хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Давайте будемо термінологічно коректні!

  • 28.10.21, 14:36
Victor Tregubov: Примусова вакцинація - це коли тебе збивають підсічкою, кладуть на пузо та вганяють штрикавку в сраку, поки не оговтався. Ми всі проти цього.

Та коли тебе, баклана стоєросового, не пускають заражати інших людей, це під цей термін аж ніяк не підпадає. Принаймні якщо ти не називаєш той факт, що тобі не дають, примусовим целібатом.

Будьмо уважні та взаємно ввічливі!


Табличка "Сарказм" під картинкою ;-) (прим.ред.)

ibigdan



P.S. Не розумію, звідкіля в людей береться стільки терпіння, щоб бути ввічливими з упоротими дегенератами...(Дождь!)
5

Коментарі

128.10.21, 14:50

а ти вколовся?

    228.10.21, 16:21

    І шо візантійського буржуазного націоналіста таки штриканули в сраКу

      328.10.21, 16:28

      навіть такі, здавалось би освітчені люди як Трегубов, не зовсім розуміють, що вакциновані також є переносчиками ковіду й успішно можуть заражати інших людей. А враховуючи що вакцинація дозволяє їм переносити хворобу в легкій формі та залишатись " на ногах" тобто соціально активними можливо вони навіть активніше розповсюджують хворобу. Вже не кажучи про відсутність страху захворіти та відповідно беспечність у поведінці

        428.10.21, 20:45Відповідь на 3 від биглязь

        навіть такі, здавалось би освітчені люди як Трегубов, не зовсім розуміють, що вакциновані також є переносчиками ковіду й успішно можуть заражати інших людей. А враховуючи що вакцинація дозволяє їм переносити хворобу в легкій формі та залишатись " на ногах" тобто соціально активними можливо вони навіть активніше розповсюджують хворобу. Вже не кажучи про відсутність страху захворіти та відповідно беспечність у поведінціНе важно кто шо разносит. Важно кто чем болеет. А самое важное это что сделал непривитый чтобы его близкие не заболели.

          528.10.21, 20:53Відповідь на 3 від биглязь

          навіть такі, здавалось би освітчені люди як Трегубов, не зовсім розуміють, що вакциновані також є переносчиками ковіду й успішно можуть заражати інших людей. А враховуючи що вакцинація дозволяє їм переносити хворобу в легкій формі та залишатись " на ногах" тобто соціально активними можливо вони навіть активніше розповсюджують хворобу. Вже не кажучи про відсутність страху захворіти та відповідно беспечність у поведінціСимптоми тривалого ковіда різняться у кожного пацієнта, але загальним явищем є втома.

          У 48-річної Вікі Борн хвороба розпочалася з лихоманки та "жалюгідного маленького кашлю" в березні, який згодом став "абсолютно жахливим", і їй знадобився додатковий кисень.

          Тоді її не госпіталізували, але навіть зараз, у жовтні, вона досі має симптоми тривалого ковіда.

            629.10.21, 09:13

            А що вірус вже досліджено