хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Фаршировані кабачки.

  • 11.07.17, 18:50
Овощные бочонки ( из кабачков)
Овощные бочонки ( из кабачков)
Овощные бочонки ( из кабачков)

Очень вкусно и необычно, нашла этот рецепт когда то на просторах интернета, попробовала и не пожалела)

Інгредієнти:

- 4 средних кабачка
-500 гр. мясного фарша
- 1 луковица
-1 помидор
- немного зелени
-специи, сольперец по вкусу
-100 гр. сыра (мягкого)

Спосіб приготування


1. Фарш обжариваем на большом огне. Тщательно разделяя его (можно вилкой).



2. Минут через 7 добавляем мелко порезанный лук.



3. Еще минут через 5 делаем слабый огонь и добавляем мелко нарезанную зелень и помидор (предварительно ощищенный от кожуры и мелко порезанный. Легче всего сделать на помидоре надрезы и ошпарить водой.)



4. Пока тушим начинку минут 5 режем кабачки на 3 части, выщищаем середину. Оставляем дно толщиной не больше 1 см.



5. Фаршируем и ставим в духову (разогретую) на 30 минут при 200 градусах. У меня, кстати, остался фарш. Поэтому я не растерялась и проделала туже операцию по фаршировке с баклажаном! 



6. В это время трем на терке сыр. И через 30 минут посыпаем сверху бочонке и даем дойти им в духовке 5 минут.


Приятного аппетита! 
1

Коментарі

111.07.17, 21:05

    213.07.17, 05:16

    Мене колись пригостили майже подібним делікатесом, тільки "глечики" були видовбані з великої картоплі
    Смакота-а-а!!!!

      315.07.17, 00:54Відповідь на 2 від Східняк

      Мене колись пригостили майже подібним делікатесом, тільки "глечики" були видовбані з великої картоплі
      Смакота-а-а!!!!
      А мені ця страва не сподобалась. Кабачки в духовці дуже довго не прожарюються. Прийшлось тушкувати в каструльці.

        415.07.17, 07:22Відповідь на 3 від Alter ego*

        Мене колись пригостили майже подібним делікатесом, тільки "глечики" були видовбані з великої картоплі
        Смакота-а-а!!!!
        А мені ця страва не сподобалась. Кабачки в духовці дуже довго не прожарюються. Прийшлось тушкувати в каструльці.
        Ну й тушкуйте досхочу, хіба що голодний чоловік підгоняв???
        Так на цей випадок треба мати сардельку, шмат сала та півбуханки хліба (Чи мені Вас вчити?)
        А я зараз, в еміграції, майже щотижня беру в супермаркетах як не голубці, то фарширований перець, зазделегідь пережарюю цибулю з морквою , присипаю великою кількістю приправ і тушкую на малому вогні від 30 хвилин до 2 годин, а що робити, якщо напруга в мережі може бути і 160v і 260v тому краще за все готувати на "1-й передачі" електроплитки.
        Якщо не жаліти херсонської томатної...

          517.07.17, 00:32Відповідь на 4 від Леонід

          Я вас розумію, як ніхто інший.

            617.07.17, 00:35Відповідь на 4 від Леонід

            Відносно даної страви, то всі молоденькі кабачки пішли на закрутки, тому готувала овочі середньої дозрілості, та й моя тітка рекомендувала краще тушкувати, та ще й зі сметанкою, так дійсно смачніше.

              717.07.17, 01:08Відповідь на 6 від Alter ego*

              ...так дійсно смачніше.Ну і як смажений фарш пасував до тушкованих кабачків та баклажанів?
              Яке сполучення виявилось більш досконалим?

              А то в мені останнім часом прокинувся кулінарний експериментатор...
              Інколи отримую цікаві результати

                817.07.17, 02:12Відповідь на 7 від Леонід

                ...так дійсно смачніше.Ну і як смажений фарш пасував до тушкованих кабачків та баклажанів?
                Яке сполучення виявилось більш досконалим?

                А то в мені останнім часом прокинувся кулінарний експериментатор...
                Інколи отримую цікаві результати
                Я ж кажу, що тушковані кабачки смачніші запечених в духовці бо ніжніші, адже фарш все-одно потрібно засмажувати на сковорідці до того, як начиняти ним кабачки.

                  917.07.17, 02:15Відповідь на 7 від Леонід

                  До речі, на картинці тільки два кабачки запечені, а всі інші мають вигляд сирих, тільки сир розплавлений.

                    1019.07.17, 08:20Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Ще питання:
                    тушкуєте у воді чи якийсь особливий розчин?
                    Я наприклад, спочатку вживав смажену цибулю з морквою, додаючи інколи трохи води, а інколи курячий бульон, але поступово, в процесі експериментів, "докотився" до додавання свіжомороженої "Мексиканської суміші" та "Лечо".
                    На мою думку смачно, принаймні смак не погіршився.
                    Надлишок цієї приправи, після з'їдання тушккованого фаршированого перцю чи там голубців, чудово "вписується" як зажарка в черговий борщ, ніхто не скаржиться

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна