Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Ціна "дружби" "братніх" народів.

  • 30.08.12, 21:58

У севастопольській лікарні помер народний артист Білорусі, співак Яків Науменко.

Як повідомило Єврорадіо, кілька днів тому співак піддався нападу, він був госпіталізований з черепно-мозковою травмою. Лікарям не вдалося його врятувати.

Про подію Єврорадіо розповів колега Науменка, співак Олександр Тиханович. "Як я знаю, він був із сином на відпочинку, в Севастополі. Його там побили. Лежав у комі. І, не приходячи до тями, він помер", - повідомив він.

Інформацію про смерть Науменка підтверджує і "Комсомольська правда в Білорусі". За її даними, інцидент, що призвів до його загибелі, стався на концерті, де виступав знайомий Якова Науменка. Видання описує подію так: "Співак [Науменко] вирішив підійти до нього [знайомого, який виступав]. Дорогу перегородив охоронець. Відомо, що далі трапилася велика перепалка, охоронець ніяк не бажав пускати Науменка за лаштунки. І в підсумку застосував силу".

Від дій охоронця постраждав також син Якова Науменка (за інформацією "Єврорадіо", у нього зламана щелепа).

Також повідомляється, що за фактом вбивства в Севастополі народного артиста Білорусі Якова Науменка було порушено кримінальну справу. Про це повідомляється на сайті місцевого управління МВС.

За даними відомства, 19 серпня на площі Нахімова відбувся конфлікт між Науменком та невстановленою особою, в результаті якого артист отримав поранення і був госпіталізований. 26 серпня потерпілий помер в лікарні. Будь-які інші деталі події в повідомленні не наводяться. У ньому лише сказано, що Науменко відпочивав у Севастополі у родичів.

Як пише видання Комсомольска Правда в Білорусі, артист приїхав в місто з сином Тихоном. Увечері 19 серпня вони гуляли центром Севастополя, де і стався конфлікт з невідомим чоловіком. У результаті, як пише видання, Науменко потрапив в 1-шу міську лікарню з проломленим черепом, де пізніше помер, не приходячи до тями. У його сина була зламана щелепа.

Раніше видання повідомило, що інцидент, що призвів до загибелі білоруського артиста, стався на концерті, де виступав його знайомий. Нібито один з охоронців вдарив Науменка, коли той намагався пройти за лаштунки. Однак пізніше сама ж газета цю версію спростувала.

Яків Науменко народився 28 березня 1959 року в Орші. Він закінчив Мінське музичне, а також Гнесінське училища. Співав в ансамблі народної музики "Свята", створив ансамбль "Бяседа". Рік тому Науменко відзначив 25-річчя творчої діяльності, тоді ж йому було присвоєно звання Народного артиста Білорусі.

За матерiалами: Lenta.ru


В Севастополе охранник забил до смерти народного артиста Беларуси Севастополь,
 27 августа.roserose
Посольство Беларуси сообщило, что пока никакой дополнительной информацией не владеет. БЕЛТА Артист несколько дней провел в коме Белорусский певец Яков Науменко умер в больнице Севастополя. Перед этим несколько дней артист провел в коме. Примерно неделю назад певец был на фестивале в Крыму, где на него напали, передает "Euroradio.fm". По предварительной информации, Науменко хотел подняться на сцену, где выступал его друг. Охранник концерта не пропускал певца и в конце концов применил силу. Якову Науменко проломили череп, а сыну сломали челюсть. Все это время он провел в местной больнице - в коме, на аппарате искусственного дыхания. Вместе с тем в посольстве Беларуси в Украине сообщили, что пока никакой дополнительной информации не владеют, передает "БЕЛТА". Как сообщили в Национальном академическом народном оркестре Беларуси имени И.Жиновича, 19 августа на певца было совершено бандитское нападение. Через семь дней он скончался в реанимации Севастополя. Яков Науменко родился 28 марта 1959 года в Орше. Окончил Минское музыкальное училище, а затем и Гнесинское. Год назад певец получил звание Народного артиста Беларуси. Тогда же он отметил свое 25-летие творческой деятельности. Заслуженный артист Беларуси, солист Государственного оркестра симфонической и эстрадной музыки Беларуси, Национального академического народного оркестра Республики Беларусь имени И.Жиновича, художественный руководитель творческого объединения "Белконцерт". За значительный личный вклад в развитие национального музыкального искусства Якову Науменко была объявлена благодарность президента Беларуси Александра Лукашенко.
Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/ukrayina/v-sevastopole-ohrannik-zabil-narodnogo-artista-belarusi.html
roserose

32

Коментарі

130.08.12, 22:07

"Братня" любов - дивіться щоб не задушили в обіймах

    230.08.12, 22:11Відповідь на 1 від vov4ik126

    "Братня" любов - дивіться щоб не задушили в обіймахСаме так. Той Сєвастополь, як і Миколаїв, ганьбить всю Україну своєю жорстокістю виродків. Нацмени гадять, а українцям сором на весь світ.

      330.08.12, 22:18Відповідь на 2 від Alter ego*

      "Братня" любов - дивіться щоб не задушили в обіймахСаме так. Той Сєвастополь, як і Миколаїв, ганьбить всю Україну своєю жорстокістю виродків. Нацмени гадять, а українцям сором на весь світ.а туди спецом покидьки з'їжджаються лохов взувати. знаю від першоджерела, так би мовити романтика з великої дороги.
      місто-халява, спецстатут дали, роботу знайти тим же охоронником не важко. літом москалі пруть з роззявленими ротами
      проблем як у інших міст не має...
      ...тепер є інші.

        430.08.12, 22:24

        все відносне

          530.08.12, 22:57

            630.08.12, 22:58

            який жах...

              анонім

              730.08.12, 23:15

              "Брати"-"слов'яни".

                830.08.12, 23:27Відповідь на 7 від анонім

                "Брати"-"слов'яни".

                  930.08.12, 23:28Відповідь на 6 від sonce-33

                  який жах...А нам тут пропагують "Союз трьох "братніх" народів...

                    1030.08.12, 23:29Відповідь на 5 від Поговорим

                    Вітренчиха "чомусь" згадалась...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна