хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про Різдво.

  • 06.01.22, 22:24
Що таке Різдво? Коли народився Ісус невідомо. Звідки взялося Різдво? У Римський імперії було таке свято, Сатурналії. Це коли день ставав на трохи довший, ніж у попередній день. Тобто природа повертала на літо. І ось коли християнство стверджувалося у Римі, хитрожопі попи (а попи самі хитрожопі з людей) вигадали Різдво, яке співпало із Сатурналіями. Щоб люди так і святкували, але вже інше. Дійсно, сама суть сатурналій, поворот від темряви до світла, перекликається із християнською ідеологією.
Я взагалі проти релігійних свят. Бо вони не релігійні, а піпівськи. А я дуже погано відношуся до самозваних посередників між Богом і людьми. Але якщо ви бажаєте святкувати - ваша справа. Але святкувати 7 січня - це взагалі абсурд. Просто щоб ви розуміли, про що мова.
11

Коментарі

16.01.22, 22:33

блять хоть потрохи доходить до тих дибілоїднів укрів.....жиди сука понавязували святих і грішних....тому живем як далбайоби...

    26.01.22, 22:37Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    Це жиди президента нам обрали? Наш найгірший ворог - ми самі. Не треба нікого долучати.

      36.01.22, 22:46Відповідь на 2 від Танк_

      Це жиди президента нам обрали? Наш найгірший ворог - ми самі. Не треба нікого долучати.так жиди
      парашенко жид зіленській жид
      каламойський
      фірташ пінчцк охметофф ну івсі решта....

        46.01.22, 23:20

        кожен народ навіть з видуманого може зробити Святим, Храм теж, казав Помазаний (Христос)не будувати, там де двоє чи троє будуть молитись в Імя Отця Мого, там і я стану посеред них. Люди своєю вірою намолили, і Храми зрарядили такою енергетикою, що будь хто побувавши там знімає тягарі з серця і душі. у поняття Віра нема визначення і логіки

          56.01.22, 23:30Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

          Пиздець просто. Ти що, ку-ку? Порошенко українець, Ахметов татарин. А у тебе у мізках маца якась. Ти часом ОРТ не дивишся? Бо усі ознаки того.

            66.01.22, 23:32Відповідь на 4 від Рус с Кіja

            Що намолили то точно. Але я казав про попів, а не про храми.
            Довелося побувати у Храмі Гроба Господня у Єрусалимі. От де намолено! Енергетика просто скажена! Відчуваєш усією шкірою!

              77.01.22, 00:37Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

              блять хоть потрохи доходить до тих дибілоїднів укрів.....жиди сука понавязували святих і грішних....тому живем як далбайоби...А в що ти віриш?

                87.01.22, 00:43Відповідь на 6 від Танк_

                Що намолили то точно. Але я казав про попів, а не про храми.
                Довелося побувати у Храмі Гроба Господня у Єрусалимі. От де намолено! Енергетика просто скажена! Відчуваєш усією шкірою!
                Угу, особливо туди в цей час снують відьми щоб використати християнський егрегор в своїх чорних цілях. Мова одна у програмістів і хакерів, але мета...

                  97.01.22, 04:34

                    107.01.22, 05:02Відповідь на 7 від Полина_Я

                    блять хоть потрохи доходить до тих дибілоїднів укрів.....жиди сука понавязували святих і грішних....тому живем як далбайоби...А в що ти віриш?Він вірить у сало!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна