хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Заочне замовне вбивство.

  • 25.03.14, 17:37
МВС підтверджує вбивство Сашка Білого

Останнє поновлення: Вівторок, 25 березня, 2014 p.
, 06:26 GMT 08:26 за Києвом
Олександр Музичко

Олександр Музичко був керівником "Правого сектору" на Західній Україні

https://www.youtube.com/watch?v=rtuD-Xu2nQk

У ніч на 25 березня у місті Рівному невідомі вбили керівника "Правого сектору" на Західній Україні Олександра Музичка (Сашко Білий).

Цю інформацію, яку повідомили низка ЗМІ Рівного, в коментарі BBC Україна підтвердив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.Він відмовився розповідати подробиці інциденту, проте анонсував, що о 9.30 ранку перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов проведе з цього приводу спеціальний брифінг.

Рівненське видання "ЧаРівне" опублікувало фотографії вбитого Олександра Музичка з місця події, вказавши, що в нього три вогнепальні поранення.

Сашко Білий в березні був shock заочно заарештований  в РФ за звинуваченнями у нічим не непідтверджених "тортурах" російських солдатів під час першої чеченської війни в середині 1990-х років.( ред. Якби це було правдою - такі кадри мацкалі крутили б по всіх кАналах світу!!! На кшталт "захвату" краватки бездіяльного в розслідуванні страшного злочину рівненського судді Олександром Музичко).

Проте Олександр Музичко в коментарі BBC Україна тоді спростовував всі звинувачення.

Бойовик чи герой революції?

Керівник руху "Правий сектор" на Західній Україні Олександр Музичко (Сашко Білий), який став відомим після появи на відео з автоматом Калашникова у приміщенні рівненської обладміністрації. 

Невдовзі міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав у Facebook, що правоохоронні органи обов’язково розберуться з "безчинствами" Олександра Музичка.

Сашко Білий

Тіло Олександра Музичка біля одного з кафе Рівного. Працює слідчо-оперативна група

15 березня Олександр Музичко у відеозверненні повідомив, що правоохоронні органи України збираються його знищити або викрасти.

22 березня Сашко Білий зі зброєю розігнав молодіжний концерт у Рівному, посилаючись на піст та сороковий день за загиблими на Майдані.

Під час першої чеченської війни в 1994 році командував загоном УНА-УНСО "Вікінг", який воював у складі підрозділу Шаміля Басаєва та був охоронцем Джохара Дудаєва. Під час війни отримав позивний "Білий".

В Україні Олександр Музичко кілька разів притягали до кримінальної відповідальності за вимагання, розбій та хуліганство.

У 2012 році Олександр Музичко балотувався в депутати парламенту України у 153-му виборчому окрузі Рівного, посів шосте місце. З кінця 2013 року пана Музичка називають координатором руху "Правий сектор" на Західній Україні. Він був одним з активних організаторів акцій протесту у Рівному.

Олександр Музичко та його соратники володіли вогнепальною зброєю. В інтернеті з’явилося відео, як пан Музичко завдає тілесних ушкоджень працівнику прокуратури, який нібитоshock question тривалий час намагався незаконно "зам’яти" справу про вбивство місцевої мешканки. 

Слідчий комітет Росії 7 березня оголосив про відкриття кримінальної справи проти Олександра Музичка через звинувачення у його участі в тортурах російських солдатів під час бойових дій в Чечні з 1994 по 2000 роки.

"Звинувачення слідчого комітету РФ - брехня!!!! Хочу спитати, чому вони мене не оголошували в розшук і не порушували справу, коли я в 1994-1995 роках, дійсно, був у Чечні? Порядні солдати та офіцери ніколи не займались такими речами й тортурами, таким могли займатися тільки москалі зі спецслужб. Мені дико це навіть коментувати", - заявив тоді Олександр Музичко BBC Україна.

Доки не "зачистили" мааацкальскіє старатєлі, візьміть собі (методом копіювання) ось такі жахливі докази звірств сєвєрних мєдвєдєй:

http://blog.i.ua/user/2675316/1380363/

Статті:
Аркадій Бабченко, незалежний журналіст, ветеран першої чеченської війни:

"Сашко Білий - це відомий персонаж. З першої чеченської війни я, напевно, про нього і чую. Але це загалом - це такий фрік. Я не знаю, наскільки глибоко, скажімо так, він брав участь у бойових діях, тому що в Чечні він був, але наскільки мені відомо, він там просто бігав - з автоматом красувався і прямо так, щоб воювати, то по-моєму, він такої безпосередньої участі в бойових діях не брав. Але це я знову ж таки не знаю, не буду стверджувати.

Але те, що робить наша прокуратура або наш СК ... Тут просто спочатку треба розуміти, що ні до права, ні до законності, ні до слідства це не має взагалі ніякого відношення. Це навіть не політика, це виключно каральний орган в тоталітарній державі. Ось і все.

Там всіх українських націоналістів - за всю Чечню їх там було всього сто людей - і серед ветеранів кажуть навпаки, що ніяких звірств не було, а все це більше було фотографування і позування на камери. У 94 -му році в Чечню з Сашком Білим приїхали від сили кілька десятків людей, тобто загону як такого не було. 

Чутки ходять постійно, безумовно. Ветеранська спільнота - це перший поширювач цих чуток, і у кожного є друг, у якого брат служив у сусідній частині, і його друга взяли в полон, і він почув українську мову. Цих чуток повнісінько. Але якщо все-таки покопатися, то та інформація, яка йде з того боку, з чеченської сторони, вони дійсно говорять, що там українців було всього нічого."
САРАФАННЕ РАДІО мацкви!
17

Коментарі

125.03.14, 18:35

    225.03.14, 19:19

    Кажуть, що він відстрілювався. А руки то за спиною і в наручниках. Брешуть.

      325.03.14, 19:23Відповідь на 2 від БАІ

      сто пудів, що вирок буде один:"сам застрелився! аж шість раз зі свого пістолету в серце!"

        Гість: NeManul

        425.03.14, 19:31

        http://espreso.tv/new/2014/03/25/sasha_bilyy_mih_zastrelytysya_sam___mvs_ukrayiny Це тобі нічого не нагадує?

          525.03.14, 19:50Відповідь на 4 від Гість: NeManul

          http://espreso.tv/new/2014/03/25/sasha_bilyy_mih_zastrelytysya_sam___mvs_ukrayiny Це тобі нічого не нагадує?І підпис:Жи2 уркаїни!

            Гість: NeManul

            625.03.14, 19:54Відповідь на 5 від Alter ego*

            http://espreso.tv/new/2014/03/25/sasha_bilyy_mih_zastrelytysya_sam___mvs_ukrayiny Це тобі нічого не нагадує?І підпис:Жи2 уркаїни!Так майданівці в себе стріляли

              725.03.14, 19:57

              Одним бандитом, який ганьбив собою націоналізм - менше....

                825.03.14, 20:00Відповідь на 7 від Lюмен

                Одним бандитом, який ганьбив собою націоналізм - менше....Пішов лєсом! Вже знову повертаєшся в "Батьківщину"??? Перекотиполе!

                  925.03.14, 20:01Відповідь на 7 від Lюмен

                  Чи Свобода+Батьківщина+ПР роблять нову ШИРКУ проти хохлів-свідомитів??? А потім будете дивуватись за що ми пейсастих там нє любім?

                    1025.03.14, 20:02Відповідь на 7 від Lюмен

                    Одним бандитом, який ганьбив собою націоналізм - менше....я до речі подібної думки - хоч мені як людину його жалко(

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна