хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Кат збирається судити свою жертву, а не навпаки.

20.04.2011 

Чому справа проти Дем’янюка – це змова проти України?

Те, що відбувається з Дем’янюком – це є фарс, який видно неозброєним оком. 12-го квітня в США було опубліковано розсекречені матеріали ФБР (25 років вони зберігалися) про те, що головний документ, на якому базується все обвинувачення, - це посвідчення Івана Дем’янюка з концтабору «Собібор» - є фальшивкою. Суд буде в травні. Докладніше: 

http://sd.org.ua/news.php?id=19744

 Українці,

допоможіть українцю перенести, вкотре, знущання фашистів! То катували його дитиною, зараз судять вже старого та немічного. Хоч настрій дідулі листами підніміть! Бо від тюрми і від суми не можна зарікатися. Адреса Івана Дем’янюка у

німецькій в’язниці:

 John Demjanjuk Justizvollzugsanstalt

Munich Stadelheimer Str. 12 81549 Munich GERMANY

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

67%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

130.04.11, 15:20


Перепрошую, панове, про німців пісень немає
Німцям пісню не перекладати аби шкандалю не сталося

    23.05.11, 21:25

    На сторінках світової преси, у всіх ЗМІ звучить це прізвище з епітетом в додатку: українець-антисеміт. Що переслідувала шайка сіоністів на чолі з відомим брехуном і провокаторм Візенталем і що переслідують тепер його спадкоємці?
    Роздмухуючи ненависть всього світу до людей причетних до нищення євреїв підчас 2-ої світової війни, сіоністи кидають тінь відповідальності за голокост на народи Європи, в тому числі, та навіть в більшій мірі, на український народ. Сіоністи керуються агентурними матеріалами московського КДБ, де вони самі займали багато керівних посад.

    На першому Всесвітньому конгресі українських політв’язнів в Києві в червні 1991 році лунала контраверсійна аргументацієя злочинів нацизму, куди клеїли і українця Івана Дем’янюка.

      317.05.11, 01:36Відповідь на 2 від Робер


      Так справді ж не має совісті той Іван Демянюк. Жиди для нього Геноцид у 1933 році спеціально організували. Військо навіть з Китаю пригнали, а він вижив. Німців московські жиди озброїли, воювати навчили, Польщу разом знищили. Лише у 41-му кинули Івана німцям на поживу, а він, шкодний і в концтаборі не помер. Ну приїхав би по війні в Союз, тут би його і "пришили". Так він вже знав, їх замашки сталінські і махнув до Канади. Ледь вдалося Івана домогтися у канадців і хотіли знищити в Ізраілі. Та там судді брехати не можуть. 11-ть років судили. Кілька адвокатів і суддів померло, а засудити не можуть. А тут Україна незалежною стала. Українця мордувати стало не модно. Одпустили його до Америки. Потім жиди німців змусили відновити розправу над Іваном. Бідні жиди. Стільки сил потратили,