хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Ще одне нагадування.









          

         В 1275(тища двісті сімдесят п'ятий), раз нагадую, що в 2014 році, перед виборами Президента, Юлія Тимошенко попереджала, що якщо українці проголосують за Порошенка, то Порошенко, ставши Президентом, влаштує українцям суцільну, безперервну Вальпургієву ніч, упереміш з Варфоломіївською ніччю, Содомом та Гоморою, ГУЛАГами, концтаборами, геноцидами, голодоморами та масовими вбивствами. А тих, хто залишиться, поселить в руськаму міре.
         Що зараз і відбувається.
         Але, я даю зуб, який сьогодні вирвав, що ті самі 54% бидла, будуть і далі гундосити, що "юлькавкралафсе", "підбори", "хіхікала" та "донькаюлькібуланавесіллі".
         Вперед, на вибори нового порошенка!

4

Коментарі

16.12.17, 07:25

***А тих, хто залишиться, поселить в руськаму міре***
Не була б дурепою.., та не волала би "Донбас огородить колючкою!"...- то 100% би ВИГРАЛА вибори у Ялинковича!!!
Бо саме Донбасских 3,48% їй і не вистачило до ПЕРЕМОГИ...
Ну а так.., як казав ДРУГИЙ \Перший = на купюрі "50 грн"\ Президент України БЛЮМ-Кравчук = "Маємо, що маємо...".
---
Ну а що до массових вбивств і війни...- то нагадаю, що саме Вана в 2014 волала "Треба розстріляти Донбасс з Атомної Зброї!!!"
А ЗАРАЗ волає = http://blog.i.ua/user/295100/2051049/= що Донбасянам треба ПОКАЯТИСЬ **за ДУРІСТЬ Києва!**, та отримати "Поразку в Правах на 10 років" - і все буде добре!

*** Між іншим, саме Юля на СНБО заявила про Крим: "Жоден танк чи БТР НЕ ПОВИНЕН ВИЇХАТИ З АНГАРІВ!" = то саме ТАК Турчинов і зробив...

    Гість: lyo Dnepr

    28.12.17, 06:48

    Богдан Ляшко - дуже показовий приклад, як діє масована пропаганда на мізки людей. Він всмоктав всю дурню, що вбиває в голови українців мінстецьпропаганда