хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хто пояснить?

  • 27.10.21, 07:44
І вийшов до них той чоловік, власник того дому, та й сказав їм: Ні, мої браття, не робіть же ви зла! По тому, як увійшов цей чоловік до мого дому, не зробіть такої гидоти!
Ось дочка моя дівчина, та його наложниця, я їх виведу, а ви візьміть їх, і зробіть їм, що вам до вподоби, а тому чоловікові ви не зробите цієї огидної речі! 
Та ті люди не хотіли слухати його. І схопив той чоловік свою наложницю, і вивів до них назовні. І вони познали її, і безчестили її цілу ніч аж до ранку, і відпустили її, як зійшла рання зоря. 
І прийшла та жінка, як ранок вертався, та й упала, і лежала при вході дому того чоловіка, що пан її був там, аж до світу. 
А пан її встав рано, і відчинив двері дому та й вийшов, щоб іти своєю дорогою, аж ось та жінка, його наложниця, лежить при вході до дому, а руки її на порозі. 
І сказав він до неї: Уставай і підемо! Та вона не відповіла, бо вмерла. І взяв він її на осла. І встав той чоловік, і пішов до свого місця. 
І ввійшов він до дому свого, і взяв ножа, і схопив свою наложницю та й порізав її за костями її на дванадцять кусків, і порозсилав по всій Ізраїлевій країні. 
Суддів 19:23-29
0

Коментарі

127.10.21, 08:16

Який жах.Дочку у нас так не підставляли,це зараз все змінилось по оцінці європейських цінностей...

    227.10.21, 08:29

    Що саме?

      327.10.21, 08:29Відповідь на 1 від nebosklon

      Який жах.Дочку у нас так не підставляли,це зараз все змінилось по оцінці європейських цінностей...Ой не треба

        427.10.21, 10:56

        Это история евреев, у них и надо спрашивать.

          527.10.21, 11:15

          Це відбулося у племені Вініямина. (Ви-ні-Я-мін). Вініямин рідний брат Йосипа. (Й-О-сип). Сівши за обідній стіл у Єгипті, Йосип насипав своєму братові (по батьку й матері) у 5 раз більше чим своїм братам тільки по батькові. Тяжко пояснити як це відбувається в суспільстві, та спостерігаючи за мажорами (матеріальний жор) і за олігархами (о-лі-гар-хам-и) можна зрозуміти сущність іх -- описана в дужках. А дочок і синів своїх ми підставляємо также, посилаючи їх на заробітки. Та суть не в тому, який гріх зробили по молодості своїй, а як його покрити. А це війна всіх племен Ізраеля із своїм плем'ям Вініямина. При першій війні погибло 18000 із всіх племен Ізраеля. При другій 22000, а з Вініяминового племені ніхто. І тільки при третій Вініяминове плем'я утратило 24000 і не зосталося своїх жінок

            627.10.21, 11:18

            Не пояснюю, але це черговий уривок, вирваний з контексту Великої Книги.
            Не було в ті дні царя в землі Ізраїлевій, кожен чинив, як вважав справедливим. Люди, що вчинили наругу над наложницею, були розпусні. Розіславши останки її по всій країні Ізраїлевій, повідомлено було, що звершилося зло, яке потребує помсти. І знищено було місто, і майже все коліно Веніамінове.

              727.10.21, 11:36Відповідь на 4 від Hagal

              Это история евреев, у них и надо спрашивать.Історія євреїв є нашою історією

                827.10.21, 11:37

                Та щоб Ізраїль був повноцінниї (досконалий) вініямину дозволено ловити вільних дівчат, і блуду в суспільстві не буде.
                Ідентично відбувається в організмі людини (тільки не дитини). Вініямин -- щитовидна залоза. Йосип -- печінка. Голова (Іуда, Юда) отримує в 5 раз більший оборот крові чим весь Ізраель ( чим все фізичне тіло). І якщо щитовидна залоза збільшина, то з нею боряться шляхом голодовки через день. І після третьої голодовки щитовидки ми не відчуємо.

                  927.10.21, 11:52

                  Зважте на то, що в нас уже дві війни (дві революції) уже відбулося, після третьої олігархів у нас не буде. Народжена дитина не повинна доказувати всьому суспільству, що вона народилася в середовищі людей, це функція суспільства показати дитині, людський образ життя по образу й подобі божому.

                    1027.10.21, 14:30Відповідь на 7 від NoTaRь

                    Это история евреев, у них и надо спрашивать.Історія євреїв є нашою історієюВы еврей? Ваш бог Яхве?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна