Вирізаємо сніжинки :)

Кажуть завтра у Львові падатиме сніг. А там вже і до новорічних та різдвяних свят недалечко :)

Одним із атрибутів зимових свят є паперові сніжинки. Це найулюбленіше заняття діток, і дорослим не гріх зайнятись такою творчістю. Саме творчістю, бо зі звичайного паперу можна створити цілі шедеври)) Сніжинки вирізаються за готовими схемами або власними імпровізованими, можна як із білого так і кольорового паперу, так із фольги. Можна створити обємну сніжинку, можна намазюкати кольоровим клеєм або блискітками. Не бійтесь фантазувати і створені сніжинки стануть чудовою прикрасою на вашій ялинці, люстрі або вікні, вдома або в офісі, стануть маленьким але радісним подарунком для рідних, близьких і знайомих!


http://pozashkillya.ostriv.in.ua/publication/code-2EE86C919FBA8/list-262c43c3f27

Про євреїів і українців (Man-O-Warу)

http://blog.i.ua/community/3062/1125421/#p6

До чого ми вели ту усю розмову? Кажеш, євреї цінують себе більше, ніж українців. хіба це дивно?

Гірше те, що євреї цінують своїх більше, ніж українці самі себе.... От з тим треба щось робити))))

Наведу один приклад. Є у нас одна проблема, яка потребує серйозної допомоги. Я вже не говорю про місцеві організації  foo Після звернення до Конгресу українців в мене залишилась зламана пошта, а до Союзу українок - відраза до вишитих сорочок. Це все лише популізм...

в свій час допомогли тільки євреї.

Банально: не поважаєте себе, то при чім тут інші. Чи можливо є інші версії?

Росіянам рекомендую утриматись від коментарів.

Кавардак

майже сплю.... не спиться... зроблю чай .... що робите? поглажу випрану одежу і білизну... - завтра))))) Ви ще гладите? а капуста не заквашена ще, коли встигну???? завтра свято - Романа... і де ж стільки Романів взялось? Роман хіба українське імя? Українці у вишитих сорочках? Чому, навіщо?? Хіба це допоможе? Краще без них....Вже й зима, а дублянка ще не була в хімчистці.... Чи може самій почистити? Чим?

.....Піду чай поп'ю podmig


Друзям!!!

В цей день народився відомий американський психолог Дейл Карнегі (1888- 1955). Його твір "ЯК ЗДОБУВАТИ ДРУЗІВ І ВПЛИВАТИ НА ЛЮДЕЙ" став путівником для мільйонів.Психологічні поради Дейла Карнегі вже давно випробували на собі люди, які хочуть стати успішними, знайти друзів, хорошу роботу.Сьогодні у США відзначають однойменний свято - День завоювання друзів. З часом це свято відзначають у багатьох країнах. Мені приємно, що в цей день народилась і Ваша скромна подружка, тобто я ;)

Вітаю Вас, мої Друзі, зі святом!!!! Зичу тепла, радості, удачі, звичайно здоров'ячка Вам і Вашим близьким.

Бажаю хороших і справжніх друзів. kiss



Прошу до обіднього столу, панове :)

Останнім часом в моєму колективі відроджується вживання українських традиційних страв. Чіпси, піцци, крабові палички, банани, ананаси і т.п. чомусь "вийшли з моди". Хіба щось може бути краще за суперовий борщ і вареники з шкварками і сметаною? ;)


Смачного!!!!



82%, 58 голосів

1%, 1 голос

3%, 2 голоси

14%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Пішла в монахині :(

Нещодавно знайома моєї подружки прийняла постриг в монахині. Так як моя подружка і її сім'я досить віруючі люди, вони дуже серйозно сприйняли ту подію. Одна фраза мене досить вразила.

" Вона (тобто новопострижена монашка) зуміла відмовитись від мирського життя. Це важкий шлях"


Свою точку зору наразі я розголошувати не буду.

В якій "зоні" ми живемо???



чорні цяточки це місця збереження всіляких гудронів, пестицидів і тому подібних гадостей. Я навіть уявляти не хочу скільки тих "цяточок" навколо Києва і інших великих міст. Вам не страшно??

р.с. вибачайте за якість.

знову про альтернативні джерела енергії

"Сфера застосування технологій альтернативних джерел енергії широка. Це, як державний сектор економіки, так і приватний.
Альтернативні системи енергозабезпечення на основі сонячних батарей показали свою ефективність в установці для будь-якого регіону. Вітрогенератори чи вітряки можна встановлювати і обслуговувати у важкодоступних районах, де середньорічна швидкість вітру від 4 м / с і більше. Сонячні колектори прекрасний варіант для виробництва теплової енергії і знаходять застосування в опаленні й одержання теплої води. Основні типи сонячних колекторів поділяються на такі типи: це плоскі сонячні колектори, сонячні поглиначі, сонячні колектори на основі концентратора з лінійним фокусом, вакуумовані трубчасті колектори. Поряд з цим, також застосовуються і сонячні повітряні колектори. Це системи альтернативних джерел енергії добре підходять для підтримки позитивної температури всередині будинку та прилеглих приміщень, а також використовуються для сушіння ягід, сіна, грибів і навіть пиломатеріалів.

Серед відновлюваних, потенційних джерел енергії все більше виділяються новітні системи виробництва палива, засновані на процесах так званої "Відновлювана нафти". Розробкою таких систем розвинені країни вже давно займаються на державному рівні. Системи "Відновлювана нафту", дозволяють налагодити виробництво палива, використовуючи технології переробки масел, які отримують з будь-якого трігліцерідного сировини, що поставляється з сільськогосподарського сектора економіки. Це можуть бути зернові та зерняткові культури, водорості, тваринні жири, відпрацьовані жири та олії, енергоємні культури біопалива та інші компоненти, що використовуються в якості трігліцерідного сировини."

http://ecoenergy.dilovamova.com/index.php?page=4&edmspn=1&edmspw=%C0%EB%FC%F2%E5%F0%ED%E0%F2%E8%E2%ED%B3-%E4%E6%E5%F0%E5%EB%E0-%E5%ED%E5%F0%E3%B3%BF



Про поділитись враженнями стосовно та званої "альтернативи".


29%, 5 голосів

18%, 3 голоси

47%, 8 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

На кордоні фотолюбителі

Сьогодні прочитала в "Експресі", що "Громадяни України скаржаться на те, що змушені стояти по 8 годин у черзі на пунктах пропуску українсько-польського кордону....Причина таких незручностей полягає у тому, що митники, за словами очевидців, вирішили здійснювати фотографування кожного автомобіля.......Дописувачі стверджують, що здійснюється фотографування того, що люди везуть у салоні, в багажнику, а також фотографія з привідкритим багажником – так, щоб було видно номерні знаки."

http://vgolos.com.ua/politic/news/49435.html

http://osp-ua.info/social/7416-ukrayinsko-polskiy-kordon-zablokuvali-mitniki-jaki-fotografuut-kozhen-avtomobil.html


Це правда?