хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мой самый лучший день

  • 25.01.22, 10:01
Он ещё не наступил. Это случится когда над кремлём будет развиваться желто-блакитный флаг, а на красной площади парадным маршем пройдут войска ВСУ.
15

Коментарі

125.01.22, 10:07

...і пиво львівське світле на арбаті по-3 гривни

    Гість: Лунница

    225.01.22, 10:20

    Прекрасное желание!

      325.01.22, 10:56

      Для чого нам вони? Нехай краще Україна розквітне і всі там помруть від заздрощів. Але звісно, щоб перед цим ми перемогли, але тільки до нашого кордону.

        425.01.22, 11:05Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

        Для чого нам вони? Нехай краще Україна розквітне і всі там помруть від заздрощів. Але звісно, щоб перед цим ми перемогли, але тільки до нашого кордону.Так не вийде. Історія свідчить, що поки існує "імперія зла", звідти завжди йде загроза. Основна властивість всіх імперій - постійне захоплення нових територій, і, завдяки цьому, збільшення . Що побороти розростання ракової пухлини , необхідно знищити саме коріння зла. Росія ворог, і вона не заспокоїться поки існує.

          525.01.22, 11:12Відповідь на 4 від Полина_Я

          Для чого нам вони? Нехай краще Україна розквітне і всі там помруть від заздрощів. Але звісно, щоб перед цим ми перемогли, але тільки до нашого кордону.Так не вийде. Історія свідчить, що поки існує "імперія зла", звідти завжди йде загроза. Основна властивість всіх імперій - постійне захоплення нових територій, і, завдяки цьому, збільшення . Що побороти розростання ракової пухлини , необхідно знищити саме коріння зла. Росія ворог, і вона не заспокоїться поки існує.Імперія нехай валиться на окремі країни, але мені той генофонд не треба і так вже намішалося тих мокшан.

            625.01.22, 11:14

            Вот это нам на хер не надо. Их же надо будет кормить, воспитывать...

              725.01.22, 11:21Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

              Нехай краще Україна розквітне і всі там помруть від заздрощів. Але звісно, щоб перед цим ми перемогли, але тільки до нашого кордону.Так не вийде. Історія свідчить, що поки існує "імперія зла", звідти завжди йде загроза. Основна властивість всіх імперій - постійне захоплення нових територій, і, завдяки цьому, збільшення . Що побороти розростання ракової пухлини , необхідно знищити саме коріння зла. Росія ворог, і вона не заспокоїться поки існує.Імперія нехай валиться на окремі країни, але мені той генофонд не треба і так вже намішалося тих мокшан.Досвід показує, що терапевтичні заходи не допомагають. В даному випадку більш дієва хірургія.) "Русскій мір" це не генетика, а спосіб мислення. Чистої води "уваровщина" - "самодєржавіє, православіє, народності"

                825.01.22, 11:22Відповідь на 6 від selavi

                Вот это нам на хер не надо. Их же надо будет кормить, воспитывать...Плєнних і бєженцев до себе нє бєрьом

                  925.01.22, 11:24Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

                  Вибити оті три стовпи з підвалин існування фундаменту будівлі і колос завалиться.)

                    1025.01.22, 11:26Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

                    Для чого нам вони? Нехай краще Україна розквітне і всі там помруть від заздрощів. Але звісно, щоб перед цим ми перемогли, але тільки до нашого кордону.Так не вийде. Історія свідчить, що поки існує "імперія зла", звідти завжди йде загроза. Основна властивість всіх імперій - постійне захоплення нових територій, і, завдяки цьому, збільшення . Що побороти розростання ракової пухлини , необхідно знищити саме коріння зла. Росія ворог, і вона не заспокоїться поки існує.Імперія нехай валиться на окремі країни, але мені той генофонд не треба і так вже намішалося тих мокшан.Так, нам само собою потрібно ставати красивими і квітучими, але сусідні будяки не дають. Тіко гербіциди допоможуть, або сапка

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна