хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 43-55 років

Зрадники інтересів держави Україна.

  • 21.07.13, 20:51
5-го липня, 2013 10:52  

ПР і КПУ попросили сейм Польщі "заради дружби" визнати Волинську трагедію геноцидом поляків (Документ)!!!
148 народних депутатів від Партії регіонів і КПУ просять Сейм Республіки Польща визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу. Про це йдеться у зверненні депутатів Верховної Ради до депутатів Сейму РП і маршала Еви Копач.

«Просимо вас, депутатів Сейму Республіки Польща, підтримати рішення сенату, визнати Волинську різанину ОУН-УПА геноцидом щодо польського населення і засудити злочинні діяння українських націоналістів», – йдеться в документі.

«Розвиток зміцнення українсько-польської дружби неможливий, якщо віддати забуттю пам'ять сотень тисяч ні в чому неповинних громадян – білорусів, поляків, євреїв, циган, росіян, українців, всіх тих, хто загинув у Волинській різанині», – наголошують у зверненні.

За їхніми словами, «в Україні ростуть ксенофобські, антисемітські та неонацистські настрої».

«Їх представники вже сьогодні є у Верховній Раді України. Вони активно використовують парламентську трибуну для пропаганди цих поглядів. Усе це – результат того, що народ України не знає правди про ті страшні події», – заявляють депутати.

Як повідомлялося, 20 червня Верхня палата парламенту (сенат) Польщі прийняла резолюцію напередодні 70-ї річниці Волинської трагедії, у якій визнала ці події «етнічною чисткою з ознаками геноциду».

14

Коментарі

Гість: Dardanello

121.07.13, 21:03

згадався мультик "Зошит Смерті"...

    221.07.13, 21:05

    интересно у какого идиота созрела эта идея?

      Гість: NeManul

      321.07.13, 21:08

      Пів року тому я мав нагоду "спілкуватись" у російській військовій групі. Там же ш перший раз в житті мене обізвали бандерівцем і російські тролі "ознайомили" зі своєю версією так званої "волинської різні". Тому звідки вітер дме зрозуміло однозначно.

        421.07.13, 21:12Відповідь на 3 від Гість: NeManul

        Пів року тому я мав нагоду "спілкуватись" у російській військовій групі. Там же ш перший раз в житті мене обізвали бандерівцем і російські тролі "ознайомили" зі своєю версією так званої "волинської різні". Тому звідки вітер дме зрозуміло однозначно.В цьому навіть сумніву немає. Смішить і злить інше: вже тиждень в чернетках у мене ця стаття, а досі не можу все відредагувати і звести в одну замітку, настільки це моніториться і спамиться на сайті.

          521.07.13, 21:13Відповідь на 2 від Поговорим

          интересно у какого идиота созрела эта идея?У Гадіка кал-іс-нічєнКА.

            621.07.13, 21:15Відповідь на 5 від Alter ego*

            интересно у какого идиота созрела эта идея?У Гадіка кал-іс-нічєнКА.дебил

              Гість: NeManul

              721.07.13, 21:18Відповідь на 4 від Alter ego*

              Пів року тому я мав нагоду "спілкуватись" у російській військовій групі. Там же ш перший раз в житті мене обізвали бандерівцем і російські тролі "ознайомили" зі своєю версією так званої "волинської різні". Тому звідки вітер дме зрозуміло однозначно.В цьому навіть сумніву немає. Смішить і злить інше: вже тиждень в чернетках у мене ця стаття, а досі не можу все відредагувати і звести в одну замітку, настільки це моніториться і спамиться на сайті.Хочеш щось нове почути?

                821.07.13, 21:27Відповідь на 6 від Поговорим

                Високооплачуваний кремлем покидьок!

                  921.07.13, 21:28Відповідь на 7 від Гість: NeManul

                  Пів року тому я мав нагоду "спілкуватись" у російській військовій групі. Там же ш перший раз в житті мене обізвали бандерівцем і російські тролі "ознайомили" зі своєю версією так званої "волинської різні". Тому звідки вітер дме зрозуміло однозначно.В цьому навіть сумніву немає. Смішить і злить інше: вже тиждень в чернетках у мене ця стаття, а досі не можу все відредагувати і звести в одну замітку, настільки це моніториться і спамиться на сайті.Хочеш щось нове почути?Та невже? - Здивуй!

                    1021.07.13, 21:29Відповідь на 8 від Alter ego*

                    Високооплачуваний кремлем покидьок!кажись кремль его уже списывает со счетов.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна