Найкращий ЛікНЕП для ригів - зона

  • 02.02.12, 13:27
28.01.2012 13:52"Ми не Білорусь, не Ірак, і не Лівія" - "регіонал" розкричався на депутатів ПАРЄ
    "Ми не Білорусь, не Ірак, і не Лівія" - "регіонал" розкричався на депутатів ПАРЄ

69-ма голосами була підтримана резолюція Парламентської асамблеї Ради Європи про ситуацію з демократією в Україні. Народний депутат від Партії регіонівВолодимир Толстенко вважає, що негативні сторони про ситуацію з демократією в Україну, про які йдеться в документі, дуже суб'єктивні і не мають нічого спільного з тим, що відбувається в країні. "69 чоловік, які проголосували за такий документ, - це не вся Європа, і така резолюція, на мій погляд, жодним чином не відображає цілісну картину в Україну", - прокоментував він різку оцінку ПАРЄ. Толстенко за традицією не забув нагадати, що в усьому винна не нинішня влада, а її "помаранчеві попередники". "Хотілося б запитати у тих депутатів Парламентської асамблеї,хто проголосував за, а де вони були раніше, в період з 2004-го по 2009 рік, коли всі інтеграційні процеси були заморожені, і п'ять років країну розвалювали ті, з голосу яких сьогодні Європа роздає вказівки у вигляді рекомендацій . Де вони були, коли вожді Майдану, нахабним чином обдуривши людей, не виконували жодної обіцянки, даних народу України та об'єднаної Європи, не без тиску якої вони прийшли до влади, і яка їх носила на руках ", - запитує "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонали дружно проголосували у ПАРЄ за перспективу санкцій проти України Його здивувала вимога ПАРЄ до влади звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка і дозволити їм взяти участь у виборах. (треба терміново провести ЛікНЕП  всім ригиАналам із праФФесурою Strannik777) "Цікаво, яким чином їх випустити потрібно - за наказом Президента? У такому випадку, як бути з незалежністю судової системи, про яку вони так печуться? Ми не Білорусь, проти якої вводяться економічні та інші санкції. Ми не Ірак і не Лівія, де під демократичними гаслами, охоронюваними західною демократією, порушуючи права людини, знищили лідерів цих країн ", - зазначив Толстенко. Наслідки прийняття даної резолюції щодо України все ж є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР переконані, що імідж України за кордонам псує опозиція "Влада в Україні зможе зробити висновки з резолюції ПАРЄ, і ще впевненіше буде проводити реформи, спрямовані на демократизацію країни, підйом економіки і добробуту людей, забезпечення верховенства права та захисту прав людини", - резюмував він. Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_mi-ne-bilorus-ne-irak-i-ne-liviya-regional-rozkrichavsya-na-deputativ-pare/420262">Gazeta.ua</a>


80%, 4 голоси

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дауны рулят! Голубые птенцы янычар

  • 02.02.12, 10:39
Охоронці супермаркету скалічили відвідувачівФОТО
Охоронці донецького супермаркету ”Сокіл” зламали Павлові Колеснику носа, розбили лоба, брову й окуляри. Він намагався сфотографувати на полицях прострочені продукти
фото: Андрій Ломакін
1/2 1/2 Охоронці донецького супермаркету ”Сокіл” зламали Павлові Колеснику носа, розбили лоба, брову й окуляри. Він намагався сфотографувати на полицях прострочені продукти

Удень 23 січня охоронці донецького супермаркету "Сокіл" побили трьох журналістів і правозахисника. Ті фотографували на полицях продукти, в яких минув термін придатності.

— Ми часто проводимо рейди, — каже правозахисник Станіслав Федорчук. — До "Сокола" побували в торговельному центрі "Декор Донбас", "Великій кишені". Там усе було без проблем. А в "Соколі" адміністратор заборонив зйомку, покликав охоронців-кавказців.

Станіслав Федорчук у лікарні зі струсом мозку. Такий же діагноз має фотокореспондент киянин Андрій Ломакін.

