Никогда мы не будем братьями (ПЕСНЯ)

ПЕСНЯ на стихи Анастасии Дмитрук "Никогда мы не будем братьями" Гимн свободных народов!!!

Lyrics-Анастасия Дмитрук




Никогда мы не будем братьями
ни по родине, ни по матери.
Духа нет у вас быть свободными –
нам не стать с вами даже сводными.
Вы себя окрестили «старшими» -
нам бы младшими, да не вашими.
Вас так много, а, жаль, безликие.
Вы огромные, мы – великие.
А вы жмете… вы всё маетесь,
своей завистью вы подавитесь.
Воля - слово вам незнакомое,
вы все с детства в цепи закованы.
У вас дома «молчанье – золото»,
а у нас жгут коктейли Молотова,
да, у нас в сердце кровь горячая,
что ж вы нам за «родня» незрячая?
А у нас всех глаза бесстрашные,
без оружия мы опасные.
Повзрослели и стали смелыми
все у снайперов под прицелами.
Нас каты на колени ставили –
мы восстали и всё исправили.
И зря прячутся крысы, молятся –
они кровью своей умоются.
Вам шлют новые указания –
а у нас тут огни восстания.
У вас Царь, у нас - Демократия.
Никогда мы не будем братьями.

Анастасия Дмитрук

Кримчани відмовляються від російського громадянства

Повністю подаю замітку в Українській правді:

Черги бажаючих зберегти українське громадянство в Криму зростають.

Про це розповіла одна з перших кримчанок, що залишила собі українське громадянство, Єлизавета Богуцька, повідомляє Радіо Свобода.

"Коли я приїхала у Федеральну міграційну службу, виявилося, що я була чи то другою, чи то третьою у черзі бажаючих відмовитися від російського громадянства. На сьогоднішній день черга налічує вже понад 137 осіб", – зазначила вона.

За словами кримчанки, щоб залишитись громадянином України, потрібно потрапити у Федеральну міграційну службу і написати заяву про відмову від російського громадянства.

Богуцька додала, що такі пункти відкриті в дуже обмеженій кількості - по одному в Сімферополі, Білогірську та Бахчисараї.

"Тобто всі пункти знаходяться в радіусі 40 кілометрів від Сімферополя, в той час як у Феодосії та Керчі перебуває велика група людей, які не хочуть бути громадянами Росії", - розповіла кримчанка.

Тим, хто не зможе самостійно прийти до міграційної служби, потрібно відправити туди листа з повідомленням.

"Тоді вам за зворотною адресою буде вислана довідка, що ваша заява прийнята. І ця довідка буде говорити, що ви вже не громадянин Росії. Головне, відправити листа до 18 квітня", -  наголосила Богуцька.

Кримчанка вважає, що перепони з підтвердженням українського громадянства будуються виключно для того, щоб в результаті можна було сказати, що тільки три відсотки жителів півострова захотіли залишитися у складі України.

Для написання заяви про небажання брати російське громадянство кримчанам дали місяць. Цей термін збігає 18 квітня.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/5/7021472/

Викраденого активіста знайшли закатованим у лісі на Черкащині

Цитування:

Сотник Самооборони Олег Собченко повідомив, що Сергієнка знайшли мертвим у Виграївському лісі, що за 15 кілометрів від міста, пише Gazeta.ua.

"В обід хлопці з місцевої самооборони знайшли місце, що схоже було на свіжовикопану яму. Дочекалися черкаських криміналістів й почали розкопувати місце, прикидане сміттям. Там знайшли тіло чоловіка з повернутим обличчям в землю, на руках – наручники. Хлопці впізнали у ньому зниклого Василя Сергієнка", - повідомив Собченко.

За його словами, після того, як дістали тіло чоловіка, побачили сліди катувань: у Сергієнка була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/5/7021478/

Ярош розкрив таємницю своєї декларації :)))))))))

Цитую повністю Українську правду :)))))

Лідер Правого сектору, кандидат в президенти Дмитро Ярош розповів, що він дійсно не мав легальних доходів та жив на допомогу від небайдужих людей.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів стосовно того, чому в його декларації як річний дохід сім'ї вказана сума в 800 гривень.

"800 з чимось гривень - це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав до складу сім'ї. Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було", - розповів він.

Ярош відзначив, що він не є багатою людиною. "Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень, 3 тисячі гривень в місяць і так далі", - відзначив він.

"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога… Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив провідник Правого сектору.

Ярош також відзначив, що у відсутності у нього легального доходу був певний плюч. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/4/7021378/

Шукачі жертв Майдану знайшли підозрілі безіменні могили

Цитування:

Члени групи "Пошукова ініціатива", які намагаються знайти місця поховання можливих жертв сутичок на Майдані, виявили в Броварах підозрілі безіменні могили.

Про це повідомляється в Facebook-спільноті групи.

За один день перевірили 4 свідчення: деякі повністю, інші - частково. Також опитали місцеве населення та провели роз’яснювальну робота.

Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище (див відео посилання). Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки.

Крім цього на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму, про яку, очевидно, йдеться на відео про кладовище та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил).

А ось бесіда з охоронцем виявилась душевною. Розказав все як було. Однак, хто і навіщо викликав міліцію, чомусь не пояснив.

В цілому, день виявився надзвичайно плідним. Маємо що аналізувати.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/4/7021299/

Російські ЗМІ повідомляють про затримання українців

25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектора", затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії.

Про це повідомила телекомпанія НТВ у четвер з посиланням на дані спецслужб.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/3/7021279/

ФСБ підтвердила затримання

http://vesti.ua/strana/45826-fsb-podtverdila-zaderzhanie-25-ukrainskih-diversantov

тепер варто чекати інспірування "терактів" в Росії :(

http://blog.i.ua/user/2805707/1394973/

У Службі безпеки України назвали маячнею інформацію, поширену в російських ЗМІ, про затримання групи громадян України, підозрюваних в організації диверсій на території РФ.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/3/7021287/


Ой, так він НЯШКА, цей Асавелюк :))))

І затримувати його поки нема підстав 


поки він не виведе слідство на всю банду podmig


Наливайченко підозрює,що до масових убивств у Києві причетна ФСБ

Бажаний РЕПОСТ цього відео

У ФСБ апелюють до совісті СБУ у відповідь на звинувачення

Так з ким воював і воює Правий Сектор???..