Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

МОСКАЛІ – НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни

Прочитав нещодавно книжку (триптих)  "МОСКАЛІ – НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни" і все що сам збирав та приходив подумки то все зібрано тут, рекомендую усім, може у когось і очі відкриються. Є в електронному вигляді в інтернеті.

З книжки: Для чого Росія привласнила історію Київської Русі Створюючи велику Російську імперію, московська еліта розуміла, що без великого минулого неможливо створити велику націю. Потрібно було прикрасити минуле, можливо навіть привласнити чуже. Для цього московськими царями, починаючи з Івана ІV Грозного (1533-1584), було поставлено завдання присвоїти історію Київської Русі і створити офіційну міфологію Російської імперії. Найбільше в цьому напрямі зроблено царицею Катериною ІІ (1762-1796), яка не допускала думки про те, що в царському роду вона може бути серед рядової татаро-монгольської знаті. Указом від 4 грудня 1783 року Катерина ІІ створила комісію в складі 10 видних істориків для «складання записок про стародавню історію, переважно Росії» під керівництвом самої Катерини ІІ і графа Шувалова. Комісія працювала 10 років. В 1792 році «материнська історія» побачила світ. В процесі роботи комісії були зібрані і переписані всі давні літописи, а оригінали – знищені. В результаті була повністю переписана в інтересах імперії історія держави Російської, не зберігши жодного оригіналу цих давніх літописів. Так, історія Київської Русі безсоромно стала основою історії Російської імперії. Протягом століть, особливо з початком XVI ст., в голови людей втовкмачували і втовкмачують, що Російська держава і російський народ беруть початок від великого князівства Київського. Без сумніву, що це вигадка і фальсифікація на догоду Російській імперії. Адже відомо, що:

1. В час існування держави Київської Русі про Московську державу не було ні згадки. Відомо, що Московське князівство, як улус Золотої Орди, засноване ханом Менгу-Тімуром тільки в 1277 році. 2. Немає ніяких фактів про зв’язок Київської Русі з фінським етносом до ХІ ст. і пізніше Московського князівства з князівствами земель Київської Русі до XVI ст. В той час, як у 988 році відбулося Хрещення держави Київської Русі, фінські племена землі «Моксель» перебували в напівдикому стані. Для того, щоб зберегти крадене і присвоїти т.зв. «великоросам» історію Київської Русі було потрібно в першу чергу задусити український народ, загнати його в жорстке рабство, відібрати від нього мову, культуру, власне ім’я або просто знищити. За найменше відхилення від офіціозу людей переслідували, садили в тюрми і табори, засилали в Сибір або просто фізично знищували. Радянський період був найбільш жорстоким. За цей період Україна втратила більше 25 млн. своїх синів та дочок, що загинули в голодоморах – планомірному нищенні українців в ГУЛАГах, висилках і тюрмах. Так «старший брат» в жорстоких «обіймах любові» тримав «молодшого брата». Хто він є в історичному аспекті цей «старший брат»? До кінця XV ст. не існувало російської держави, не було старшого брата – великороса і російського народу, а була тільки суздальська земля – земля Моксель, пізніше – Московське князівство і населена та земля була людьми, яких з кінця ХІІІ до початку XVIII століть називали московитами.

13

Коментарі

122.01.11, 12:46

    222.01.11, 12:52

    Какие могут быть разговоры о "жестоком старшем брате", если старшего брата нету? Если России не существует, то от кого же так "пострадала" Украина? От Орды? Так Орды нет давно. Татары сейчас - довольно мирный народ. Монголы вообще уже не имеют к европейской политике никакого отношения. Может быть финны катуют Украину? Но финны тоже довольно мирный народец и на европейскую арену даже не лезут.

    ...странно все это...

    А может быть глупость, зависть, лень и злость рождаются прямо тут у нас на Украине? Подумайте над этим...

      322.01.11, 13:01


      Такі книжки без валідолу читати неможливо, там настільки вражаючі факти...

        422.01.11, 13:02Відповідь на 2 від Хайдер

        Для начала необходимо прочитать, а потом уже делать комментарии и выводы. А то просто фразы не обоснованные ни кому не интересны.

          522.01.11, 13:05Відповідь на 4 від ultra

          Для начала необходимо прочитать, а потом уже делать комментарии и выводы. А то просто фразы не обоснованные ни кому не интересны.Читал эту лабуду... Вот она как раз действительно никому не интересна.

            622.01.11, 13:05Відповідь на 3 від Tustusya


            Такі книжки без валідолу читати неможливо, там настільки вражаючі факти...

            А против фактов не попрешь!-)

            Сейчас развивается такая наука как генетика, которая уже сегодня ставит все на свои места. Т.е. все становиться явным, может время такое пришло?

              722.01.11, 13:06Відповідь на 5 від Хайдер

              Для начала необходимо прочитать, а потом уже делать комментарии и выводы. А то просто фразы не обоснованные ни кому не интересны.Читал эту лабуду... Вот она как раз действительно никому не интересна.
              Тогда ответь, что в конце этой книги?

                822.01.11, 13:08Відповідь на 6 від ultra

                Ніколи не дивувалась, чому у післявоєнний період такий наступ здійснювався саме на генетику!!!

                  922.01.11, 13:10Відповідь на 7 від ultra

                  Для начала необходимо прочитать, а потом уже делать комментарии и выводы. А то просто фразы не обоснованные ни кому не интересны.Читал эту лабуду... Вот она как раз действительно никому не интересна.Тогда ответь, что в конце этой книги?Я читал не книгу, а твой пост. Если он имел целью заинтересовать читателя, то эта цель не достигнута.

                    1022.01.11, 13:15Відповідь на 9 від Хайдер

                    Для начала необходимо прочитать, а потом уже делать комментарии и выводы. А то просто фразы не обоснованные ни кому не интересны.Читал эту лабуду... Вот она как раз действительно никому не интересна.Тогда ответь, что в конце этой книги?Я читал не книгу, а твой пост. Если он имел целью заинтересовать читателя, то эта цель не достигнута.Он заинтересовали иначе ты бы тут не отписывался
                    а постулаты коммуно-пропаганды в тебе не дают для мышления...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна