Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

_R

_R

Більше ніколи?

  • 02.05.19, 20:47
Шановні блогери! Як називається те, що робиться у нас тут на сайті і в країні взагалі?
Це передвиборча агітація, діалог з виборцями, дебати, обговорення програм? Що це взагалі? Колись трохи бавився в політику на місцевому рівні, то доводилося комунікувати з людьми. Не легка це робота. Люди в основному ставляться з недовірою до будь-яких політичних партій, до їхніх програм, до агітації. Заслужити довіру людини, коли ти говориш з нею про політику дуже складно. Треба підтверджувати свої тези, гасла, програмні кроки реальними справами чи переконувати когось своєю репутацією. Треба вміти чути людей, чути їх питання, побажання, претензії, незадоволення, шукати спільні точки для діалогу... Треба, щоб людина зрозуміла, що ти з нею щирий, що ти її поважаєш, бо інакше ніхто навіть говорити з тобою не стане.

Те, що відбувається тут на сайті - це просто війна проти виборців, проти конкурентів і проти миру, спокою та здорового глузду. Мене б не здивувало, якби такі методи спілкування, як є тут в деяких 24/7, були в комади, яка перший раз приймає участь у виборах, але Порошенко мене дивує. Брати участь у стількох передвиборчих кампаніях, витратити 800 млн грн на передвиборчу агітацію і не навчити агітаторів спілкуватися - це гроші на вітер. Бізнесмен і гроші на вітер - це круто! Ги. 

 Це називається "Коли Бог карає - розум забирає"? Чи Порошенко таки вирішив, що можна грошима всіх через коліно переламати? Типу вода камінь точить і якщо 1000 разів сказати "Томос", то в Порошенка німб з'явиться; якщо 1000 разів облити брудом всіх конкурентів, то вони з того гімна не випливуть; що якщо виборців обзивати дурними, то вони в це повірять і перестануть бачити те, що організатори такої передвиборчої кампанії просто недоумки? 

 Вся ця передвиборча кампанія виглядає, як війна не на життя, а на смерть, майже, як Друга світова і з таким же фіналом. Агресор програв і хочеться повторити фразу, яку говорять європейці 8 травня: "Більше ніколи". Більше ніколи не хочеться бачити таку передвиборчу кампанію з такою кількістю бруду і неповаги до всіх, як було цього разу з боку однієї команди.

71%, 20 голосів

29%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

Гість: bismuth58

12.05.19, 20:59

То что сейчас творится на многих сайтах это срач, махание кулаками после драки и попытка спровоцировать реванш, про который они (ПеПошники) сами и мандели всё время. И это не только в инете. Эти казлы начали опять разьезды по стране по типу бл*дских автомайданов. Геморрой неизлечим! Но пережиткам истории это невдомёк.

    22.05.19, 21:00

    їм пох, вони ще на дебатах

      32.05.19, 21:01

      *один за двох*+один** і + ще *одна*? не псуй собі нервову систему-просто проходь повз, нехай самі з собою спілкуються,бо певно, розуміють одне одного.

      люди ночами не сплять,вишукуючи фейкові *новини*, юзер http://blog.i.ua/user/2092770/2285306/
      так поспішав донести до жителів сайту новину, що розгубився -жінка він,чи чоловік....я спитала ненавязливо - проігнорив моє питання

        Гість: bismuth58

        42.05.19, 21:02

        Боже! Какой же говняный стал сайт после 2013. Разум удалили. Осталось упоротое столпотворение полусреднего недокласса, а точнее междуклассовой прослойки типа памперсов, которые в себя впитали всё дерьмо с майдана (((

          52.05.19, 21:05Відповідь на 3 від disu

          Там клиника

            62.05.19, 21:07

            Чому ви намагаєтесь зрозуміти незрозуміле?... у людей тілько одна думка і тільки вона вірна, нащо псувати собі настрій і зіертати на них увагу?... вважаю що якщо не одного-другого притягнуть до відповідальності буквально (за наклепи), то вони писки бистро позакривають...

              72.05.19, 21:08Відповідь на 5 від Paul*

              Там клиникаПри чому невиліковна...

                82.05.19, 21:08Відповідь на 5 від Paul*

                Там клиникану мне интересно-там мальчик или девочка по ТУ сторону экрана?чисто спортивный интерес

                  92.05.19, 21:09

                  Офіційний переклад "Ніколи знову"

                    102.05.19, 21:10Відповідь на 7 від BESTIA555

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна