хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Злодійка-Раша.

  • 25.10.17, 01:27
Не секрет, що російські окупанти вивозять з тимчасово неконтрольованої Україною території Донецької та Луганської областей обладнання із заводів. Однак тепер російські ЗМІ не соромляться із пафосом описувати сам процес крадіжки.
Російська газета з гордістю розказала, як в РФ почав працювати вкрадений в Луганську завод 14 жовтня 2016 16:20:54
IP/Host: ---.settlement.volia.net

Разом з безсоромністю і нахабством росіяни злили інформацію і про те, навіщо їздили на окуповані території гумконвої - аби вивозити награбоване.



Російська газета - видання Уряду Російської Федерації - опублікувала велику статтю «У Ростовській області запрацював український завод», в якій з гордістю описується процес крадіжки українського майна, передають Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

«На спорожнілих площах Кам'янського машзаводу знову затрепетало життя. Новим сріблом відливає скромна, але зі смаком зроблена вивіска «Каменський завод транспортного машинобудування КЗТМ». Це нова, російська назва Луганського електромашинобудівного заводу. Він випускає комплектуючі для рухомого складу залізничного транспорту», пише видання.

У статті, без будь-якого сорому описується те, що український завод був перевезений на місце заводу, який був зруйнований самими росіянами.

«Коли перший раз приїхав сюди, хотілося плакати. Порожній напівзруйнований виробничий майданчик. Гучні холодні прольоти цехів, за якими гуляв вітер, а під ногами хрустів лід. Але очі боялися, а руки робили. Стали готувати приміщення до прийому техніки та людей», - згадує Володимир Чучин, директор заводу, громадянин України, який прийняв російське громадянство.

Державна газета, серед іншого, не тільки описує яке саме майно було вкрадено, а й серед рядків проговорюється навіщо, насправді, в зону АТО їздять напівпорожні КАМАЗи, так званого гумконвоя.

«Перші два місяці пішли на демонтаж обладнання і його розбирання. Новенькі німецькі «Найлз» розбирали самі. Відмінні розумні верстати, аналогів, на жаль, немає. Потім вантажили на 20-тонні «КамАЗи». Шестеро людей котили на роликах до машини частини верстатів. Щоб перевезти один верстат вагою до двадцяти тонн кожен, потрібно три вантажівки. А всього різних верстатів не менше двох десятків ».

Видання з радістю відзначає, що аналогів вкраденим верстатам в Росії немає і без всякого сорому додає штрихи до масштабів злодійства: «З Луганська перевезли навіть мийки, і печі, і масляний бак. Устаткування, звичайно, не унікальне, як верстати з ЧПУ, але навіщо потім купувати, якщо є своє?».

Крім того, в статті підтверджується, що електромашинобудівний завод є не єдиним підприємством, вивезеним нашими «братами». Як мінімум Луганський машинобудівник-43 переїхав в Чувашії.

Безсоромність від вдало вкраденого майна зрозуміла. Росія отримала і унікальні технології, і унікальних фахівців. Але що думають самі мешканці Луганської області? На чому і як вони будуть працювати, коли Росія, вкравши все, що можна, дозволить повернуться районам області в Україну? Як будуть реагувати на публікації про те, що Україна не може дати досить роботи жителям Луганська?

Фото на цю тему 20 жовтня 2017р. 14-24:


Обладнання з українських підприємств перевозять у вантажівках з так званих гумконвоїв.
16

Коментарі

125.10.17, 08:12

абсолютное отсутствие морали...
какое нахрен христианство, которое учит "не укради"....

    225.10.17, 08:23Відповідь на 1 від Cosmopolit

    абсолютное отсутствие морали...
    какое нахрен христианство, которое учит "не укради"....
    Как какое христианство? Истинноправославное и духовноскрепное! Возвращающее "на историческую родину" все, что "плохо лежит"! Кража или грабеж - суть Вяликай Расеи!

      325.10.17, 08:46

      Красти це духовно, ви просто нічого не розумієте...

        Гість: сонный

        425.10.17, 09:13

        Сцуки

          525.10.17, 10:09

          Ошалеть можно. Дайте название газеты с этой публикацией!

            625.10.17, 14:57

            а чем лучше россиян наши воры во власти? они тем же российским денежным мешкам уже давно продали практически всё имущество нашей неньки, включая стратегические объекты - http://blog.i.ua/community/5706/2043986/

              725.10.17, 16:00

              Мародерство ,грабунок - це мабуть найбільша причина для росіян любити війну.

              "Росія це унікальна(!!) країна за кількістю вкраденої чужої власності"
              Фрідріх Енгельс друг Карли Маркса.

                825.10.17, 16:46Відповідь на 1 від Cosmopolit

                їхав з одеси до маріуполя і мав бесіду з людиною з маріуполя-він так і казав мол ми росіяне і будували Маріуполь а чому він Українській

                  925.10.17, 18:59

                  Мерзота!!

                    1025.10.17, 23:03

                    Сволота. А наша власть что? Где иски в международные суды? Где заявления МИДа? Или Липецкую фабрику жалко?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна