хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про Юлю. Тестова замітка.

Задумайтесь, чому Тимошенко уникає теми військової агресії Путіна і практично не буває на прифронтових територіях, – аналітик.


Український політичний аналітик Павло Нусс на своїй сторінці в Facebook пише про те, що Юлія Тимошенко останнім часом з'являється на публіці в костюмах стилю military, підкреслюючи свою «войовничість» і, як вже хтось висловився, демонструючи готовність до бою за владу. За словами експерта, костюми Тимошенко а-ля папаха Савченко і весь інший цей фальшивий театр абсурду жодним чином не зможуть відволікти нашу увагу від того факту, що Тимошенко практично ігнорує в своїх публічних дебатах і промовах тему військової агресії Путіна проти України і фактично уникає прямого засудження дій російських терористичних військ на Донбасі і в Криму.

Павло Нусс додає, більш того, Тимошенко уникає візитів на прифронтові території, не кажучи вже про фронт, на якому служать відважні захисники української незалежності. «Правду сказати, навряд чи її там чекають, у всякому разі, в якості офіційного візитера. Ну ви зрозуміли. Нічому дивуватися. Тимошенко є не тільки провідним лобістом економічних інтересів Путіна і РФ в Україні, вона з кожним днем стає все більш відкритим представником російського пропагандистського крила. Ми регулярно фіксуємо синхронізацію тез Тимошенко, Пєскова, Лаврова і інших», - пише аналітик.

За його словами, завдання Тимошенко полягає в відволіканні уваги українців від головної теми – війни, втрат, труднощів, і перемог над ворогом, досягнень влади і особисто президента України, її мета – сфокусувати нас на «ковбасі», простіше кажучи, висловлюючись мовою «зрадофілів». Павло Нусс зазначає, що він дійсно не може зрозуміти, на кого розраховує Тимошенко. «Вона впевнена в тому, що того мізерно малого числа неадекватного електорату вистачить для реваншу системи Путіна, до якої вона належить, над новою Україною? Помиляється!», - резюмував Нусс. 

"досягнень влади і особисто президента України" - Ну це ви вже "увлєкаєтесь", шановний автор. А так - все вірно та очевидно. Але не для всіх.

Ну і ще кілька милих картинок.










39

Коментарі

116.06.17, 02:06

согласен полностью с "Жулии Деви"-полное Г6лядство

    216.06.17, 05:31

    Ты такой же порхобот как и я и гореть тебе в аду вместе со мной кли Вона прийде до влади! )))))))))))))

      316.06.17, 05:39Відповідь на 2 від АскольдЪ

      А если она придет до влады, то готов майданить, хотя уже зарекался. Типа хватит с меня, 2 раза. И второй очень ярко.

        416.06.17, 05:41Відповідь на 3 від Танк_

        А если она придет до влады, то готов майданить, хотя уже зарекался. Типа хватит с меня, 2 раза. И второй очень ярко.Боюсь что тогда и оружие в руки опять брать придётся. Хотя - ни хрена ей не светит.

          Гість: viktor52

          516.06.17, 05:47

          Лично моё впечатление, что у нее со здоровьем не все в порядке.

            616.06.17, 05:54Відповідь на 4 від АскольдЪ

            А если она придет до влады, то готов майданить, хотя уже зарекался. Типа хватит с меня, 2 раза. И второй очень ярко.Боюсь что тогда и оружие в руки опять брать придётся. Хотя - ни хрена ей не светит.Тоже этого опасаюсь, и тоже надеюсь, что сетантов все же не большинство. Кстати, если не дай Бог выйдет во второй тур с порохом - таки вынужден буду проголосовать за пороха. Воевать откровенно не хочется.

              716.06.17, 05:55Відповідь на 5 від Гість: viktor52

              Лично моё впечатление, что у нее со здоровьем не все в порядке.Возможно вполне. Но рваться к власти ей это не мешает.

                Гість: viktor52

                816.06.17, 05:59Відповідь на 7 від Танк_

                Лично моё впечатление, что у нее со здоровьем не все в порядке.Возможно вполне. Но рваться к власти ей это не мешает.Как-то уныло у нее это выходит, хотя я ее не читаю - оскомину набила.

                  916.06.17, 06:03Відповідь на 8 від Гість: viktor52

                  Лично моё впечатление, что у нее со здоровьем не все в порядке.Возможно вполне. Но рваться к власти ей это не мешает.Как-то уныло у нее это выходит, хотя я ее не читаю - оскомину набила.Зато у нее есть довольно многочисленная группа настоящих фанатов. Которых я иначе, как сектантами, и назвать не могу. Реально ненормальные люди. Пофиг любые факты, пофиг все. Веруют! И это страшно на самом деле. Гитлер тоже с такого начинал кстати.

                    1016.06.17, 06:11Відповідь на 6 від Танк_

                    А если она придет до влады, то готов майданить, хотя уже зарекался. Типа хватит с меня, 2 раза. И второй очень ярко.Боюсь что тогда и оружие в руки опять брать придётся. Хотя - ни хрена ей не светит.Тоже этого опасаюсь, и тоже надеюсь, что сетантов все же не большинство. Кстати, если не дай Бог выйдет во второй тур с порохом - таки вынужден буду проголосовать за пороха. Воевать откровенно не хочется.Так отож...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна