хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Щур Порошенко готується до втечі.

  • 28.09.18, 20:03


        Щур Порошенко готується до втечі з корабля.
        Але почнемо з початку.
        Сьогодні Юлія Тимошенко оприлюднила плани цієї щурячої зграї.
        І оприлюднила головне для них, про евакуацію всього, що вони можуть вкрасти.
        А також про ліквідацію Нафтогазу.
        І це не я кажу, чи хтось з громадян України, це каже кандидат в Президенти України. Це каже лідер України, лідер, за всіма опитуваннями, у виборчій кампанії.
        І подивіться який вой піднявся.
        І "хто вона така", і "не можна Нафтогаз ліквідовувати, бо міжнародні договори", і "вона хоче його пограбувати", і "цивілізовані країни розірвуть відносини", і т.д і т.п. Чого тільки нема.
        Це волає армія шестірок Порошенка, порохоботи.
        Хоча вони же, кругом розповідають, що Тимошенко ніколи не стане Президентом, що її переможе навіть половник Грицацуй. Одним, Мостовим прийомом.
        Ну якщо не переможе, якщо не стане Президентом, то чого така істерика?
        Виходить, у щура Порошенка вже нема ілюзій щодо переможця? А всі ці победоносні реляції, ця впевненість у подальшому царюванні, це тільки риторика щурів? Щурів, які вже давно відчули в трюмах корабля наближення потопу і ось тепер вже не витримали, повистрибували на палубу і влаштували істерію.
        А ось ще приєднається до цього хору і Путька, у якого, зі своїм спільником Порошенко, Нафтогаз слугує, як прокладка для відмивання крадених грошей. А там і Меркельша зав'язана, і ще деякі європейські руськомірці, що годуються з газпромовських подачек.
        Це означає, що всі вони вже все розуміють. Розуміють, що перемога Тимошенко насувається, як цунамі. Цунамі за найвищою шкалою, яка тільки існує. Цунамі, якому вони вже не взмозі протидіяти. 
        І те, що вони почали процедуру крадіжок таких цінних об'єктів, це, в тому числі, і гарна ознака. Перш за все для життя Юлії Тимошенко. Якщо Порошенко почав красти і виводити за кордон наші активи, то, скоріше всього він відмовився від фізичного усунення Юлії Тимошенко. Останнім часом багато про це говорять. Але розслаблятися команді Тимошенко не можна. Порошенко вбивця. На його руках кров десятків тисяч українців. І якщо буде треба, то ця шоколадна падла ні перед чим не зупиниться.
        І ще одне, цікаве спостереження.
        Юлія Тимошенко неодноразово називала Порошенка вором.
        Вором!
        Майбутній Президент називає діючого Президента вором!
        І що?
        Хто-небудь чув хоч якесь, хоч пошепки, спростування цим заявам Тимошенко? Хоч би від порохоботів. Або від самого Порошенко вимогу до Тимошенко спростувати таке звинувачення?
        Ні, нічого не було.
        Виходить, Порошенко погоджується з майбутнім Президентом Тимошено, що він вор.
         Так само він погоджується, що він корупціонер, що він агент Кремля, що він щур, в решті-решт. Все це також говорила і говорить Юлія Тимошенко. І Порошенко мовчки з цим погоджується. Ніяких позовів в суд, ніякого обурення.
        Більше того, коли до мене примчали з Києва чотири гавайця з СБУ-ФСБ, то вони також не задавали мені питань щодо моїх тверджень, що Порошенко мародер, що він кремлівський холуй, що він колаборант, що він вор.
        Натомість весь час свістіли мені, що я хочу смерті Порошенку, що я хочу завалити цю владу у неконституційний спосіб. Хоча нічого подібного я ніколи не говорив і не писав.
         Але погрози не припинялися, - ми тебе можемо за ногу і в тюрму.
        Цирк суцільний. Про те, що я писав, вони молчок. А те, про що я не писав, вони намагалися мені повісити.
        Навіть до мене у них не було ніяких заперечень, що Порошенко вор, мародер, кремлівський холуй і колаборант. Що тоді казати про Юлію Тимошенко.
        А що казати...
        Юлія Тимошенко - майбутній Президент України!
        А щур, він і є Порошенко щур...

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1921348917926888
2

Коментарі

129.09.18, 05:39