— Бити почали в магазині, потім виштовхали на вулицю, звалили, — розповідає журналіст Павло Колесник. — Стаса били лежачого кілька чоловік. Андрій захищав камеру і не міг прикрити голову, кілька разів непритомнів. Мене били у брову, розбили лоб, зламали ніс, окуляри. На вулиці я хотів утекти, але мене доганяли: "Отдай телефон или порешим".

Побиті вимагають порушити проти охоронців кримінальну справу за статтею "Перешкоджання професійній діяльності журналістів". Мають відеозаписи, які це підтверджують. Однак прокуратура не порушує справи.

— Ми пропонуємо відібрати дозвіл на торгівлю у власника "Сокола", — каже Дмитро Верзілов, депутат Ленінського району Донецька. — Відповідний проект рішення я зареєстрував у райраді.

Власник "Сокола", депутат районної ради від Партії регіонів Малік Пірвердієв, каже, що журналістів ніхто не бив.

— Они провокаторы, — запевняє. — Не в первый раз приходят, чтобы оскорбить  азербайджанцев. Возможно, сами ударялись и падали возле магазина.

3 жовтня торік журналісти проводили подібний рейд із працівниками санітарно-епідеміологічної служби. Охоронці супермаркету "Амстор" забрали в Павла Колесника телефон із відеозаписом. Згодом віддали без відео. 13 охоронців і прибиральників подали на учасників рейду до суду.

— "Амсторовці" просять, щоб суд заборонив "показ, відтворення, розповсюдження фото- та відеозображень... будь-якими особами". Це все одно, що наказати сонцю не світити, — каже учасник рейдів адвокат Дмитро Коробко.

Тетяна ЗАРОВНА

6%, 4 голоси

94%, 61 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Непід'ємний тягар для вивилини між сідницями

  • 01.02.12, 22:07
Янукович создал рабочую группу для выполнения резолюции ПАСЕ
в livejournal 
01 февраля 2012 | 19:15
Президент Украины Виктор Янукович сформировал рабочую группу, которая должна работать над воплощением рекомендаций, изложенных в резолюции Парламентской ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) от 26 января о выполнении Украиной ее обязательств перед СЕ.

Об этом сообщил глава Администрации президента Сергей Левочкин, как передает пресс-служба президента Украины.

"Президент требует построить работу таким образом, чтобы к следующему заседанию Ассамблеи, где будет слушаться отчет мониторингового комитета ПАСЕ, максимальное количество замечаний, изложенных в резолюции, были сняты", - сказал Левочкин.

"Глава государства ожидает от рабочей группы разработки решений, которые обеспечат своевременное выполнение Украиной ее обязательств перед Советом Европы", - подчеркнул глава Администрации президента.

Напомним, 26 января 2012 года ПАСЕ приняла резолюцию по Украине и пригрозила санкциями.

Как сообщалось, сегодня сайт президента не работал по неизвестным причинам. Это произошло после того, как всоциальных сетях стали распространять призывы и инструкции как его вывести из строя.

Сука яничар і повна ізоляція народу

  • 01.02.12, 17:03
Ще один файлообмінник "убив" себе самСереда, 01 лютого 2012, 15:22
Версія для друкуКоментарі9

Український файлообмінний інтернет-ресурс Upload.com.ua тимчасово призупинив надання своїх послуг.

Про це у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" Віталій Лемець зі служби підтримки Upload.com.ua.

"Останні події навколо megaupload.com і ex.ua показують, що такий бізнес дуже ризикований і регулювання його ще тільки на початковій стадії. Саме тому нами прийнято рішення про відмову від надання подібних послуг до моменту, поки не стане зрозуміла ситуація в законодавчому полі" , - повідомив Лемець.

"Зараз робота сервісу припинена. Вся інформація з серверів вилучена. Нові файли завантажити неможливо", - додав він.

