хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Звір Порошенко.

  • 11.09.18, 23:27


        Пам'яті і здорового глузду не вистачає українцям, щоб побудувати СВОЮ країну.
        Ось один епізод, який випадає з їх пам'яті.
        Промова, яку виголосила Юлія Тимошенко на Майдані, щойно вишедши з в'язниці.
        Її кожен може знайти в інтернеті і послухати. Послухати уважно, не відволікаючись на провокації, що влаштовували тоді цинічні ляльководи Майдану.
        Серед тих ляльководів та падлюк різного штибу, які тоді товпилися навколо Юлі і які на її імені пролізли потім у владу, ховався звір. Звір у цукерковій, шоколадній обгортці. Звір Порошенко. Он він, справа зверху на світлині. Визирає, тварюко.
        І коли Юля закликала людей не розходитися, поки не будуть виконані всі їхні умови, звір Порошенко вже тоді знав, що він зробить з Майданом. Недарма пізніше, коли він вже вмоститься на Банковій, він скаже, вже не приховуючи цих своїх думок, що він знає, як боротися з Майданом. 
        І він почав боротися. Звір Порошенко не просто розігнав Майдан, він почав вбивати самих активних, самих пасіонарних українців, на яких і тримався Майдан. Вбивав різними засобами. Кого руками нової міліції-поліції, Беркуту, кого на фронті. Підставляючи під кулі ворога або стріляючи їм в спини.
        Звір Порошенко не збирається відходити від влади.
        Майдан тоді не дослухався до прохання Юлії Тимошенко. Українці не дослухалися і пізніше до попередження Тимошенко не голосувати за звіра Порошенко, бо буде страшна біда. Але, таки надали йому владу.
        Українці, хоч зараз увімкніть свою пам'ять, згадайте хто де був і що робив.
        Дослухайтеся хоч раз до Юлії Тимошенко!

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1902151056513341?comment_id=1902163823178731&notif_id=1536696772299108&notif_t=feed_comment
3

Коментарі

112.09.18, 16:42