Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Я - литовець!

  • 06.09.17, 16:33

Донедавна мене взагалі не цікавили тачки. Навіть більше, я до 32 років не вмів керувати авто та не мав прав. Але перспектива народження 3-ї дитини примусило задуматися над власною тєлєгою.

Як представник класичного середнього класу, я одразу почав вивчати опцію "авто в кредит". Результати рісьорча мене дещо збентежили. Всього декілька банків давали автокредити (на певні види марок). На той момент (осінь-зима 2016) ставка 22% річних + треба внести перший мінімальний внесок у розмірі 20% від вартості авто. Те що нам підходило серед авто (посадити 3 дитини + двох дорослих) коштувало десь щонайменше 450 тис. грн. Отже, 90 тис. грн перший внесок і далі виплата відсотків. Якщо брати кредит на три роки, то це виплати 17 тис. грн/міс. Пардон, в умовах економічної нестабільності, коли можна втратити роботу (а в мене в житті була пара таких моментів і це були мої найгірші часи), - це самогубство.

Кредит на б/у авто. На той момент таку опцію пропонував лише Приватбанк. Але там ставка складала 30%. І це за умови, якщо ти придбаєш авто на її якійсь автобіржі, де вибір дуже скромний (переважно якісь корита, після аварій). Третій варіант - брати просто кредит, але це до 100 тис. грн під 40-50% річних.

Тобто єдиний варіант - це брати кредит на нове авто, переплачуючи, за підсумками, 80% його вартості. У сусідній Литві кредит за такими самими умовами вам обійдеться у 20% від вартості авто (тобто у 4!!! грьобані рази менше).

Тобто наша влада - Президент, Кабмін, Верховна Рада - позбавила мене права отримати доступний кредит. Як? Корупцією на Державних підприємствах, соціал-популізмом, відмовою від впровадження медичної, пенсійної та інших реформ, наявністю всяких Роттердамів+ та RAB-тарифів, бестолковою бюджетною політикою, що зрештою впливає на відсоткову ставку, яку пропонують банки (закладаючи в неї свої ризики).



Ну а тепер розкажіть мені, який я - мудак, євробляхєр, тікаю з місць ДТП, псую повітря і руйную українські дороги. Велкам.
11

Коментарі

16.09.17, 16:51

    26.09.17, 17:06

    Всех хитрованов через АТО, и будет им авто в подарок

      36.09.17, 17:09

      Что может твоя власть? Убить меня. Так и я могу убить тебя. И любого. Твоя власть что дала тебе? Гроши. А я? Я красиво живу. Я беру сколько надо. И ещё вдвое. Я красиво живу. А по тебе ходят, ты подошвы лижешь. (с) Холодное лето 53-го.

        46.09.17, 17:25

        МА-ЛА-ДЕЦ!!!!

        Только разве не было бы правильнее сначала выйти с требованием изменить Закон, а потом покупать тачку?

        Потому что чем ты лучше тех кто сначала самозахватывает землю, а потом через суд легализует этот захват. Или тоже самое с самостроями по тому же Киеву, когда сначала захватывают площадку, быстро гонят коробку, а потом уже по факту в администрации это узаканивают?

          56.09.17, 17:52Відповідь на 4 від Хан Геварыч

          Так если по правильному ты никогда не получишь землю и не построишься.. вот люди и занимаются самозахватами и строительством..
          Опять же выйти с требованием.. это не значит что оно будет удовлетворено..

            66.09.17, 18:09

            бачу у телевізорі мітінгують власники авто на іноземної реєстрації-і бачу повідомлення що у Україну буде дозволено завозити авто ЕВРО-5, і щоб було 2010року-дозволено-дивлюсь у ФБ продае хлопець авто за 1 850долярів з 2000 року-дзвоню і питаю ну язав я у тебе автівку а потім заборонять їздити і що мені робити?-викинув гроші-чи як-та ні якщо влада почне -буде третій майдан!? а якось трохі по закону неполучаеться?-от я пільговик -тобі невигідно то!? по закону автівку зареєструють ЕВРО-5 от і мені цікаво -хто що скаже

              76.09.17, 18:34

              Я от не розумію, а на Ланосі за 3.5 кує неможливо все це зробити? Доречі, Ауді А6 особливо якщо 2.5 Тді, а скоріше за все так і є, це ще той пилосос грошей. Якщо Вам поки що пощастило не потрапити на ремонт паливної чи передньої ходової, то все попереду. Та і пробіг звісно коригований, там машини 2012 року вже мають пробіг 200+.

                86.09.17, 18:45Відповідь на 5 від Хармс

                Так если по правильному ты никогда не получишь землю и не построишься.. вот люди и занимаются самозахватами и строительством..
                Опять же выйти с требованием.. это не значит что оно будет удовлетворено..
                ага, есть такой жертва режима и обстоятельств - Войцеховский.

                хотя о чем это я? честнейший человек по версии хармса.

                  96.09.17, 18:52

                  Так бы и написал: фпадлу было покупать 8-летний ланос.
                  Одно непонятно. Если всё чудесно и легально, зачем ходить митинговать и требовать дешевую растаможку? Кто-то в здравом уме хочет отдать государству ещё денег, при том что уже катается по Карпатам с семьей и радуется?
                  Я могу пойти дальше и вообразить, что они там митингуют "чего этим буржуям на укробляхах за тридорога положено платить налоги и сборы, а нам нет?"

                    Гість: NoTaRь

                    106.09.17, 18:59

                    У нас президента швидше змінити, ніж поламати автомафію. Ви замахнулись на святе

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна