хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Молоді, перспективні, патріотичні.

  • 22.02.18, 17:24


        Німножко насточортіло(якщо не сказати - настопістело), читати шизоїдний бред про молодих перспективних та патріотичних політиків, які повинні прибрати зі свого шляху всіх "старих" політиків, прийти на їх місце та почати по-новому грабувати Україну та українців.
        При чому, всі ці зазивали, як один, в один голос пояснюють, що під "старими" вони мають на увазі тільки Юлію Тимошенко. Хм, а чого ж вони з таким же поривом та наполеглівістю не вимагали приходу молодих перспективних та патріотичних на виборах в 2014 році. Порошенка що, був молодий, його відірвали від маминої цицькі? Він в чомусь був перспективний? Наприклад, коли разом з Ющенко та Януковичем обвалили гривню до 8 грн за долар. Яку ви тут перспективу угледіли? І під яким мікроскопом ви знайшли у Порошенко хоч одну клітинку патріотизму? Коли він проклинав українців та вимагав від них вибачень за неіснуючи злочини?
        В мене запитання до цих оскаженілих пророків.
        А скажіть, будь ласка, як ви будете відрізняти молодих від "старих"? Ну не за досвідом. це зрозуміло, вони ж ще молоді, звідки досвід. Тоді за віком? І який же вік буде слугувати путівкою у велику політику? З дитячих пелюшок? Чи з 16 років? Може з 24 років, як молодий пан Вовк, який зараз встановлює нам тарифи? Ну 30 років. це вже мабуть все, старий. Одразу на смітник. 
        Друге запитання. За яким критерієм будуть відсіюватися безперспективні політики від перспективних? Воно ж для того, щоб стати перспективним, треба щось зробити, якось проявити себе! А для цього потрібен час. І немалий. І щоб цей вірогідний перспективний показав себе саме в політиці. Політика, це фах, як і будь який інший. Ну ви ж не будете пропонувати молодого асенізатора, який вдосконалив помпування відповідних інгредієнтів, на посаду депутата, чи директора заводу, чи одразу в Президенти. Хоча, якщо він зробив таке вдосконалення, то його можна вважати перспективним. У своїй галузі. А може ви по зубах будете визначати перспективних? Якщо з'їв всі зуби на своїй роботі. то відповідно цей претендент перспективний. Але тут глухий кут з'являється. Якщо чекати ознак перспективності, то цей вірогідний перспективний вже стане "старим" і за вашою шкалою перспективності, відправиться в утиль. Так же? Вам же досвідчені політики не потрібні?
        І трете запитання. Подібне до попередніх. Як ви будете розрізняти патріотичних політиків від непатріотичних? Може за кількістю децибелів під час скандування патріотичних гасел "Слава Україні!"-"Героям слава!"? Чи за кількістю цих скандувань? Ну так кремлівський агент Лоліта тут чемпіон. Виходить, за вашою градацією Порошенко патріот?! А може, якщо Барна вб'ється головою об стінку, вигукуючі - "Я помираю за Україну!", то він також патріот? Хоча, він вже буде дещо неживий, навіщо він буде потрібний. Хоч і патріот. Поясніть, які у вас критерії патріотизму? Я вже не кажу, що для того, щоб патріотичність була справжня, а не вдаваною, порошенківською, то для цього теж потрібен час, потрібно пройти безліч іспитів. Наприклад не тікати з країни, керівництво якої є кремлівським та клептократичним, яке тебе переслідує та з вірогідністю 100% кине тебе у в'язницю. Як зробила Юлія Тимошенко. 
        Хоча, єдине. що я зрозумів з закликів цих оракулів напевно, так це наступне:
        • Тимошенко досвідчений український та світовий політичний діяч - геть її!
        • Тимошенко патріот України - геть її!
        • Тимошенко є пасіонарієм - геть її!
        • Тимошенко нічого не прихватизувала - геть її!
        • Тимошенко нічого не вкрала - геть її!
        • Тимошенко все своє політичне життя вела війну з олігархами - геть її!
        • Тимошенко індексувала та піднімала зарплати і пенсії - геть її!
        • Тимошенко не піднімала тарифи - геть її!
        Ну і так далі, там великий ряд. Ви це мали на увазі, великі радетелі за Україну? Ґа?

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1652802238114892
3

Коментарі

122.02.18, 18:30

    223.02.18, 12:33

    А хто підтримує молодь-приклад наведить.Звернувся до одного молодого депутата-так він запропонував звернутися до нього,зробив на усяк випадок,і там чекати потрібно місяц щоб отримати відповідь на звернення-а яка гарантія що він щось коисне зробить-

      325.02.18, 15:22

      Лесик Довгий теж молодий, як і вся "маладая каманда" Не кажучи вже про Хомутинника або Мураєва