хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чи піде Порошенко на вибори? Піде. Якщо...

  • 26.01.18, 14:03

          "В залежності від того, наскільки успішними будуть наступні пів-року."
         Так відповів Порошенко на запитання, чи буде він брати участь у виборах-2019.
         Ага!
         Ну давайте подивимося, що таке для Порошенко "успішні наступні пів-року".
         1. Абсолютна та беззаперечна зачистка інформаційного простору України. Думаєте зараз це цензура і що всі ЗМІ під Порошенко? Є ні. Треба щоб було так, щоб жоден Матвієнко, а тим більше Овчаренко та спікери партії Батьківщина, навіть і чхнути не могли в ефірі всіх телеканалів. Щоб кругом був 5-й канал і ЦЕНЗОР.ДА. Мертва інформаційна зона. Навіть без сталкерів. Самі говорящі мертві голови. Во славу невмирущої Лоліти. Тільки він, а хто ще? Хто? Ви ж бачите, нікого більше нема.
         2. Всеосяжне створення фальсифікаційних виборчих комісій. Включно з ЦВК. Ніяких представників від Батьківщини. Щоб жодна крапля інформації про тотальні фальсифікації та ліві сервери не вийшла назовні.
         3. Бажано прийняття нового(під вимогу Майдану), виборчого закону з повною мажоритаркою. Ніяких закритих партійних списків, а тим більше, відкритих. В цьому законі повинні бути прописані всі відомі та невідомі досі схеми фальсифікацій. Починаючи від підвозу виборців на дільниці, закінчуючи відкріпними талонами. Максимальна ізоляція спостерігачів. Особливо закордонних.
         4. Нагромадження матеріального ресурсу для купівлі виборців та оплати роботи фальсифікаторів. Звісно через підняття цін на все, що можна. На газ, на тарифи, на продукти, на ті ж квитки на проїзд в громадському транспорті, на все абсолютно. Скільки фантазії вистачить.
         5. Створення за допомогою таких корупційних органів, як ГПУ, НАБУ, САП та безлічі інших, гучної інформаційної картинки про безперервну "боротьбу" з корупцією та корупціонерами. Це для зовнішнього, надокучливого ока. Постійні показові арешти корупціонерів, але з наступним, тихим, їх звільненням та закриттям кримінальних справ проти них. 
         6. Зачистка, виключно до фізичного знищення всіх, хто має в громаді авторитет, хто має харизму, про пасіонаріїв і мови нема, пасіонарій тільки один, - Лоліта. Він і під танк з гранатою кинеться, і народ за собою поведе, і чудові реформи втілить у життя.
         7. Ну, і Юлія Тимошенко. Всі попередні шість умов не вартують однієї Тимошенко. Це головна головна(мається на увазі біль голови Лоліти), біль всієї олігархічної мафії і самої Лоліти. Не вдасться Тимошенко, як мінімум, ізолювати, не вдасться і сфальсифікувати вибори. Навіть і самі вибори не варто проводити. Якщо Юлія Тимошенко прийме участь у виборах, то вона винесе всіх вперед ногами. Лоліте нема чого ловити на цих виборах.
         Ось таки "успішні наступні пів-року" повинні бути для Порошенка.
         Найбільш жахлива та страшна умова, це п.7. Порошенку вже нема шляху назад. Для нього вбивства, це вже статистика. Боюся і продовжувати цю тему....(((


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1624574520937664&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

2

Коментарі

127.01.18, 18:20