Лемець підкреслив, що ресурс постійно реагував на будь-які скарги правозахисних організацій і тісно співпрацював з правоохоронними органами. З деякими з таких організацій навіть були підписані договори про співробітництво та надано можливість автоматично видаляти файли, які вони вважали підозрілими, або порушують права їх клієнтів, зазначив він.

"На жаль, ми фізично не в змозі контролювати зміст всіх файлів, які завантажуються", - констатував він проблему файлообмінних ресурсів.

Як відомо, 31 січня міліція закрила файлообмінник ex.ua. Сталося це у рамках розслідування кримінальної справи за частиною 2 статті 176 Кримінальної справи (порушення авторських і суміжних прав).

Розслідування тривало близько півроку і було ініційовано міжнародними компаніями ("Adobe Systems Inc.", "Microsoft Corporation", "Graphisoft Inc." та ін.. програмні продукти яких упродовж тривалого часу незаконно розповсюджувались через веб-сайт "Ех.ua")

Друзям президента можна все За викрадання і вбивство - воля

  • 01.02.12, 16:53
Суд умовно засудив сина регіонала, який "необережно" вбив людинуВівторок, 31 січня 2012, 16:15 
відео
Версія для друкуКоментарі65

Син депутата-"регіонала" Володимира Демішкана Сергій, якого обвинувачували в організації викрадення та жорстокого вбивства, отримав умовне покарання.

Про це повідомили в програмі ТВІ "Знак оклику".

Засуджений Демішкан свою вину визнав повністю і показав, де знаходиться труп, проте покарання отримав умовно.

Співучасники вбивства - Сергій Левченко та Олександр Кудрін, -  отримали 5 та 7 років реального позбавлення волі відповідно.

Суддя Баришівського райсуду Київської області Володимир Яременко постановив вирок у справі Демішкана прямо напередодні нового 2012 року.

"Судовий розгляд було проведено при такій умові, що про це не знали потерпілі і, відповідно, щоб не мали права його оскаржити", - заявив Андрій Мамалига, представник родини загиблого Василя Кривозуба в суді.

"Це є вирок не Демішкану, це є вирок судовій системі. Він увійде в анали суддівського свавілля і прокурорства", - додав Мамалига.

Водночас, в коментарі журналістам, суддя Яременко заявив, що у справі "не було умислу на умисне вбивство. Вони хотіли його привезти до нотаріуса. Можливо, там в діях було необережне вбивство".

Як відомо, злочин був вчинений ще в листопаді 2007 року. Тоді в Києві був викрадений 62-літній Василь Кривозуб, директор авіакомпанії "Крунк", ветеран афганської війни.

Як пізніше з'ясувалося, Кривозуба взяв у полон його партнер по бізнесу – син народного депутата-регіонала Сергій Демішкан зі своїм кумом Сергієм Левченком і спільним знайомим Олександром Курдіним.

Компанія Кривозуба "Крунк" мала в розпорядженні декілька літаків АН-26. Демішкан їх брав в оренду і передава у суборенду іншим особам.

Пізніше Кривозуб вирішив розірвати договір у звязку з неоплатою

Це версією слідства це і стало причиною вбивства.

