хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

_R

_R

Про Спартц

  • 14.07.22, 22:42
Не розумію чому влада піднімає бурю в склянці води. Хочуть люди, які добивалися надання Україні військової допомоги отримати інформацію про її використання, то відзвітували б.

На будь-якому підприємстві ведеться облік матеріальних цінностей, законодавство вимагає ведення документації типу накладні, рахунки, чеки, форми ОЗ, МШ, акти введення в експлуатацію, акти списання, акти передачі і т.д.

Колись на мені всякої фігні на роботі рахувалося на суму біля 10 млн, хоча про матеріальну відповідальність в моїх посадових обов'язках було сказано лише одним рядком. Майно було розкидане по різних філіях, в різних корпусах, ним користувалося десятки людей. В мене були документи і в паперовій формі з підписами, і електронна база з різними формами документів, а ще в бухгалтерії своя база. Будь-що можна було знайти за лічені секунди. Під час інвентаризації все звірялось, якщо десь були опечатки чи помилки - випрпвляли. Щоб списати якийсь старий хлам приїжджала комісія з 10 чоловік з центрального офісу і доколупувались до всього: документів і стану матеріальних цінностей. Але що робити? Така процедура, такі вимоги. Треба їх виконувати.

А тут суми значно більші та й зброя це річ строго обліку. Може не всю інформацію можна надавати конгресменам з США, може є документи з грифом, може ще є якісь нюанси і особливості ведення обліку матеріальних цінностей військового призначення у воєнний час. Але про це можна сказати, а не поливати брудом конгресмена, який причетний до лобіювання надання військової допомоги.

Не розумію зекоманду. Що в них в голові?
Кажуть, що Спартц псує імідж України. А може це вони псують імідж України? Як так стається, що в ЗМІ з'являється інформація про співробітника СБУ, якого затримали закордоном з великими сумами готівки і коштовностями? Звідки в нього ці гроші і коштовності? Може він зброєю торгував? Може через нього і його колег, які можливо торгували зброєю так швидко здали Херсонську область? Чому в ЗМІ з'являється інформація про тероборону, яку направляють на фронт без зброї? Чому нема ніякого рослідування щодо цієї інформації, а якщо є, то чому в цих же ЗМІ нема інформації про покарання винних?
Звичайно, що пані Спартц читає новини і ці новини читає не тільки вона, а й можливо читають їх і її виборці чи її політичні опоненти. Як вона має пояснювати їм те, що займалась лобіюванням надання військової допомоги Україні? Людина просто хоче знати, що їй казати своїм виборцям і опонентам.
11

Коментарі

анонім

124.07.22, 16:48

Ага... Так вони прийшли і пояснили Вам все

    анонім

    224.07.22, 16:52

    А чому ніхто нічого досі тут і не прокоментував? Політикани і.юа щось пропустили цю замітку. Зазвичай люблять задаватися такими питаннями і розмірковувати на них.
    Тут як кажуть. Хочеш краще - піди і зроби краще. А ні - тоді ті хто при владі самі вирішать на які питання відповідати. Такі вони люди при владі. Вони знають і роблять багато всього..

      анонім

      324.07.22, 16:57

      А Ви любите задавати питання. Різні розумні питання. Вас до влади не пустять. А може коли пустят, Ви припините задавати питання. Бо ті хто там опиняється перестають задаватись багатьма питаннями.

        анонім

        424.07.22, 16:57Відповідь на 3 від анонім

        А Ви любите задавати питання. Різні розумні питання. Вас до влади не пустять. А може коли пустят, Ви припините задавати питання. Бо ті хто там опиняється перестають задаватись багатьма питаннями.Або задаються, але не Вашими.

          анонім

          524.07.22, 17:06

          Зараз такий цікавий час для України. За країною слідкують з усьооого миру. І так чи інакше правда то там то там спливає. І ще важче щось ... приховати. Це плюс для звичайного простого люду, який мріє жити в не корупційній країні.

            626.07.22, 15:40Відповідь на 1 від анонім

            Мені не потрібно нічого пояснювати. Я прекрасно знаю що, як і кого змушує діяти. Тут мова йде про Спартц. В неї є питання, бо вона лобіювала надання Україні допомоги і їй потрібно буде давати відповіді собі, своїм виборцям і опонентам на своїх американських виборах для чого вона лобіювала надання цієї допомоги, кому і як ця допомога потрапила чи наскільки ефективно вона використовується.

              726.07.22, 15:42Відповідь на 2 від анонім

              А чому ніхто нічого досі тут і не прокоментував? Політикани і.юа щось пропустили цю замітку. Зазвичай люблять задаватися такими питаннями і розмірковувати на них...Не знаю чому ніхто не коментував. Але це добре, бо був мій час зекономлений

                826.07.22, 15:44Відповідь на 2 від анонім


                Тут як кажуть. Хочеш краще - піди і зроби краще. А ні - тоді ті хто при владі самі вирішать на які питання відповідати. Такі вони люди при владі. Вони знають і роблять багато всього..
                Та хай собі роблять все, що їм дозволяє їх совість і ні в чому собі не відмовляють

                  926.07.22, 15:49Відповідь на 3 від анонім

                  Ну я не хочу до влади, бо крім того, що я задаю питання, я ще часто знаю на них відповіді. Я знаю наскільки важка в країні ситуація з цінностями, світоглядом, а тому з формуванням правового поля та дотриманням законів. Я не знаю який катаклізм може зрушити цю ситуацію в кращу сторону.

                    1026.07.22, 15:50Відповідь на 4 від анонім

                    А Ви любите задавати питання. Різні розумні питання. Вас до влади не пустять. А може коли пустят, Ви припините задавати питання. Бо ті хто там опиняється перестають задаватись багатьма питаннями.Або задаються, але не Вашими.В них свої пріоритети

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна