Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Різненьке про моє життя за останній час...

Помітив, що в блозі став писати не так часто, як раніше, і зміст моїх записів помітно змінився. Не те, щоб я взагалі став менше писати. Навпаки - я став писати набагато більше, і тепер не лише в онлайн-журнали та блоги, а ще й у реальний щоденник, та спеціальний зошит для важливих записів. А зміст записів... так він завжди змінюється. Без цього ніяк. Якщо нічого в житті не змінювати - навіщо тоді взагалі жити?

Виходжу з зони найманого робітника. Багато моїх старих знайомих перестають зі мною спілкуватись. Але з'являється багато нових - тих, хто не працює по найму, які тепер спілкуються зі мною охоче. Мені їх суспільство набагато приємніше. Їх думки відносно тверезіші та не так замарені "кризою", про яку зараз верещать на кожному кутку всі знедолені громадяни України.

До речі, з минулого запису встигла настати справжня зима!!! Із снігом!!! Ура! Я так давно на неї чекал! Тепер насолоджуюсь! Знаю, що мало хто розділяє мою радість снігові, але сподіваюсь скоро кількість мерзляків навколо мене зменшиться

А ще я отримав листа від свого сина до Діда Мороза. Він написав, що весь рік поводився добре, був слухняним, і тому Дід має принести йому санки! Я своєму сину вірю, і санки він отримає.

"Півроку без сексу" - не вийшло... Знайшлась добра душа, яка припинила мою сублімацію. Як казала одна моя знайома - "Даже если ты захочешь продержаться год без секса - у тебя не получится, потому что ты парень... Тебе нельзя!"

Клуб Бізнес-Кіно, який я застосував на базі тренінгового центру існує та розвивається. Моє починання підтримується багатьма знайомими (новими знайомими, які не зважають на кризу, а роблять все задля того, щоб покращити свій стан, а не ті, старі знайомі, які мені на всі мої починання відразу ставили хрест, що нічого не вийде, і радили подумати 20-40 років перед тим, як щось розпочати, аби не влетіти в якусь халепу )

Кажуть, я трішки схуднув.. можливо.. ще не взважувався...

Шукаю собі нових друзів... Не товарищів, не знайомих, а саме друзів. Таких, щоб можна було без роздумів....... Ніхто з вас не бажає?

Хех... скоро напишу ще... а поки-що маю дещо доробити та бігти по своїх справах!

Свято наближається! Щастя вам!

11

Коментарі

Гість: Anra

126.12.08, 13:26

знакомая права-вамнельзя,у вас яйца.....

    226.12.08, 13:29Відповідь на 1 від Гість: Anra

      326.12.08, 13:31

      нові друзі - то добре. хоча, дарма ти так зі старими...раніше ж вони тобі були потрібні. певно, не даремно.
      не забудь про санки))

        426.12.08, 13:33Відповідь на 3 від kalynka

        Я і сам довго переймався через те, що втрачаю старих знайомих та друзів...
        Але коли кількість втрачених знайомих перевисила п'ять тисяч осіб, то став розуміти, що це просто результат процесу розвитку, і так і має бути, що від цього не втечеш і всіх за собою не потягнеш.

        Хто не йде зі мною - той йде від мене.

          526.12.08, 13:39Відповідь на 4 від Ханік

          Я і сам довго переймався через те, що втрачаю старих знайомих та друзів...
          Але коли кількість втрачених знайомих перевисила п'ять тисяч осіб, то став розуміти, що це просто результат процесу розвитку, і так і має бути, що від цього не втечеш і всіх за собою не потягнеш.

          Хто не йде зі мною - той йде від мене.
          знайомі - то річ окрема. зрозуміло, що по життю їх зустрічається маса, але той, хто достойний називатись другом іде поруч через усе життя!

            626.12.08, 13:42Відповідь на 5 від kalynka

            знайомі - то річ окрема. зрозуміло, що по життю їх зустрічається маса, але той, хто достойний називатись другом іде поруч через усе життя!з моїх "друзів" ще ніхто не пішов поруч через усе моє життя.
            на певних поворотах - кудись щезли...

              726.12.08, 13:48Відповідь на 6 від Ханік

              кепсько. та думаю в тебе все ще попереду

                826.12.08, 13:48Відповідь на 7 від kalynka

                я в цьому впевнений (-;
                все буде супер-кльово!

                  Гість: SHERSHEN

                  926.12.08, 14:15

                  Я тебе підтримую повністю.І снігу я радий,і інтузіазму.Молодець