люди-емоції

  • 01.11.13, 22:48

цікавий момент часу минає, не те щоб абсолютно нові події але ремонту в житті вже давненько не було, особливо такого масштабного :) а ще всяка волокита з паперами ну і в справах доводиться чимало їздити та географія пересування розширилась за межі міста Києва :) мабуть це добре бо не засиджуюсь на місці і по новому сприймаю вже ту місцевість яка за 18 років встигла добряче набриднути :)

і ось... під час переміщень містом і околицями стало цікавіше спостергати за своїми попутникамизагальне враження, що у нас всі насуплені і вічно біжать у своїх справах не зміниться, мабуть, ще довго

та на щастя є не побоюсь слова Люди, дивлячись на яких на обличчі з"являється усмішка і думки наповнюються світлом або просто перестають турбувати і без того втомлений мозок, так сталося і сьогодні, на вигляд абсолютно звичайна дівчина просто вимкнула потік будь яких думок у моїй голові  :)  


яка ймовірність випадково натрапити в Києві на людину яку лише одного разу бачив у метро? :) 1 до 5 000 000 якщо не гірший шанс? :)

Ремонт

  • 28.10.13, 12:51



... зараз я в ньому живу :)


на майбутнє є задумка зробити серію заміток про ремонт з нуля у своїй квартирі :) бо наразі є ще абсолютно пуста квартира в якій навіть не починали щось робити

якщо та серія піде в життя то мені, власне, було б цікаво почитати ваші поради, пропозиції щодо дизайну (в основному я вже правда визначився чого хочу, та все таки свіжі ідеї не завадять) 

життєвий досвід

  • 05.01.13, 14:48

якщо хочете позбутися великої кількості знайомих або навіть близьких людей - кажіть їм правду, всю без залишку і спостерігайте за їхньою реакцією :)


музичний привіт з 2001 року ;)

не поперло

  • 21.11.12, 20:54

іноді відчуваю себе морською свинкою. у інших болячки забираю а у самого їх приростає. або я собі чогось лишнього "шифрую"

почалося все менше двох років тому, я вирішив оволодіти масажем, все задумувалось як розумна альтернатива  отриманій майже вищій освіті. так ось... початком справі стали курси які я успішно закінчив. власне практика почалася мляво і туго, бо ще допрацьовував на попередній роботі а потім влаштувався на іншу де мене вистачило рівно на місяць. минуло ще трохи часу і я влаштувався в салон спробувати свої сили в масажній справі (наївно) 

почався етап чекання і вникання в суть справи. чекання - бо бажаючих прийти на масажик катастрофічно мало. а суть справи - напрацювання практики (нормальної практики) і погляд на сферу зсередини. дууже повільно почали з"являтися люди і то не на довго, повну програму у мене здається ніхто так і не відходив. причин не знаю, я зі свого боку робив усе що міг. вже тепер я розумію. що зіпсував собі все літо роботою, бо вирішив працювати в час коли народ ходить у відпустки. середина літа на диво вияаилась більш-меш продуктивною, чого не можна сказати про серпень і тим більше про осіні місці. навчився працювати з людьми, різними людми, приємними і не дуже. та чим все почалось тим і закінчується, тупим сидінням "в очікуванні щастя".

ну і як зазвичай зі мною стається - у мене тупо опустились руки продовжувати все це діло :( хоча можливо, якщо мене пермке то після нового року розпочну знову помаленько працювати але сам, без сторонніх 

прямо в мозок

  • 28.09.12, 02:14

музика нічотак :)

і привіт вам від сови ura


за півроку

  • 22.06.12, 02:28
наразі є постіна робота. помаленько пішов клієнт і я заробляю копієчу. не багато але хоч щось. та іноді чомусь відбувається як в пісні "И, вроде, жив и здоров,

                И, вроде, жить не тужить.

                Так откуда взялась печаль?"

при тому така печаль, що здається якби на відстані витягнутої руки лежав заряджений пістолет то я б не полінився випустити кулю собі в голову, щоб нікому вже на очі не траплятися. щось не так але що саме я не моу пояснити, навіть сам собі :(

я печальний

  • 17.01.12, 21:53

короче стирчав вдома 4 місяці без роботи, підшковував варіанти щоб було задоволення якесь а не тупий режим, перебирав вакансіями допоки не притиснуло... гроші вони не мають властивості з"являтися з повітря, нажаль. 

на початку січня таки запросили на співбесіду, все нормально і на наступний же день прийшов "працювати", не робота то поки була а так би мовити навчання. робота в принципі цікава сама по собі АЛЕ те від чого хотів позбутися на попередній, тут мене знову знайшло :(

що б ви зробили, маючи можливість заробляти непогані гроші але вам не подобалося те що ви робите?

* сьодні рівно тиждень як я працюю без вихідного і з жахливим графіком

зовнішній вінчестер

  • 14.12.11, 18:42

зразу затупив форматнути, то більше 4 гіг файли не пускає, перекинув все на комп, АЛЕ при "пустому" вінчестері ще 12 гігабайтів чимось зайняті.

питання: ЩО ТАМ? :)

parik

яка система потрібна?

  • 10.12.11, 22:40

колись придбав ноут, з тим проблем не виникло бо на коробці було вказано на якій системі апарат працюватиме на максимальних потужностях.

зараз же виникла проблема, а новий нетбук, встановлено операційку Віндовс ХР, АЛЕ на неї ставляться лише драйвера для LAN і сенсорної панелі, відповідно ні аудіо, ні відео, ні якісь інші драйвера не стають.

є підозра що треба "Віндовс 7 х32" втулити. та як знати чи це буде те що треба, щоб не довелося 10 разів перевстановлювати систему?

нетбук asus eee pc 1015bx

нароД!

  • 28.11.11, 21:35

я готовий... можна...

музику підходящу навіть знайшов уже devil

Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна