хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Рука руку миє



          Це і є Конституція кремлівсько-олігархічної Системи, яка ось вже майже 30 років панує в Україні.
          Це найкоротша в світі Конституція. Раніше вважалося, що найкоротша Конституція в Рашке - "Я начальник, ти дурак", але ні, наша ще коротша, з трьох слів, - "Рука руку миє".
          Чому ми всі ці 30 років гнівно вказуємо владі - А Конституція?! Чому ви не виконуєте Конституцію?!
          А тому що ми не знаємо, що у них існує своя Конституція - "Рука руку миє".
          І на всі наші закиди, кремлівсько-олігархічна влада сміється, тому що вона знає, що виконує Конституцію. Відповідно і всі закони виконуються ними згідно цієї Конституції. Якщо хтось у владі щось вкрав, і по закону це карається, то вони відкривають цю свою Конституцію, читають ії, і знаходять того, кому помити руку, щоб не понести покарання.
          Це стосується всієї влади. І по горизонталі і по вертикалі.
          Ця влада, це цілодобове прасування. Це для народу від них тхне брудними та кривавими грошима. А один для одного вони чисті, вони просто випромінюють Shumukh, Nabeel та Golden Delicious. Якраз тому, що дотримуються цієї своєї Конституції.
ЇЇ виконують і Президент, і Прем'єр(тільки один Прем'єр не виконувала цю корупційно-злолодійську Конституцію, це Юлія Тимошенко, за що Система і кинула її у в'язницю), і міністри, і керівники всіх структур, "правоохоронні" в тому числі, і керівництво в областях, в містах, всі абсолютно.
          Окремо в цій ієрархії стоять олігархи та Кремль. Тому що, саме вони і є творцями цієї Конституції. Вони також дотримуються Конституції, але на рівні "олігархі - держава", "Кремль - держава". Олігархі і Кремль миють руку державі(вірніше, у нас замість держави, організоване, кримінальне-корупційно угрупування), а держава, сиріч, це злодійське угрупування, миють руки Кремлю та олігархам.
          При чому, в системі дії цієї Конституції знаходяться і не владні структури. Це різноманітні активісти, мережеві боти, ряжені націоналісти. Тут же і банки і всілякі асоціації, починаючи від спортивних, закінчуючи захистом комах.
          За ці 30 років вибудована міцна система.
          Поза цією системою знаходиться народ, який не знає про існування Конституції Системи, і тільки один політик, Юлія Тимошенко, яка якраз знає про цю Конституцію, тому і не сприймає ії і весь цей час бореться проти неї та закликає і народ скинути з себе ярмо кремлівсько-олігірхічної Системи та бути вільними і заможними у своїй власній країні.
          Ось і весь сказ. Справа за народом.
          Лідер перетворення кримінальної України в цивілізовану Україну, є, - Юлія Тимошенко.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2757705784291193&set=a.375087939219668&type=3&theater
0

Коментарі