хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Політична евтаназія Порошенка



          Існує чітка, 100-відсоткова ознака, коли нашому черговому Президенту-ворюге приходить капець. Всі вони починають масовану кампанію по дискредитації та обгажуванню Юлії Тимошенко. Це точка відліку їхньої політичної некронізації,
          Ющенко два роки ломав руки перед камерами, жалівся про свою головну помилку в житті, ганьбив Юлю на чому світ стоїть(результат - політичний труп), Янукович в своєму рідному стилі, через тюрягу намагався нейтралізувати Юлю(результат - сам опинився в тюрмі народів, чекає, коли хан Мордору розкуркулить його остаточно і закопає десь в Сибіру), і ось тепер Пеця Офшоренко ступив на цей слизький шлях, взявся за втілення в життя мрії всіх корупціонерів. ворюг, олігархів, - політично знищити Тимошенко.
          Виконавці ті самі, що у Ющенка та Януковича. Всіляка журнашлюшна шушваль на кшталт Сері Кончити та Муські Найопа, бригада вічно озабоченного, проданого-перепроданого Срайка з його блохерами, різними сазоновими, волохами, бідоновнамі, яким вже начебто дали під сраку в АП за халтурну роботу, але вони продовжують на власному ентузіазмі сучить ножками в бік Тимошенко, плекаючи надію на майбутні, примарні дивіденди від кондитерського султана. А також армія ботів Мінстеця гасає по всій мережі, розганяючи різноманітні шизофренічні версії по викриттю безпосередньої участі Тимошенко у всіх світових катаклізмах, кризах та смертях відомих світових діячів та знаменитостей, починаючи від підпалу храму Артеміди, закінчуючи бешеною ціною на газ, яку іхні хазії і встановили. 
          Власне, Пеця Офшоренко досі не прийшов до тями та не вірить, що такого соціального та антиукраїнського урода, як він, українці обрали Президентом. І відчуваючи, що цю казку може зруйнувати Тимошенко, він остаточно озверел і б'ється в конвульсіях свого наближающегося ганебного, політичного фіаско. А можливо і бізнесового, чого він вже не переживе. Стільки крав, крав, а тут якась полутораметрова шмакодявка все в нього забере на користь держави, яку він і обікрав.
          І тут вже доводиться хапатися за будь-яку можливість гавкнути в бік Юлії Тимошенко, бо старі, затягані артефакти а-ля Лазаренко та решта вже не працюють. Лохі вже трішки порозумнішали.
          Тому створюються фейкові списки клептократів, в яких нема хрещеного батька клептократів, Кучми, нема камікадзе Яценюка, в останню мить, бо приховувати вже нема сенсу, вноситься офшорний король та еталонний клептократ Пеця Порошенко, але обов'язково присутня Тимошенко. Яку в клептократи неможливо записати навіть маючи неймовірно бурхливу фантазію.
          Тому Пеця намагається використати навіть життя родини Тимошенко, звинувачуючи ії в брехні, що виглядає особливо карикатурно на фоні того, що сам Порошенко є галактичним чемпіоном з брехні. І робить це навіть не розуміючи, що Голодоморів в Україні було три, а не один, 32-33 років. Що після того, як з'ясується, що Тимошенко мала на увазі Голодомор 46-47 років, бо хто-хто, а вона і сама знає, що ії мама народилася в 37 році, то Пеця остаточно перетвориться не тільки в брехуна. а і в суцільного ідіота.
          Ну за Серю Кончиту можна і не говорити. Той навіть і з стрінгів виплигує, розмахуючи своїми фуфловими, заляпаними оселедцевим жиром папірцями, які на його обалдевшую думку повинні поховати Тимошенко. Але він, зі своїм джинсовим партнером Муською Наейопом вже виглядають, як вуличні скоморохі з яких сміється вже вся соціальна мережа.
          Але, Пеця Офшоренко не розуміє, що всі ці конвульсивні рухи по врятуванню власної задниці його не врятують. Бо це не у Тимошенко півтора метра зріст, це в нього зріст півтора сантиметра. Зріст духовний, державний, зріст совесті, моралі, порядності, півторасантиметровий зріст в усьому.
         То ж, товариство, спостерігаємо за евтаназією однотура. Що є очікувано та невідворотно.
5

Коментарі

121.05.16, 20:12

    221.05.16, 22:16

    а хто про те не знав зі здоровим глуздом, що таке є порх?
    українська вата різнобарвна але за останні два роки ця вата дуже швидко навчилася його змінювати. хамелерн позаздрить цим істотам.

      322.05.16, 09:29

      Чи буде суд! Чи буде кара!
      Царям, царятам на землі?
      Чи буде правда меж людьми?
      Повинна буть, бо сонце стане
      І осквернену землю спалить!!!

        422.05.16, 10:09