хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Росія - це Русь? 10 фактів, які доводять зворотне.

  • 10.12.14, 21:27


ПОДИВІТЬСЯ НА КУПОЛА ЦЕРКОВ МОСКОВІЇ РОЗТАШОВАНИХ НА ЧЕРВОНІЙ ПЛОЩІ ! ЧИ Є ЩОСЬ ПОДІБНЕ У СЛОВ'ЯНСЬКИХ КРАЇНАХ ДЕ Є ХРИСТИЯНСТВО ?

1. Державу з назвою Московія цар Петро I перейменував в Росію аж в 18 столітті, в 1721 році !!!

Виплеканий монгольськими ханами примітивні угро-фінські  племена, (згодом московити)  із мізерним, орієнтального характеру культурним надбанням,  раптом, ( за одну ніч (!), за наказом свого царя 1724р), перетворився на старовинний, з багатющою культурною спадщиною слов'янський, європейський народ Русичів. 

2. Плем'я Мокші назвало свою річку Москва, а переклад цієї назви, з мови Мокші, звучить як «грязная вода» !!! Будь-які інші мови Світу не можуть перевести слово Москва !!! Слово «кремль» - татарське і позначає зміцнення на височині !!!
Від самого заснування Москви, (до речі , не Ю. Довгоруким, як стверджують  московити, а за розпорядженням хана Менгу-Тимура, онука хана Батия - створити усул Моксель),  москвинські правителі (як би вони не називалися) найвірніші нукери  Золотої Орди, сплять і бачать тільки одне - захват й поневолення чужих країн і народів. Сьогодні Зололота Орда трансформувалася в РФ й не більше.

З. У середні віки усі картографи Європи писали і проводили кордон Європи уздовж кордонів Русі (Русь - це територія нинішньої України) !!! Московія - улус, зі своїми фінськими народами, завжди була складовою Орди, і її Європа справедливо відносила до Азії !!!

4. Московія (Росія) платила данину Ординському Хану, своєму суверену і господарю, який був правонаступником Золотої Орди, аж до 1700 года !!! Цар Московії зустрічав кримського посла на Поклонній горі, садив його на свого коня, сам пішим, під вузду, вів коня з ординським послом в Кремль, садив його на свій трон і вставав перед ним на коліна !!!

5. У 1610 році, в Московії на Борисі Годунові (мурза Гудун) закінчилася династія Ченгізідов (родич Чингісхана), і на трон звели Олексія Кішку з фінського роду Кобили, а при вінчанні його на Царство, церква дала йому прізвище Романов, який нібито прибув з Рима правити Московією !!!

6. Катерина II, після окупації останньої вільної Руської Держави - Великого Князівства Литовського (територія Білорусі) в 1795 р, своїм наказом веліла назвати угро-фінські племена Московії якимись великоросами, а українців - справжніх русичів - малоросами !!!

7. Ніхто і ніколи не бачив в оригіналі договору про возз'єднання між Московією та Україною, нібито підписаний Б. Хмельницьким і Царем А. Романовим !!!  Це вигадка московських так званих істориків, істориків за гроші.

8. Вже кілька століть археологи Московії шукають артефакти, що підтверджують достовірність Куликовської битви, але поки безуспішно, от тільки байку про перемогу Д. Донського над Мамаєм виспівують досі, на всі голоси !!!

9. Псковська, Новгородська, Смоленська області Росії, - це колишні слов'яно-руські Князівства, і до угро-фінської Московії не мали ніякого відношення, поки Московія-Орда не окупувала їх відповідно в 1462, в 1478 і в 1654 роках !!! А в інших областях Росії (Московії) ніколи не мешкали слов'янські племена і народи !!!

10. Золота Орда і її дочка - Московія, - це єдині країни світу, які тримали в рабах власний народ !!! Це і пояснює вічну відсталість багатою на природні копалини Московію від порівняно обділених на природні ресурси європейських країн !!! Адже ефективність роботи вільних людей набагато вище, ніж рабів !!!

P / S. За міфами російського національної свідомості завдано нового удару !!! Спочатку дослідження генофонду російського народу, що проводилися російськими вченими в 2000-2006 рр., Показали, що генетично росіяни - зовсім не слов'яни, а чистокровні фіни, які нічим не відрізняються від мордви (див. Статтю «Обличчя російської національності», №15, 2006) . За повідомленням московського Центру Льва Гумільова від 18 березня, російські вчені вперше в історії провели нечуване дослідження російського генофонду - і були шоковані його результатами !!! У тому числі ці дослідження повністю підтвердили, що росіяни - це не слов'яни, а тільки російськомовні фіни. Гєном українців й московитів РІЗНИЙ !!! 

