Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Українці – любіть себе і розмовляйте лише українською мовою

Стаття базується на власному досвіді переходу на українську мову з російської її автора, та на опитуванні:  http://blog.i.ua/user/2858550/648153/

Українська мова – це сама перспективна мова і має всі шанси стати самою кращою мова в Світі, бо вона проходе у своєму становленні нещадну та всеохоплюючу критику. Одного розмовляю чого українською мовою критикує одразу 4 «знатоки». Таке «згладжування» недоліків критикою з перемінним успіхом продовжується протягом останньої тисячі років!

Любі українці!!! Спустіться на Землю свою, поки не пізно! Не гнівіть Бога! Ви ж не богам мову складаєте-куєте, це ж Ваша мова і вона мусить мати якісь недоліки. Бо вона не для богів! Вона лише для спілкування Вашого між собою і для звернення до Бога. Бог Вас зрозуміє, коли Ви звернетеся до нього рідною мовою, хай і з недоліками, бо він є Бог!

Як перейти на українську мову? Шукайте, купуйте, слухайте все українське: телепрограми, газети, диски, та т.д. Знаходьте співрозмовників україномовних. Загляньте на українські сайти, наприклад: http://www.nbb.com.ua/  Це сайт не є ідеальний, але, коли «руками» нічого не чіпати, стане в пригоді якраз тим, хто бажає перейти на українську мову спілкування.

Шановні українці!!! Не шукайте помилок у співрозмовника, бачте їх у Собі! Сміливо розмовляйте рідною мовою! Лише той хто більше розмовляє рідною мовою, той і краще розмовляє. Критика – це шлях невдах. У більшості своїй, той хто критикує, просто сам не може, не здатен! Тому власну бездарність маскує критикою. Станьте добрішими до оточення, до рідних! Не знущайтеся над їх спробами розмовляти українською. Лише власні лінощі багатьох лякають від переходу на українську мову, бо при цьому необхідно не лише «дути» на голосові струни, а ще й думати головою, слідкувати за словами. Це дисциплінує!

Заодно, Ви ясно побачите людей ворожих до всього українського. Ці злі люди підюжують Вас проти всього українського, вони ховаються за ніби звичайну критику, а насправді є звичайними Вашими ворогами. Сьогодні критикуючи українську мову, ви прислуговуєте для цих агентів інших держав маскувальним халатом. Перейшовши на спілкування українською мовою, ви залишите їх без одягу і всі їх побачать, і перестануть їх пускати на всякі посади «слуг народу», де невтомно працюючи вони займаються, майже 20 років, знищенням української економіки, авторитету української держави, рейтингу українських політиків, і в решті-решт вашого особистого добробуту, сімейного благополуччя.

Любіть себе! Сміливо розмовляйте українською! Було страшно одкривати рота, та лише рік і в окремих випадках! Станьмо поважною нацією Світу! Адже, коли всі, хто лише здатен, перейде на українську наш гурт перетне 80%. Різко зросте повага до української мови (читай України) у Світі!

Тобто до Вас!!!

0

Коментарі