Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Покращення іде. Наглядно

Акурат сьогодні мені випала нагода відвідати ландшафтний заказник «Інгулецький  степ» поблизу села Недайвода Дніпропетровської області. Один з небагатьох нерозораних куточків українського степу, який став прихистком для багатьох видів червонокнижних рослин і тварин, плюс має історичне значення. Тут у роки Другої світової проходила лінія оборони, місцевість кілька разів переходила з одних рук у інші. Часто кількість загиблих була настільки великою, що їх просто заривали у оборонних ровах, де їхні останки так і лишились. А ще зовсім недавно тут були знайдені сліди стоянки стародавніх людей, для яких це місце мало сакральне значення, зокрема ритуальні поховання, кам’яні викладки, антропоморфні стели, ритуальні горщики і т.п.

Трошки видів на Інгулець:

 

20

Коментарі

113.05.13, 21:32

схаменуться, тільки коли вже втратять (((

    213.05.13, 21:36

    ну что сказать - жажда быстрых денег убирает все препятствия

      313.05.13, 22:31

      голови по одривать!

        413.05.13, 22:37

        А що? Граніт видобувають тільки там? А на Західній Україні, та в інших регіонах його не видобувають? Радіоактивність граніту є природна, і це давним давно відомо. І ні де в світі не має жодних заборон по приміненю його навіть у житлових приміщеннях для оздоблення і гранітну та мармурову плитку, яку в свій час нарізали тільки Італійці. З давніх давен граніт використовують для будівництва замків та фортець. Так що не потрібно пугати сказками про радіаційну небезпеку від видобування та примінення граніту!
        Вже б краще нажахав тим, що вугілля має більшу природню радіоактивність від граніту, а якщо поміряти радіаційний фон біля ТЕЦ які використовують вугілля, то там так фонить!!!
        Так що можна одразу не пити воду, не дихати, та брати біле простирадло та самостійно повзти на кладовище!!!

          513.05.13, 23:33Відповідь на 4 від Tas371

          Рівень радіації також буває різний. У даному випадку такий, що у радянські часи від розробки цього родовища узагалі відмовились.

            614.05.13, 07:31Відповідь на 5 від visnyk

            Рівень радіації також буває різний. У даному випадку такий, що у радянські часи від розробки цього родовища узагалі відмовились.і ти дійсно знаєш причини відмови від розробки цього родовища в Радянські часи?
            На Рівненщині в Рдянські часи при видобутку граніту у відвали викидали бурштин, який лежав товстими пластами та кращий за Прибалтійський який в морі знаходили, і це не показник

              714.05.13, 11:35Відповідь на 6 від Tas371

              Бо уже тоді вони знали, що під цим гранітом уранові руди.

                814.05.13, 21:09Відповідь на 4 від Tas371

                От у себе в Київі і добувайте граніт на памятники для могил!!! А я хочу бачити Україну з питною водою, чистим повітрям і червонокнижними рослинами і тваринами! До речі, сьогодні апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу і тепер справа проти карєрщиків буде розглядатися в Дзержинському районному суді.

                  914.05.13, 21:22Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  А вообще то там у вас добывают урановую руду!
                  А радиоактивность гранита постоянна, и не зависит от того есть ли рядом урановая руда или нет, куб гранита можно опустить в ядерный реактор и достать через минуту или через 300 лет и его радиоактивность не изменится, ты уж лучше возьми и померяй фон возле ТЭЦ работающей на угле и почитай разделы физики на эту тематику и отчёты МАГАТЭ, а потом рассказывай сказки

                    1014.05.13, 21:25Відповідь на 9 від Tas371

                    Якраз під товщею граніту і є уранова руда і мені не посміхається, щоб до неї добралися!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна