хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

не поперло

  • 21.11.12, 20:54

іноді відчуваю себе морською свинкою. у інших болячки забираю а у самого їх приростає. або я собі чогось лишнього "шифрую"

почалося все менше двох років тому, я вирішив оволодіти масажем, все задумувалось як розумна альтернатива  отриманій майже вищій освіті. так ось... початком справі стали курси які я успішно закінчив. власне практика почалася мляво і туго, бо ще допрацьовував на попередній роботі а потім влаштувався на іншу де мене вистачило рівно на місяць. минуло ще трохи часу і я влаштувався в салон спробувати свої сили в масажній справі (наївно) 

почався етап чекання і вникання в суть справи. чекання - бо бажаючих прийти на масажик катастрофічно мало. а суть справи - напрацювання практики (нормальної практики) і погляд на сферу зсередини. дууже повільно почали з"являтися люди і то не на довго, повну програму у мене здається ніхто так і не відходив. причин не знаю, я зі свого боку робив усе що міг. вже тепер я розумію. що зіпсував собі все літо роботою, бо вирішив працювати в час коли народ ходить у відпустки. середина літа на диво вияаилась більш-меш продуктивною, чого не можна сказати про серпень і тим більше про осіні місці. навчився працювати з людьми, різними людми, приємними і не дуже. та чим все почалось тим і закінчується, тупим сидінням "в очікуванні щастя".

ну і як зазвичай зі мною стається - у мене тупо опустились руки продовжувати все це діло :( хоча можливо, якщо мене пермке то після нового року розпочну знову помаленько працювати але сам, без сторонніх 

2

Останні статті

Коментарі

Гість: Неополетанец

121.11.12, 21:48

    Гість: Дед Кондратий

    221.11.12, 21:51

    А нэ можна як в "Опэрации Ы" на кишках трэнуватыся

      321.11.12, 22:07Відповідь на 2 від Гість: Дед Кондратий

      кишки мені не скажуть що змінилося і чого їм треба позбутися

        421.11.12, 22:08Відповідь на 1 від Гість: Неополетанец

        угу мені теж весело коли подумаю, що більше року часу в нікуди вилетіло

          Гість: Неополетанец

          521.11.12, 22:11Відповідь на 4 від _Nikolas_

          угу мені теж весело коли подумаю, що більше року часу в нікуди вилетілоТакая же фигня , подчетвёртый только включился