Царь и лягушки або їжте, хоч повилазте

  • 01.02.12, 10:18
Лягушки, просящие Царя Лягушкам стало не угодно
Правление народно,
И показалось им совсем не благородно
Без службы и на воле жить.
Чтоб горю пособить,
То стали у богов Царя они просить.
Хоть слушать всякий вздор богам бы и не сродно,
На сей, однако ж, раз послушал их Зевес:
Дал им Царя. Летит к ним с шумом Царь с небес,
И плотно так он треснулся на царство,
Что ходенем пошло трясинно государство:
Со всех Лягушки ног
В испуге пометались,
Кто как успел, куда кто мог,
И шёпотом Царю по кельям дивовались.
И подлинно, что Царь на диво был им дан:
Не суетлив, не вертопрашен,
Степенен, молчалив и важен;
Дородством, ростом великан,
Ну, посмотреть, так это чудо!
Одно в Царе лишь было худо:
Царь этот был осиновый чурбан.
Сначала, чтя его особу превысоку,
Не смеет подступить из подданных никто:
Со страхом на него глядят они, и то
Украдкой, издали, сквозь аир и осоку;
Но так как в свете чуда нет,
К которому б не пригляделся свет,
То и они сперва от страху отдохнули,
Потом к Царю подползть с преданностью дерзнули;
Сперва перед Царем ничком;
А там, кто посмелей, дай сесть к нему бочком;
Дай попытаться сесть с ним рядом;
А там, которые ещё поудалей,
К царю садятся уж и задом.
Царь терпит всё по милости своей.
Немного погодя, посмотришь, кто захочет,
Тот на него и вскочит.
В три дня наскучило с таким Царём житьё.
Лягушки новое челобитьё,
Чтоб им Юпитер в их болотную державу
Дал подлинно Царя на славу!
Молитвам тёплым их внемля,
Послал Юпитер к ним на царство Журавля.
Царь этот не чурбан, совсем иного нраву;
Не любит баловать народа своего;
Он виноватых ест: а на суде его
Нет правых никого;
Зато уж у него,
Что завтрак, что обед, что ужин, то расправа.
На жителей болот
Приходит чёрный год.
В Лягушках каждый день великий недочёт.
С утра до вечера их Царь по царству ходит
И всякого, кого ни встретит он,
Тотчас засудит и - проглотит.
Вот пуще прежнего и кваканье и стон,
Чтоб им Юпитер снова
Пожаловал Царя инова;
Что нынешний их Царь глотает их, как мух;
Что даже им нельзя (как это ни ужасно!)
Ни носа выставить, ни квакнуть безопасно;
Что, наконец, их Царь тошнее им засух.
«Почто ж вы прежде жить счастливо не умели?
Не мне ль, безумные, - вещал им с неба глас, -
Покоя не было от вас?
Не вы ли о Царе мне уши прошумели?
Вам дан был Царь? - так тот был слишком тих:
Вы взбунтовались в вашей луже,
Другой вам дан - так этот очень лих:
Живите ж с ним, чтоб не было вам хуже!»

Члени Партії регіонів сотнями здають партквитки

  • 31.01.12, 17:39
Члени Партії регіонів сотнями здають партквитки

Політика Регіон: Запорізька область  Опубліковано - 31.01.2012 14:46 

Члени Партії регіонів сотнями здають партквитки
Члени Партії регіонів сотнями здають партквитки
У Запоріжжі з міської організації Партії регіонів вийшли близько 400 осіб. Вони написали листа Президенту України, почесному лідеру ПР Віктору Януковичу, в якому заявляють, що політсила перетворюється на Партію зрадників, повідомляютьКомментарии.  "Ми багато років були членами Партії регіонів і пишалися цим. Ми боролися за нашу перемогу на виборах Президента в 2004 році. Ми не залишили партію у важкі роки правління Ющенка ... Але зараз ми зіткнулися з непереборною силою і змушені були здати свої партійні квитки і вийти з партії", - йдеться в листі.  Автори листа повідомляють, що в Запоріжжі з’явився "наглядач" Євген Анісімов, наділений Президентом особливими повноваженнями, який "почав знищувати керівництво Партії регіонів". Крім того, за словами партійців, за рік керівництва Анісімова, з органів влади звільнені сотні членів ПР.  "Ви так засуджували люстрацію часів Ющенка, проте такої люстрації членів Партії регіонів, як сьогодні, ми не бачили ... Ми не можемо зрозуміти, чому Партія регіонів зрадила нас ... Ми вступали до Партії регіонів, а опинилася в Партії зрадників. А зрадниками ми бути не хочемо. Тому ми прийняли рішення вийти з партії", - йдеться в листі.  Це звернення до Януковича підписали понад 400 колишніх членів Партії регіонів.