 Результати аналізу мітохондріальної ДНК показали, що ще одна найближча рідня росіян, крім фінів Фінляндії, - це татари: росіяни від татар знаходяться на тому ж генетичному відстані в 30 умовних одиниць, які відокремлюють їх від фінів !!! У міфі про «слов'янські корені росіян» вченими Росії поставлена жирна крапка: нічого від слов'ян у росіян  НЕМАЄ !!!! Є тільки близько до слов'янської російська мова, але і в ній  60-70% не слов'янської лексики, тому російська людина не здатна зрозуміти мови слов'ян, хоча справжній слов'янин зрозуміє через схожість слов'янських мов - будь-який (крім російської) . Московити то  є азійська раса, слов'яни європейська.

Немає такої нації - РУССКІЄ ! Та ніколи НЕ було !!! Тому россіяни й комплексують, юродствують та верещать. Росіяни  - НЕ слов'яни, це народ без свєї історії, без своєї культури, без своєї віри, і без своєї мови ! Все вкрадено, понівічено, споганено, все побудовано на відвертій брехні та зраді .До речі брехня та зрада - життєве  кредо москвина.

 Країна, що привласнює чужу історію, а свою не шанує і не знає своєї справжньої історії  - не має майбутнього і може бути збережена лише насильницьким методом.В росії живуть росіяни, але не русічи. РУСЬ була і є, тільки КИЇВСЬКА !!!
13

Коментарі

110.12.14, 22:24

причому тут россія до русі

    Гість: ЛемБой

    210.12.14, 22:31

    + Але договір між Богданом Хмельницьким і Олексіэм був,тільки московитам невигідно оригінал показувати

      310.12.14, 23:14

      Опять комиксы про москалей™

        410.12.14, 23:32

        Опять комиксы про москалей™а ти теж москаль ?Не знаю.
        Хитрость этого фокус-покуса в том, что при случае им можно обозвать кого угодно, раз нет четкого определения, шо это такое.
        Или ты в курсе смысла названия?

          510.12.14, 23:39

          Опять комиксы про москалей™а ти теж москаль ?Не знаю.
          Хитрость этого фокус-покуса в том, что при случае им можно обозвать кого угодно, раз нет четкого определения, шо это такое.
          Или ты в курсе смысла названия?
          а чому тоді ставиш таке запитання ?
          Уточнить хочу, конкретизировать.
          ато вдруг москаль, но не в курсе...

            611.12.14, 04:01Відповідь на 5 від RomahaN

            Москаль – це російськомовна істота, брехло, хамло, загарбник, шовініст, наволоч і кат, який не живе в Росії і являється громадянином іншої держави (України чи Литви, Естонії чи Молдови й т.д.), але говорить в тій державі чомусь російською і на Расєї жити не хоче. Ворог України.
            Хохол - це україномовна істота, що служить москалеві, в спілкуванні з яким відразу переходить на російську мову, ненавидить свою націю, свій народ, продажна й брехлива істота, підлабузник, життєве кредо - зрада за гроші. Прихований ворог України.

              711.12.14, 04:02Відповідь на 5 від RomahaN

              Московит - кат, загарбник, хамовита та брехлива істота без мови й національності, без віри, без історії та культури, тому московити й комплексують, юродствують та верещать, це істота, яка служить сатані і навіть не так, ця істота ще більш безглузда в садизмі, злодіяннях, і не випадково багато дослідників,походження цих тварюк пов'язують з якимись генетичними експериментами богів (аннунаков, см.міфологію шумерів) в далекому минулому Землі, коли з рептилій були створені якісь людиноподібні суті, і ось тепер нащадки цих боягузливих істот, піднімають своє паскудне рило, ходять по землі й грабують, нищить, гвалтують, катують людей, палять та вбивають, ісконні землі цих істот - суздальські болота, ІНШІ ЗЕМЛІ ТА НАРОДИ ЗАГАРБАНІ НИМИ ТА ОКУПОВАНІ. Ворог України.

                811.12.14, 07:29Відповідь на 7 від Zuzan

                Феноменально!
                Суздальские экспериментальные существа со времен аннунаков не только не утратили своей популяции, не только распространились на тысячи км северней, но и трудоустроились по месту новой прописки в качестве палачей, захватчиков и прочего.
                Просто супермены какие-то, а не люди.

                  911.12.14, 17:09Відповідь на 8 від RomahaN

                  вірус, таракани, щури - назв багато

                    1011.12.14, 17:14Відповідь на 9 від Zuzan

                    вірус, таракани, щури - назв багатоА зачем покушаться на историю вирусов? У тараканов есть чего опровергать?