Галасування на "референдумі" 11 травня вже ВІДБУЛОСЬ

Затримано групу терористів, що перевозили більше 100 тис "проголосованих" бюлетенів





Росія масово перекидає своїх військових та збою на Донбас

З досвідом служби в спецназі та досвідом участі у бойових діях.

Терористи намагатимуться захопити 80 шкіл у Донецьку

і вже намагаються поводити "референдум" сьогодні

Цитування:

В городе Донецке сегодня может произойти вооруженный захват более 80 учебных заведений (школ) во всех районах для проведения 11 мая 2014 г. активистами "Донецкой народной республики" так называемого "народного референдума".

Такая информация поступает в Донецкую областную госадминистрацию из различных источников. Об этом сообщает временный сайт ОГА

http://gazeta.ua/ru/articles/np/_vooruzhennye-separatisty-popytayutsya-zahvatit-80-shkol-v-donecke-donoda/556936

Сепаратисти-терористи Слов'янська не братимуть полонених

"Народний мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов на урочистих заходах з нагоди Дня перемоги 9 травня заявив, що полонених української армії підкронтрольні йому озброєні сепаратисти більше не братимуть, 

а будуть натомість "валити усіх".

"Будемо тепер просто нещадно знищувати. Розмовляти з ними ніхто не буде. ... Чим жорсткіше ми будемо до них ставитися, тим швидше вони почнуть нас поважати ", - додав він.

При цьому він звернувся до присутнього при висловлюваннях батюшки і зазначив: "Вибачте мене за такі мої слова, але це - війна, нічого не поробиш".

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/10/7024910/

Зомбоапокаліпсис, по який гуділа мережа кілька років тому, у дії

Кілька років тому у Мережі активно обговорювали Зомбоапокаліпсис, як він має розпочатись, і що тоді робити НЕзомбі..

основні меседжі по початок Зомбоапокаліпсису були такі:

в місцях масового скупчення людей розпочнуть розпорошувати якісь хімікати (віруси), котрі і призведуть до зворотніх змін у організмі людей, що призведе до перетворення у зомбі, а далі Зомбоапокаліпсис поширюватиметься як пандемія.

Коротко процитую Вікіпедію:

Зомбі-апокаліпсис (англZombie apocalypsis) - гіпотетичний сценарій апокаліптичного розвитку подій, який зазвичай має науково-фантастичне обгрунтування. У зомбі-апокаліпсисі широке зростання зомбі є ворожим для життя людини і спримається як загальній напад на всю людську цивілізацію.

У деяких міфологіях жертвами зомбі можуть стати прості люди, якщо вони укушені зомбі. В інших - всі, хто вмирає, незалежно від причини, стають одним з видом нежиті. У будь-якому сценарії явище зомбі-апокаліпсису призводить до спалаху експоненціально зростаючого лиха

поширення «чуми зомбі» до нормальних військових і правоохоронних органів, що призводить до панічного розпаду громадянського суспільства

День, з якого почався зомбі-апокаліпсис, іноді називають, за аналогією з військовою операцією (День-Д), як День-З.

Синонімом терміну «зомбі-апокаліпсис» є пандемія, тому що в більшості науково-фантастичних сюжетів люди інфіковані вірусом невідомої природи.

Дозволю собі ще одне цитування: http://vk.com/club40826129?w=wall-40826129_37%2Fall

Жизненный цикл Зомби!

Жизненный цикл зомби довольно просто и легко понять. Сначала начальный процесс инфекции (то есть вирус, бактерии, токсин, и т.д.) находит хозяина. После того хозяин тела заболеет, и в конечном счете попадет в кому. Продолжительность комы может продлиться от нескольких минут до нескольких часов. Вся метаморфоза со времени инфекции к становлению зомби типично не длится больше чем 24 часа.

Зомби не могут, плодится традиционными путями. Зомби полностью бесплодны. Так как человеческая система воспроизводства не является существенной для функционирования мозга, так что эта функция автоматически отключается. Зомби, вместо этого, размножаются, заражая других здоровых людей типично через укус.

Как только человек превращается в зомби, тело начинает распадаться вместе с иммунной системой. Продолжительность жизни зомби, примерно 4 года, но часто намного короче. В зависимости, от многих факторов включая относительный климат, физические повреждение, возраст, размер, вес, и т.д.

Зомби не требуется в питание. Все еще не известно, почему они питаются человеческой плотью. Они не нуждаются в любых органах за исключением мозга.
Зомби могут только быть "убиты" прямой травмой мозга, поскольку это - их единственный жизненный орган. Как только мозг будет отделен от тела, зомби прекратит функционировать. Тело обезглавленного зомби также прекратит функционировать. Однако глава с неповрежденным мозгом все еще попытается напасть на прохожих.

Как только зомби убит, это все еще ставит под угрозу незараженных людей, поскольку ткань и физические жидкости все еще содержат инфекционный материал. Таким образом, от трупов нужно избавиться должным образом.


Що це занадто серйозно вказує то факт, що майданівців снайпери розстрілювали пострілом у голову.

Тобто, спецслужби приймають до уваги інформацію про Зомбоапокаліпсис і діють відповідним чином.

Але варто подивитись на критичну масу фото і відео, котрі зняті у реалі і висвітлюють діяння Антимайдану та сепаратистів-терористів, щоб переконатись і разючій подібності зовнішності цієї строкатої публіки та її асоціальної поведінки до зовнішності зомбі та поведінки зомбі.

А також це пояснює факти відрізання голів майданівцям (котрі ретельно замовчуються аж до видалення подібних матеріалів з Ютубу), знущання над живими та мертвими патріотами (з відрізанням вух, виколюванням очей тощо).

Тобто одні зомбі в правоохоронних органах та спецслужбах уявили себе борцями з зомбі, але їх видає саме асоціальна нелюдська поведінка,

а інші зомбі сепаратисти-терористи теж уявили себе борцями з придуманими бандерівцями-фашистами, але їх теж видає асоціальна нелюдська поведінка.

Висновки нехай кожен зробить для себе сам.

(далі буде)

Яку зброю використовують москальські терористи

Терористи на Сході стріляють по українських силовиках кулями, від яких не захищає бронежилет

У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски

Про це в ефірі "Шустер live" розповів один з бійців АТО, ім'я та зображення якого було приховано, передає УНН.

"Ми воюємо проти дуже "заряджених" бойовиків - професіоналів. Однак, на жаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати, і я надіюсь, що мене почують і в уряді, і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти", - зазначив боєць повітряно-десантних військ.

За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним "7,62" від яких ці бронежилети не врятують.

"Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були", - звернувся до влади боєць
.