Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Хто став Президентом України в 2010 році?






          Я раніше написав, що не буду згадувати цей псевдокомпромат у вигляді "амбарної" книги партії регіонів, бо вважаю його черговим інструментом Порошенка для впливу на депутатів, щоб ті правильно голосували. Ну, і для тиску на опозицію. Хоча прямих доказів там і нема, та власне і непрямих нема, але все рівно можна видавати на публіку загадкові, фантомно-зловісні фрази на кшталт "та всі партії мають чорні каси, і Батьківщина, і Свобода, і Радикальна партія". При чому БПП та Народний фронт всі ці лещенкі, найеми, березовци, чорноволи не згадують.
            Але ці діячі не пояснюють, чому вони так думають та говорять. Партія регіонів використовувала ці, крадені гроші на підкуп депутатів, чиновників, прокурорів, суддів, членів ЦВК. А яким боком тут наприклад Батьківщина? Хіба є випадки, щоб Батьківщина купувала депутатів? Що свідчило би про купівлю цих депутатів. Я не пам'ятаю щоб фракція Батьківщини, або БЮТ, на протязі якогось скликання збільшувалась за рахунок депутатів з інших фракцій. Хіба є випадки, щоб Батьківщина вигравала принципові судові позови проти олігархів, проти прокравшихся чиновників, проти незаконних дій влади, що можна було би трактувати, як куплені рішення судів? Навпаки, все вигравали олігархі. 
             І мої припущення підтвердилися. Та ж Серя Кончита, в усіх своїх інтерв'ю про цю чорну касу, обов'язково встромляє мантру про інші партії, у яких також є таки каси. І насамперед згадає Батьківщину. Ну і Муська Наймана йому підгавкує. Тарасіка Чорновола особливо прет, коли він починає пріплетати туди Батьківщину. І ще багато супер-пупер "незаангажованих" викривачів. 
           За розслідування я навіть мовчу. Ніхто, нічого не буде розслідувати.
           Але зараз я хочу написати про інше, про висновок з цієї всієї історії, який лежить на поверхні, який кричить про своє існування, але ніхто з цих говорящих голів, про це нічого не каже.
            Всі вони, спираючись на матеріали цієї чорної каси, говорять про підкуп в 2010 році, під час виборів Президента, членів ЦВК, насамперед ії Голови, Підрахуя-Охендуя.
            І я чекаю, ну і?!...ну і?!...зараз скажуть, зараз скажуть....ні, нічого.
            Всі вони, спираючись на матеріали цієї чорної каси, говорять про підкуп депутатів, коли Янукович та Ющенко за тиждень до виборів протягували зміни в закон про вибори Президента, які в декілька разів збільшували можливість фальсифікувати ці вибори.
            І я чекаю, ну і?!...ну і?!...ось зараз скажуть, зараз скажуть....ні, нічого.
            Всі вони, спираючись на матеріали цієї чорної каси, говорять, що вибори Президента в 2010 році були сфальшовані.
            І я чекаю, ну і?!...ну і?!..зараз вже точно скажуть...ні, гробова тиша.
            А логічний висновок з усього цього напрошується один - вибори Президента в 2010 році виграла Юлія Тимошенко!
            І не просто напрошується, він вже є фактом!
            Але вся ця когорта сміливців по дзвінку вперто мовчить про це.
           Той же месія Ющенко, коли годинами, в прямому ефірі шаманив, поливаючи Тимошенко брудом та лайном, мабуть також не за "дякую", це робив? Звідки ж в нього зараз море грошей на будівництво, яке він з королівським розмахом веде в Нових Безрадичах?
            Ні, всі мовчать.
            Отже.
            2010 рік. Юлія Тимошенко стала Президентом України.
            Фактично.
            Натомість, фіктивний Президент Янукович кидає фактичного Президента України Тимошенко у в'язницю!
            Натомість, фіктивний президент Янукович узурпує владу у Україні.
            Натомість, нелегітимний Президент Янукович приймає закони, які шкодять Україні, підписує договори, які шкодять Україні, призначає чиновників, які працюють на сусідній кремлівський Мордор та працюють на шкоду Україні.
             Натомість фіктивний і нелегітимний Президент Янукович грабує та обкрадає Україну, знищує обороноздатність України, готує Україну до здачі в Мордор.
            Натомість, фіктивний та нелегітимний Президент Янукович вбиває людей на Майдані і доводить ситуацію в Україні до тієї що зараз відбувається.
            Я вже мовчу про неозвучені сторінки з цієї амбарної книги про події після Януковича. Про вибори Президента та Верховної ради в 2014 році. Їх проводив той самий Підрахуй-Охендуй, який забезпечив фальсифікацію виборів в 2010 році! Напевно там є матеріали та підписи і того ж Порошенка, і Яценюка, і Гройсмана, і Парубія, і всіх тих, хто зараз продовжує справу Януковича, перебуваючи на вищих посадах в державі. Напевно ці вибори проводилися в координації з партією регіонів і з фіксацією всіх витрат в цій книзі. І свідчення Фірташа у Відні це підтверджують.
            Не знаю, які мають бути з усього цього юридичні наслідки, але я переконаний, що юристи мають над цим працювати виходячи з двох постулатів:
            1. Вибори-2010 були сфальшовані.
            2. Президентом України на виборах-2010 стала Юлія Тимошенко.

Все.
З повагою до всіх притомних та свідомих українців.
Петро Чайка.
5

Коментарі

16.06.16, 19:33

"Напевно там є матеріали та підписи і того ж Порошенка, і Яценюка, і Гройсмана, і Парубія, і всіх тих, хто зараз продовжує справу Януковича, перебуваючи на вищих посадах в державі."
вони продовжують справу )(уйла, а не януковича.
охендовський сидить на тому ж стільці та з орденом на френчі.

    26.06.16, 21:43

      37.06.16, 00:21

      Юля теж би здала...