хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мабуть тому, що дуже хочеться жити

.. я не пам'ятаю що то був за місяць. Але це ми вперше забули на хвилину, що йде війна і розслабились на лавці біля дому. Був сонячний чудовий день, мимо нас проходили сусіди. Ми раді були друг дружку бачити, посміхались. Нас було мало. І коли ти бачив знайому людину, було тепліше.

Потім у магазині біля дому пару днів стали продавати б/а грейпфрутове пиво, і я собі дозволила випити його при всіх у парку разом з татом. А десь в іншій реальності мама купила собі морозиво, і випадково помітила, що на вулиці гарно, легко, і вона теж хоче іноді так безтурботно подивитись на день божий.

.. Коли я була мала, більш за все боялася війни. Потім це забулося, минуло. Але за логікою вона повинна була статися? Чи ні? 



Як я казала рік тому, війна стала лакмусовим папірцем. І з самого початку я залишилась "у розбитого корита". 

Але була така казка про земляних жаб, що потрапили у молоко. Одна з них здохла, бо змирилася, а інша врятувалася, тому що не здалась. От і я вирішила жити. Перш за все склала план дій. Багато чого не могла робити, банально не було сил. Але були речі, що підтримували. Це спілкування, малювання, прогулянка по пустим магазинам, щоб щось купити, допомога сусідам та волонтерам, готування, фільми, та - щоденні візуалізації.

Наступним рятівником стала робота, яка з'явилась не одразу, але підняла мене на ноги. А далі життя потекло, з'явились нові сенси, нові люди, кохання і навіть моя Льоля - кошеня, яке врятував репортер ЗСУ. 

Що ж, я жива, в мене були і приємні моменти за рік. Мабуть тому, що дуже хочеться жити. 

Чекаю на неминучу Перемогу!

Дякую нашому президенту, ЗСУ, волонтерам, моїм батькам, друзям, сусідам та колегам
8

Коментарі

124.02.23, 14:18

    224.02.23, 14:24Відповідь на 1 від GalinaKiev

    дякую

      324.02.23, 18:49

      Ти молодець!
      Війни могло і не бути зовсім, і майдана теж, і Януковича... Але то дуже довга історія і не кожен її побачить

        425.02.23, 21:01Відповідь на 2 від Катеррина

        При народженні Держави Україна не склалася єдина патріотична НАЦІЯ українців. Ми розділилися на Українців і Хахлів. До стану хахлів примкнули переселенці з росії які наводнили наші землі в пошуках кращої долі. Це все і призвело до сьогоднішньої війни.Але завдяки путіну ми стали більш монолітною нацією. Хоча у Черкасах знайшлася сука яка видавала координати москалям через свою сестру яка проживає на росії. Спіймали, дали 10 років тюрми за зраду. І їх ще таких багато.Так що ловіть зрадників! Телефон СБУ в інтернеті.

          526.02.23, 05:04

            627.02.23, 09:59Відповідь на 3 від На_рече_На

              727.02.23, 10:00Відповідь на 4 від Nikolka

              Так, на чеку

                827.02.23, 10:01Відповідь на 5 від Манго

                дякую!