: Alter_ego*

              718.01.11, 11:37

              Мене теж дууууже дивувало - як можуть освічені,розумні люди голосувати і називати "новою людиною" цього покидька,ставленика КучмИ,за якого гіршим може бути лиш нинішній узурпатор???

                818.01.11, 12:12Відповідь на 3 від Hudson Hawk

                Нет, не понимает. Думает, что умнее всех и успеет смыться. Насчет "умнее всех" чето мне сомнительно, а насчет "успеет смыться" - боюсь, что успеет, гад...

                  Гість: lyo Dnepr

                  918.01.11, 12:13Відповідь на 7 від Гість: Alter_ego*

                  А вот поди жты, куда-то исчезли с форума симпатики Тигипкины. Наверное, их жыття уже настолько покращилося, что ни к чему ходить в инет.

                    1018.01.11, 12:14

                    молдавский продажный клоун всю свою суть раскрыл за 1 минуту http://video.i.ua/user/3643329/48337/249358/?p=0#comments

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна