Асавелюк біля готелю "Дніпро" (відео)

Так ЩО, Янукович таки не тікав?? а люди самі себе вбивали??




Одна подія - "адекватна" неадекватна реакція..

Продовження, початок тут http://blog.i.ua/community/662/1393154/

"Стрілок переданий - він у слідчому ізоляторі СБУ - направляю туди слідчих. Що робити з рештою учасників - вирішуємо", - пізніше повідомив міністр у Facebook.

За його інформацією, затриманий - член "Правого сектора" Андрій Козюбчик 1981 року народження. "Слідчий почав допит", - зазначив Аваков.

"Готель "Дніпро" оточений. Вживаємо заходів, щоб не було випадкових жертв. Всім, хто знаходиться з незаконною зброєю усередині готелю, запропонували здати зброю", - повідомив він.

Водночас журналіст Святослав Цеголко повідомляє, що в готелі "Дніпро", де знаходиться штаб " Правого сектора" , почалася евакуація.

"У готелі "Дніпро" почалася евакуація. "Правий сектор" поспішно евакуйовує рюкзаки, їх складають у вантажівку. Персонал готелю дуже наляканий. Керівник інформвідділу Береза Борислав каже стрілка біля "Мафії" передали міліції. З'явилися автоматники з написом міліція", - написав на Facebook журналіст.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020930/

цитую Цеголко:

Переговори з ПС ведуть еер київ міліції, заст секр рнбо і заст кер сбу. Вимагають здати зброю. Джерела повід, що ПС обговорює умови здачі зброї.

Щойно троє невідомих винесли одного в камуфляжі зі словами: у нього нога зломана. "Чудова картинка"

Біля Дніпра головний міліціонер Києва Мороз і прокурор Герасименко

Джерела в міліції повідомляють, що ПС погодився покинути Дніпро вранці. Зі зброєю чи без - поки не домовилися.

Майданівці вичислили серед міліції Асавелюка. Того самого без шолому. Маску скинув на вимогу. Сказав, що його люди тут, щоб охороняти тих, в кого нема зброї. Якби не самооборона, могла б бути сутичка. Ас поїхав на білому авто

https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko

Світлина

В оцеплении вокруг гостиницы "Днепр" на Крещатике стоят представители спецподразделения СБУ "Альфа", снайперы которого, согласно опубликованным фотографиям, расстреливали активистов на улице Институтской 20 февраля. 

http://society.lb.ua/life/2014/04/01/261459_gostinitsu_dnepr_gde_nahoditsya.html

далі буде......................

Одна подія - різне трактування і піар..

о 20.04 таке повідомлення від Адміністратора групи Правого Сектора ВКОНТАКТЕ:

«Правому сектору» з достовірних джерел надійшла інформація про те, що завтра вранці під стінами Верховної Ради та Кабміну готуються провокації молодиків, які видаватимуть себе за представників нашого руху. Є відомості про те, що ці самозванці – насправді російські «опричники», члени радикальних українофобських організацій, що безперешкодно діють в Росії.


Але ситуація розгортається на випередження:


21:48 Українська Правда http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020928/


Стрілянина біля кафе "Мафія" devil  і тут-як-тут коментар у Фейсбуці від Авакова:

"Все силовые отряды приведены в состояние боевой готовности. Таков мой долг - так диктует закон. А завтра - завтра я готов и к отставке, и к дальнейшей борьбе. Один против них - готов, будет нас больше – гут"

"ПС вроде как собираются выдать стрелявшего. Трое раненых. Стрелявший был пьян... Один тяжело -проникающее в грудь. Идет операция. Подонки."

при чому

"Дубас Богдан Йосипович (перший заступник голови Київської міськдержадміністрації) випадково опинився на місці сварки двох учасників Майдану. Один їх них з "Правого сектора", другий - з Самооборони"

Під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти, внаслідок чого були поранені дві людини: боєць самооборони Майдану і Дубас.

Дубас був доставлений в лікарню з наскрізним кульовим пораненням, проте загрози для життя поранення не мало, тому його вже виписали з лікарні.

Другий потерпілий учасник інциденту продовжує перебувати в лікарні.

і

 "хлопцям у масках з "ПС", на вигляд підліткам, серед яких імовірно був стрілок, дозволили вийти ланцюгом з "Мафії".

Що повинен робити міністр МВД? - ЙТИ У ВІДСТАВКУ!!!

Бо вбивці 103 майданівців та близько 150 зниклих безвісти не знайдено, а війська МВД не приведено з цього приводу у стан бойової готовності.

А ще краще - самостріл - "куля в лоб" і "три в область серця"..

і не кажіть мені, що то вода на млин Кремля..

а ось і офіційне повідомлення з цього приводу від Правого Сектора:

Сьогодні увечері, 31 березня 2014 року поблизу Європейської площі в Києві стався прикрий інцидент за участю представників «Самооборони Майдану» та «Правого сектора». Непорозуміння, що виникли на побутовому ґрунті, вилилися у конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. В результаті стрілянини не обійшлося без потерпілих.

На місці події одразу з’явилися працівники міліції. Учасник конфлікту з боку «Правого сектора» добровільно, не протидіючи правоохоронцям, відбув з ними до райвідділу для встановлення обставин події.

«Правий сектор» виступає за об’єктивне, неупереджене розслідування цього інциденту та не втручатиметься у слідство, хоча і спостерігатиме за його ходом. Ми зацікавлені у встановленні істини, тому не поспішаємо з виправданнями. Проте ми обіцяємо, що обов’язково зробимо з цієї події внутрішні дисциплінарні висновки.

Політрада «Правого сектора»

http://pravyysektor.info/news/pro-strilyanynu-na-hreschatyku/

Бланки українських паспортів з Криму відправили в ФСБ

Представники ФМС Російської Федерації 27-29 березня вилучили у всіх паспортних відділах в Криму незаповнені бланки українських паспортів.

Лавров задоволений Аваковим і обіцяє федералізувати Україну

Вони задовольняли один одного у "неприродній спосіб" то і нехай "федералізують" один одного :)