хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Петиція про статеве виховання в школах

  • 15.02.23, 10:05
Впровадження обов’язкового статевого виховання в систему освіти України

Шановний Володимире Олександровичу!


Закликаємо сприяти розробці програми статевого виховання дітей і молоді, які відповідатимуть найкращим світовим практикам і у найкоротший термін впровадити їх у систему освіти України.
В умовах величезної кількості інформаційних джерел та безмежних можливостей інтернету діти самотужки отримують доступ до відео, яке є часто викривленим і пропагує насильство. Через відсутність навичок аналізу інформації, діти сприймають усе за чисту монету і не розуміють, яку відповідальність за свої діяльність та бездіяльність вони можуть нести.
Учні і учениці повинні знати про фізіологічні та психологічні зміни, пов’язані зі статевим дозріванням, про методи контрацепції, незаплановану вагітність, особисту безпеку, знати законодавство і розуміти базові принципи культури згоди.
Статеве виховання дітей і молоді значно знижує ризики насильства, рівень злочинності, кількість підліткових вагітностей, а також підвищує вік першого статевого акту.
Закликаємо запровадити обовязковий курс статевого виховання, базований на культурі згоди, у початковій освіті, середній школі, а також у вищих і професійно-технічних закладах освіти.
Наша країна, яка нині є світовим прикладом боротьби за людські цінності, за людську гідність, має також стати суспільством згоди, взаємоповаги і безпеки.

Громадський альянс «Політична дія жінок».
Експертний ресурс Гендер в деталях.
2

Коментарі

115.02.23, 10:20

Даёшь педераст-подготовку!
У самой дети есть?

    215.02.23, 10:30Відповідь на 1 від Vlad_UA

    Даёшь педераст-подготовку!
    У самой дети есть?
    Це профілактика ідіотизму, щоб менше людей вірило, що перерваний статевий акт може бути контрацепцією, або взагалі шматок лимону в піхві (да, я і таке чула), а також, що від дрочіння сліпнуть. Я за освіту

      315.02.23, 11:19Відповідь на 2 від RedDina

      Профілактика від ідіотизму не врятує, як приклад - допис № 1

        415.02.23, 15:55

        Бачите , шановна, враховуючи теперішню демографічну ситуацію, то нам в державі треба : планована вагітність , незапланована вагітність, і понадпланова вагітність. Тоді не вимрем. А для цього потрібно підтримувати традиційні сімейні цінності, і здоровий глузд. Називати речі своїми іменами.Я хлопець ,ти дівчина, Ми не однакові, але ми можемо доповнити один одного.Бо якщо дітки до пенсії будуть визначатися якого вони гендеру, то толку не буде. А щодо , згоди, то якщо молоді люди почнуть вчить по цьому питанню закони, то боюсь почнуть одружуватись сами на собі.Дітей безумовно потрібно навчать, але навчать традиціям ,які перевірені віками.

          анонім

          515.02.23, 16:52

          Щитаю Камасутру нада изучать с садика. Шобы ни дай Бог не нанесли друг дружке травмы выдумывая новые позы...в стиле "переменный шаг с подскоком".

            615.02.23, 20:06Відповідь на 4 від mukola1976

            Бачите , шановна, враховуючи теперішню демографічну ситуацію, то нам в державі треба : планована вагітність , незапланована вагітність, і понадпланова вагітність. Тоді не вимрем. А для цього потрібно підтримувати традиційні сімейні цінності, і здоровий глузд. Називати речі своїми іменами.Я хлопець ,ти дівчина, Ми не однакові, але ми можемо доповнити один одного.Бо якщо дітки до пенсії будуть визначатися якого вони гендеру, то толку не буде. А щодо , згоди, то якщо молоді люди почнуть вчить по цьому питанню закони, то боюсь почнуть одружуватись сами на собі.Дітей безумовно потрібно навчать, але навчать традиціям ,які перевірені віками.До чого тут освіта?

              715.02.23, 23:13Відповідь на 1 від Vlad_UA

              Даёшь педераст-подготовку!
              У самой дети есть?
              Якщо б в мене було таке виховання, я не завагітніла в 18, а займалася б кар'єрою, мала б гроші і тільки потім народила дитину

                816.02.23, 08:51

                  916.02.23, 10:31Відповідь на 6 від RedDina

                  Бачите , шановна, враховуючи теперішню демографічну ситуацію, то нам в державі треба : планована вагітність , незапланована вагітність, і понадпланова вагітність. Тоді не вимрем. А для цього потрібно підтримувати традиційні сімейні цінності, і здоровий глузд. Називати речі своїми іменами.Я хлопець ,ти дівчина, Ми не однакові, але ми можемо доповнити один одного.Бо якщо дітки до пенсії будуть визначатися якого вони гендеру, то толку не буде. А щодо , згоди, то якщо молоді люди почнуть вчить по цьому питанню закони, то боюсь почнуть одружуватись сами на собі.Дітей безумовно потрібно навчать, але навчать традиціям ,які перевірені віками.До чого тут освіта?Для чого тоді сімя. І до кого звертається альянс, до збоченця ?

                    1016.02.23, 10:43

                    Iстота фарiон учит детей в садике бить других детей.
                    Влада ей позволяет.
                    Значит у влады другие цели.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна