НБУ хоче заборонити небанківські обмінники, щоб був чорний ринок

  • 20.01.15, 11:25

Національний банк України ініціює позбавлення права небанківських обмінних пунктів торгувати валютою.

Економіка України у одній байці

  • 17.01.15, 21:47

Марія є власницею бару ... В один прекрасний день вона розуміє, що практично всі її клієнти - безробітні алкоголіки, тому, вона більше не може тримати бар, інакше розориться.

Щоб вирішити цю проблему, вона придумує новий маркетинговий план, відповідно до якого, її клієнти можуть пити зараз, а платити пізніше.
Вона записує кількість випитого в спеціальні книги (тим самим надаючи клієнтам кредит).
Про стратегію Марії "Пий зараз, плати потім" починає ходити слава, і в результаті, в барі Марії збільшується потік клієнтів.

Незабаром її бар показує найбільші обсяги продажів в її місті, а перспективи виглядають райдужними.

Надаючи своїм клієнтам свободу від негайного вимоги оплати, Марія не зустрічає ніякого опору, коли, через регулярні проміжки часу, вона істотно збільшує ціни на найпопулярніші напої - вино і пиво. Отже, збільшується і обсяг продажів бару Марії.

Молодий президент місцевого банку розуміє, що ці борги клієнтів являють собою цінний майбутній актив, і збільшує для Марії кредитування.
Він не бачить жодних причин для занепокоєння, оскільки в якості застави у нього є борги алкоголіків.
У штаб-квартирі банку трейдери-експерти придумують спосіб заробити величезні комісійні, трансформувавши ці борги клієнтів в Бухалооблігаціі і Алкооблігаціі. Потім ці активи починають торгуватися на міжнародних ринках цінних паперів.

Нові інвестори не до кінця розуміють, що ці цінні папери, які були продані їм в якості цінних паперів з найвищим рейтингом У «АААВ» насправді є боргами безробітних алкоголіків.

Ціни на папери продовжують рости, і активи скоро стають самими швидко розкуповуваними позиціями у провідних брокерів країни.
Якось раз, навіть при тому, що ціни на облігації продовжують рости, менеджер по ризиках того місцевого банку вирішує, що прийшов час вимагати платежі по боргах, нагромадженням у алкоголіків в барі Марії. 

Далі...

МЗС попереджає про випадки анулювання Шенгену українцям

  • 16.01.15, 18:24

Останнім часом почастішали випадки заборони в’їзду до ЄС громадянам України через некоректне використання шенгенської візи.

Про це йдеться в повідомленні МЗС, що поширене в п’ятницю 16 січня.

За даними міністерства, останнім часом фіксуються "непоодинокі випадки анулювання громадянам України дійсних шенгенських віз в аеропортах держав-членів ЄС та повернення їх в Україну через порушення шенгенського законодавства".


Детальніше...

Юристи вже знайшли спосіб як не платити новий податок на нерухом

  • 08.01.15, 14:05
Як можна НЕ платити новий податок на нерухомість. Трохи клопітно, але цілком законно.

Детальніше

Схема вірна (якщо, звичайно, читати оновлений Податковий кодекс буквально). Особисто я б пішов на це навіть не через економію на податках, а з принципу: безмозглий уряд має бути витончено покараний за свою жадібність!

Бо як завжди театр абсурду! Замість оподаткування розкоші, податок на авто прив'язали до двигунів, а по нерухомості - до площі. У результаті: оподаткуванню не підлягає Porsche Panamera 3.0 AT 4S - (2997 куб.см, 420 к.с.) - 222.569 $, а за бюджетний китайський Савйонг - плати 25 000грн в рік. І з дачного будиночку площею 65 кв.м., наприклад, де-небудь в глухому селі в Хмельницькій області, на відміну від квартири на Хрещатику площею 59 кв.м., доведеться платити податок.



За розстріл майдану-свобода, за відмову брати зброю до рук-тюрма

  • 07.01.15, 09:46
Правосуддя по українськи! 

Абсурд по українськи: За відмову від несення військової служби солдату, призваному по мобілізації, призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки. А за розстріл 39 людей у центрі Києва  екс-керівник беркуту Дмитро Садовнік випущений з зали суду. 

Нагадаємо, 19 вересня суддя Печерського суду Світлана Волкова ухвалила рішення про зміну запобіжного заходу командирові "Беркута" Дмитру Садовнику, підозрюваному в масових розстрілах, з утримання під вартою на частковий домашній арешт. 4 жовтня беркутівець утік.

Проте за За відмову від несення військової служби солдату, призваному по мобілізації, призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки. Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це заявили в прес-служба Військовій прокуратурі Південного регіону України. "Районний суд Кіровограда, розглянувши в судовому засіданні кримінальне провадження, відкрите за звинуваченням військовослужбовця однієї з військових частин Кіровоградської області у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 409 (відмова від несення обов'язків військової служби) КК України, призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки ", - йдеться в повідомленні.

Суд визнав солдата, призваного по мобілізації, винним у відмові від несення обов'язків військової служби. Державне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Кіровоградського гарнізону Південного регіону України. 

Тобто виходячи з судочинства України, якщо ти розстріляєш в центрі Києва 39 людей, тобі нічого не буде, а якщо відмовишся брати зброю до рук то ти небезпечний злочинець, якого треба запруторити за грати на 2 роки.  

http://inlviv.net/news/policy/za-rozstr-l-maidanu-svoboda-za-v-dmovu-b.html

Брат загинув в АТО... оновлено

  • 17.08.14, 13:29
Це герой Украіни загинув у зоні АТО 14.08.2014 - старший лейтинант 24-ї окремої механізованої бригади 
23 річний Юрій Думанський.

Вічна йому память...

Загинув, захищаючи Украіну від путінськоі нечисті. Уродженець Росії, житель Львова. 
Закінчив Львівську академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, студент(заочник) юридичного факультету Львівського Національного університету ім. І.Франка - ІІ курс..



У Львові зустріли тіла одинадцятьох Героїв, які поклали життя, захищаючи Україну

На Львівщині Сьогодні Оголошено День Жалоби
У зв’язку з похоронами військовослужбовців, які загинули в зоні антитерористичної операції на Сході України, на Львівщині в середу, 20 серпня, оголошено День жалоби, йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Двох львів’ян – Юрія Думанського (17.07.1991 – 14.08.2014 *на фото) та Владислава Муравйова(13.01.1994 – 16.08.2014) – поховають сьогодні, 20 серпня, на Личаківському цвинтарі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Заупокійна Літургія та прощання з Юрієм та Владиславом відбудеться завтра, 20 серпня о 11:00 у Храмі Святих апостолів Петра й Павла (вул. Театральна, 11).

Чин похорону розпочнеться о 12:30 на Личаківському кладовищі на полі Почесних поховань №76.

http://inlviv.net/news/life/lv-v-poproschavsja-z-b-icjami-jak-poljagli-p-d-luganskom.html


Як Правильно Різати Кавун За 30 Секунд

 Тільки подивися, як усього лише за 30 секунд цей хлопець розправляється з ним!


Львівська «Панорама» даруватиме квитки на концерт гурту Бі-2

Цієї п'ятниці і суботи, найкращий ресторан Львова «Панорама» проводить розіграші квитків на концерт гурту Бі-2, який відбудеться 17 квітня у приміщенні міського цирку. Кожен гість закладу, окрім звичної програми, смачних страв і романтичної музики, матиме можливість взяти участь у переможній лотереї. 

Умови участі — прості: прийти, випити келих вина, скуштувати вишукані страви та насолодитися чудовим краєвидом вечірнього Львова.

Чекаємо на Вас за адресою: просп. Свободи , 45, 7-й поверх готелю «Опера»