Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

То було перше випробування Кремлядської зброї НЛП

  • 09.08.11, 00:39

ТИСНИ НА ТЕКСТ
Початок 90-х - Радянський Союз розпався, люди втрачають роботу, заощадження та впевненість у завтрашньому дні. За таких умов нескладно повірити, що кінець світу не за горами. Провісник Апокаліпсису - симпатична на вигляд жінка. 30-річна Марина Цвігун, донецька журналістка, поетеса, колишня комсомолка і депутат районної ради. У 91-му вона різко міняє життя - називає себе Марія Деві Христос і заявляє, що в неї вселився Бог після того, як під час операції вона начебто пережила клінічну смерть. Пізніше стало відомо - це був аборт без жодних ускладнень.
Разом зі своїм чоловіком, Юрієм Кривоноговим, або ж як він себе називає, пророком Іоаном Свамі, Марина започатковує секту "Юсмалос", або "Біле братство". Усього за рік вона набуває шаленої популярності і поповнюється десятками тисяч адептів.

14

Коментарі

анонім

19.08.11, 01:48

Пані Юля " не божевільна, просто щиро вірить, що вона - месія." Все сходиться

    29.08.11, 02:18Відповідь на 1 від анонім

    Пані Юля " не божевільна, просто щиро вірить, що вона - месія." Все сходитьсяТа ще й збігів повно, як у тих телешоу, що робляться по купленим сценаріям. За що не візьми - самі тільки збіги - тут і пастор "Шлаг"(в обох виставах має місце), про Юлю-Юсмалос вже й казати зайве.
    З однієї кгбістської "табакерки" ці солодкі парочки чортів.

      39.08.11, 08:52

      тобто на голові не коса, а німб ?

        анонім

        49.08.11, 09:12

        Нове Біле братсво скромніше -- їхня Багіня має врятувати не увесь світ, а тілько Україну. Та й день її арешту оголешенно не днем кінця світу, а всього навсього днем кінця демократії в Україні. В усьому іншому багато співпадінь -- обидві месії колишні комсомолки-функціонерки, обидві за збігом обставин були вибрані на свою роль, за обома стоять КГБісти.... Цей ряд можна довго продовжувати. А головне -- обидві не божевільні, а свято вірять у свою обраність. Не забуваючи при цьому і про власну кишенню.

          59.08.11, 09:13

          Так ЮВТ і ця... як її Марія Деві - це один і той самий чоловік???

            69.08.11, 10:14Відповідь на 4 від анонім

            КДБ досить ретельно підбирало ТАКІ СОЛОДКІ ПАРОЧКИ. У Турчинова неймовірна подібність до Кривоногова.

              79.08.11, 10:39Відповідь на 6 від Julia Taneta

              КДБ досить ретельно підбирало ТАКІ СОЛОДКІ ПАРОЧКИ. У Турчинова неймовірна подібність до Кривоногова.100% так само подумала

                анонім

                89.08.11, 10:53Відповідь на 6 від Julia Taneta

                Та й баптиське братство за ним стоить. А воно не менш зомбоване ніж кривоногівське. А деякі багінівці так взагалі нічім від юсмаліянців не відрізняються.

                  99.08.11, 11:10Відповідь на 7 від Люстерко

                  КДБ досить ретельно підбирало ТАКІ СОЛОДКІ ПАРОЧКИ. У Турчинова неймовірна подібність до Кривоногова.100% так само подумалаТи на відео помітила РУХИ, ПОВАДКИ, ПОВЕДІНКУ Марії Деві Хрістос... 100% Тимошенко!!!
                  КДБістська КОМПЛЕКТАЦІЯ та ІМІДЖМЕЙКЕРСТВО не заморочувалось на ДЕТАЛЯХ!!!

                    109.08.11, 11:13Відповідь на 9 від Julia Taneta

                    КДБ досить ретельно підбирало ТАКІ СОЛОДКІ ПАРОЧКИ. У Турчинова неймовірна подібність до Кривоногова.100% так само подумалаТи на відео помітила РУХИ, ПОВАДКИ, ПОВЕДІНКУ Марії Деві Хрістос... 100% Тимошенко!!!
                    КДБістська КОМПЛЕКТАЦІЯ та ІМІДЖМЕЙКЕРСТВО не заморочувалось на ДЕТАЛЯХ!!!
                    Помітила, тому напевне щоб менше було подібно, Юля волосся висвітлила, бо з боку, та ззаду - й не розбереш де Юля, де "Марія"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна