хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Вакарчук: Сашку Білому не место в Украине.

  • 25.11.17, 16:46

         Я не бачив цього відео - https://www.youtube.com/watch?v=s3iH1_MmbXs
         І взагалі не звертав і не сприймав цього чмошника Вакарчука. Якщо чув завивання цього певуна, то вимикав телевізор. Навіть не замислювався з якої причини. Вимикав до біса і все. Шосте відчуття мабуть спрацьовувало.
         Пам'ятаю тільки, що він "не здасться без бою". Тобто, цей гавнюк заздалегідь оголошує, що він здасться. Тільки що він має на увазі під "боєм" і з ким? Мабуть бій його совісті з золотим тільцем.
         Як бачимо, його совість цей бій програла і він здався. Як і попереджав. І про честь цього певуна вже можна не згадувати. Все продано. За який-то шоколад, що смердить.
         Хоча, скоріше всього, а ні совісті, а ні честі, в нього не було з народження. Не дарма я ігнорував його.
         Я хочу сказати цьому бидловатому, тупорилому неуку Вакарчуку, що він не вартий навіть тіні Сашка Білого. Мільйон таких вакарчуків не гідні Сашка Білого.
         І це добре, що навколо кремлівського холуя Порошенка збирається всіляка мерзота. Можна буде їх всім гамузом відправити в політичний та громадській утіль.
         Маю надію, що українці вже не купляться на чергового попку-дурня, як було з колодою Кличком.

4

Коментарі

125.11.17, 19:11

Терпіть ненавиджу того "жидо-пісняра" з ТРІСНУТИМ голоском
Жидяра Игорь Бер Кут = https://www.youtube.com/watch?v=tzDBTNDIkL8 = Вакарчук - таки ИХ \жидовский\ президент України!

Або ось ще один "Чистокровний Жидо-Українець" з голосом "під Висоцького", який більше схожий на ХРЮКАННЯ довольного кабанця - його пропонують незабвенний Беня кАломойскій і шлюшка Савченко - це Вовчик Зеленський
---
Я от думаю = НЕВЖЕ В УКРАЇНІ НЕМА ДОСТОЙНИХ УКРАЇНЦІВ на пост Президента, бо нам пропонують ОДНИХ ЖИДІВ??!

    226.11.17, 13:00

    Залишимо в стороні гідну постать Сашка Білого і "тупорилого неука Вакарчука".
    Хоча той, хто хоч раз спілкувався з Вакарчуком, відзначає його глибоку інтелігентність та інтелект. Не про це мова.

    Навіть якщо не брати до уваги, що цей виступ був ще ДО ПОЧАТКУ російської агресії на Донбасі, а прив"язується автором до теперішніх реалій. Що саме по собі - дурниця.

    Симтоматична поява такого тексту. Тобто типове обгаджування гідних людей кремлівськими запроданцями. Просто так. Без жодної потреби.

    До того ж, в кількох абзацах автор спромігся допустити 9 помилок. Рівень інтелекту, еге ж) А це прямо вказує, хто ж таки "бидловатий, тупорилий неук"

      329.11.17, 18:32

      Виявляється, "бидловатий, тупорилий" для "бандерівця" "неук" має дві вищі освіти, фізик-теоретик, кандидат фізико-математичних наук, досконало знає три мови, вчиться й одночасно викладає в Стенфорді.

      Напрошується висновок, що інтелектуальний рівень автора є набагато вищим і він є академіком принаймі півсотні академій та автором сотень наукових праць)

      Але як тоді це узгоджується з безграмотними дописами автора, де він умудряється робити купу елементарних граматичних помилок, не зрозуміло)

        42.12.17, 19:27

        терпеть не могу вакарчука. прежде чем лезть к микрофону, прошёл бы курс у логопеда.