Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Європа більше не захищає агентку Кремля.

  • 20.08.11, 18:50
Австрійська «Ді Прессе» вийшла в четвер із заголовком «Україна: Ющенко звинувачує Тимошенко». Газета цитує Ющенка, який наголосив, що Юлія Тимошенко, як глава уряду, сама «особисто», разом із російським главою уряду Володимиром Путіним, домовилася про нову газову угоду, котра завдала Україні збитків на сотні мільйонів євро.

Лондонська «Ґардіан» звертає увагу своїх читачів, що «колишній Президент України Віктор Ющенко свідчив у суді проти Юлії Тимошенко». Він підтвердив у суді звинувачення у зловживанні службовим становищем з боку Юлії Тимошенко, коли та на посаді Прем’єр-міністра Україні підписала «заради власної політичної вигоди» газовий договір із Росією, погодившись на завищену ціну, і цим зрадила національні інтереси України. «Лише політичні мотиви могли зіграти тут свою роль»
Президент України також зауважив, що Тимошенко, яка готувалися тоді до участі в президентських виборах 2010 року, хотіла, щоб її розглядали як «спасителя» у жорсткій ціновій суперечці з Росією, але звідси вийшла стратегічна поразка України й отримання Росією в особі Тимошенко «податливого і поступливого проросійського лідера».

У четвер канадський «Едмонтон Джорнал» цитує свідчення колишнього Президента України Віктора Ющенка в суді щодо Тимошенко і цитує його слова звинувачення проти колишнього політичного союзника та викрики прихильників Тимошенко, котрі кричали на адресу колишнього глави держави слова: «Ганьба!» Разом з тим тут наведено висловлювання Ющенка в суді в Києві, у яких він не лише охарактеризував перетворення Юлії Тимошенко у «проросійського політика» після підписання газової угоди січня 2009 року з Путіним, але й закликав до скасування цієї невигідної оборудки з Росією. «Едмонтон Джорнал» також звернув увагу на те, що у Кремлі оперативно спростували версію Ющенка щодо подій довкола газової угоди і «звинуватили його у брехні» в суді в Києві минулої середи.

ЧОМУ МОСКВА? ЧОМУ КРЕМЛЬ? ЧОМУ ДЛЯ КРЕМЛЯ ЮЩЕНКО ---  БРЕШЕ, А ТИМОШЕНКО КАЖЕ ПРАВДУ?

19

Коментарі

120.08.11, 19:24

    анонім

    220.08.11, 19:25

    Мені дивним видалося співпадіння -- кремль звинувачує Ющенка в брехні, а БЮТ, через Комітет опору, вимагає виключення Ющенка з НУ. І це вже не вперше, коли збігаються інтереси кремля і БЮТу. Хоч не хоч, а станеш на захист Ющенка. Не віддавати ж свого, хай і нікчемного, але Президента на поталу кацапні та їхнім агентам.

      320.08.11, 19:34Відповідь на 2 від анонім

      Мені дивним видалося співпадіння -- кремль звинувачує Ющенка в брехні, а БЮТ, через Комітет опору, вимагає виключення Ющенка з НУ. І це вже не вперше, коли збігаються інтереси кремля і БЮТу. Хоч не хоч, а станеш на захист Ющенка. Не віддавати ж свого, хай і нікчемного, але Президента на поталу кацапні та їхнім агентам.

        420.08.11, 19:36Відповідь на 2 від анонім

        Мені дивним видалося співпадіння -- кремль звинувачує Ющенка в брехні, а БЮТ, через Комітет опору, вимагає виключення Ющенка з НУ. І це вже не вперше, коли збігаються інтереси кремля і БЮТу. Хоч не хоч, а станеш на захист Ющенка. Не віддавати ж свого, хай і нікчемного, але Президента на поталу кацапні та їхнім агентам.Цього "нікчемного" МИ, Українці, проміняли на ЛЯЛЬКУ КРЕМЛЯ. А Європа, ВСЕ ЩЕ ДОСЛУХАЄТЬСЯ ДО ЙОГО ДУМКИ!!!

          анонім

          520.08.11, 19:40Відповідь на 4 від Julia Taneta

          Так я і кажу "свій". А свій завжди краще за зрадливу кремлядську барбі.

            620.08.11, 19:46

            Як ВОНА могла підписати таку кабальну угоду.Капець.Якщо це не зрада,то що?

              720.08.11, 19:52

              Цікаво було спостерігати, як закидали яйцями Ющенка, коли він їхав з судилища. Але це закономірний результат його дружби з гівнюковичем

                820.08.11, 20:09Відповідь на 7 від Gaydamaka

                Цікаво було спостерігати, як закидали яйцями Ющенка, коли він їхав з судилища. Але це закономірний результат його дружби з гівнюковичемТільки машина, яку закидали яйцями, належала зовсім іншій персоні. Це я Вам таємницю скажу! Так що не тіште себе, ніхто Ющенка не закидав!
                І Юлю ніхто не труїть... Це теж таємниця!
                І ще, Путіна ЖИДІВСЬКИЙ СВІТОВИЙ УРЯД вирішив "ЗЛИВАТИ", тому останнім часом всі країни сміливо почали йому казати "Ай-яй-яй"... А разом з ним і всю його АҐЄНТУРУ (в т. ч. тимоху)!

                  920.08.11, 20:19

                  Андрійович,як завжди,правий.А юлікам,ще одна нагода, з піною та соплями, прокричати "ганьба"

                    1020.08.11, 21:20Відповідь на 8 від Julia Taneta

                    Тільки машина, яку закидали яйцями, належала зовсім іншій персоні. Це я Вам таємницю скажу! Так що не тіште себе, ніхто Ющенка не закидав! А жаль! Його гидомирна пика просить яйця так само, як і пика його пахана Януковича

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна