Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Мустафа, Путін допомагає Тимошенко, а не здає її

  • 21.06.11, 00:09
Блог Бориса Кушнирука

Часу в мене зараз обмаль, але не можу не висловитись з приводу коментарів в ЗМІ щодо листа міністра оборони Російської Федерації Анатолія Сердюкова до прем'єр-міністра України пана Азарова. В цьому листі російській міністр повідомляє про борг ЄЕСУ, який виник вже в дуже далекому 1997 році, та просить український уряд розглянути питання про його погашення.
У зв'язку з появою цього листа відомий журналіст Мустафа Найем навіть зробив висновок, що Володимир Путін здав Тимошенко. Насправді, ніщо так далеко не знаходиться від істини, як це твердження.
В досліджені, яке розміщено на сайті УНІАН, я детально аналізував всі події, що відбувались наприкінці 2008 року та на початку 2009 року під час, так званої, газової війни між Україною та Росією. На підставі всіх зібраних та проаналізованих матеріалів я зробив єдино логічний висновок, що газова війна січня 2009 року та підписані угоди були заздалегідь погоджені та спільно сплановані російськими можновладцями та прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко. Ці угоди були складником утаємничених від українського суспільства особистих домовленостей пані Тимошенко та пана Путіна, які розпочалися задовго до січня 2009 року.
В тому досліджені я також детально аналізував події щодо здійснення керівними особами Газпрому та Нафтогазу шахрайства з метою заволодіння газом РосУкрЕнерго. Очевидно, що це могло бути здійснено лише за прямими розпорядженнями Тимошенко та Путіна. І достатньо лише показів пані Тимошенко в українському суді, що те шахрайство було здійснено за прямою вказівкою Володимира Путіна, і реальний керманич Росії перетвориться в особу не дуже бажану в європейських та інших розвинутих країнах.
Отже виходячи з цього, впевнений, що за жодних умов Володимир Путін пані Тимошенко не здасть.
Що ж до абсурдного листа російського міністра, то очевидно, що ми стаємо свідками такого собі політичного айкідо. Російська влада, використовуючи дурість деяких українських можновладців, їхню активність спрямовує в інтересах свого українського союзника.
В Україні серед осіб, що зараз знаходяться при владі, дуже багато тих, хто не страждають особливими розумовими здібностями. Як відомо, найгірший дурень – це дурень з ініціативою. Так от ці дурні з ініціативою, що не можуть розслідувати ті кримінальні справи проти Тимошенко, які мають судову перспективу, намагаються нас переконати, що газові угоди січня 2009 року були підписані в наслідок тиску російських можновладців особисто на Тимошенко.
Більшої дурні, яку ж до того постійно проголошують, важко собі уявити. Ніхто особисто на Тимошенко не тиснув. Кримінальні справи проти неї в Росії були ще в 2005 році закриті в зв'язку завершенням строків давності. Зрозуміло, що це те ж сталось не просто так, а за прямою згодою Володимира Путіна. Але в будь-якому разі ті справи в минулому, тому використати їх проти Тимошенко вже неможливо.
Що ж до боргів ЄЕСУ, то враховуючи ліквідацію цієї структури, та строків позовної давності, які давно спливли, ніхто і ніколи їх повернути не зможе. Вже не кажучи, що український уряд ніякого відношення до боргів ЄЕСУ не має.
Крім того, за жодних умов російська влада не визнає наявність тиску на Тимошенко під час підписання газових угод 2009 року. Це давало би юридичні підстави українські владі через суди вимагати їх розірвання. Скажіть, не вже хтось думає, що в Росії зараз при владі такі ж дурні з ініціативою, як в Україні?
Тоді виникає питання, навіщо було написано той лист російського міністра, який з'явитись міг лише за особистої згоди російського прем'єр-міністра?
А все дуже просто. По-перше, цим самим українському електорату, особливо в Західній та Центральній Україні повідомляється, що, мовляв, Володимир Путін почав допомагати українській владі боротись з Тимошенко. Як полюбляють писати деякі дописувачі на форумах: "Бу-га-га". Зараз, кинеться пан Путін допомагати "мочити" Юлію Тимошенко, з якою в нього так багато спільних справ у минулому та є ще сподівання на майбутні.
По-друге, заяви російського міністра оборони про борги легко відбиваються самою Юлією Тимошенко. Наприклад, в такій спосіб. ЄЕСУ була знищена ще кучмівським режимом. Цій компанії не дали працювати і вона фактично збанкрутувала. А потім взагалі була ліквідована. Зараз вже немає до кого пред'являти претензії. Згідно з українським законодавством власник не несе зобов'язання по боргам своєї фірми. Тому і до Тимошенко висувати претензії неможливо було ані в січні 2009 року, ані зараз.
До того ж, навіть, якщо були би докази, що свідчать про виведення коштів з ЄЕСУ на якісь рахунки приватних осіб, то за строками давності висувати претензії до Тимошенко в межах цивільного чи кримінального законодавства неможливо.
Отже, очевидно, що цим листом російські можновладці підіграли не українській владі, а особисто Тимошенко. Інша справа, що нашим українським владним "мачо" можна дати відому пораду: "Не починайте з жінкою того, в чому не впевнені, що зможете завершити". А те, як наші можновладці намагаються боротись з Тимошенко, при цьому боячись зачепити її російського партнера, показує, що завершити вони нічого не зможуть. Лише рейтинг пані Тимошенко піднімуть.

Від себе. Саме підняття рейтингу Тимошенко добивається пан Путін. Кремль готує Україні нового Президента! РАДІЙТЕ ФАНАТИ!
21

Коментарі

Гість: Вуйко Любко

121.06.11, 00:35

Барський метод кнута і пряника завжди був ефективним. Те що путіну вигідніше, щоб в Україні правила Юлька, в мене вже давно не викликає сумніву... Вкидання в інформпростір подібної інфи (заява рос. міністра) робиться як мінімум з відома царька, а швидше за все за його вказівкою.
В результаті процес боротьби за українське корито між прахвєссаром і апазицеанеркою стає цікавішим, вмотивованішим. Барин знає, як заставити холопів добре прислужувати.....
Хоча є й ще одна версія. Ні для кого не секрет, що в кремлі вже давно йде війна за доступ до рос. корита. Такщо, не виключено, що це - діяльність нанопрезидента....

    221.06.11, 00:46Відповідь на 1 від Гість: Вуйко Любко

      Гість: Вуйко Любко

      321.06.11, 00:48Відповідь на 2 від Julia Taneta

        421.06.11, 00:49

        Подібні спроби *роботи на рейтинг*малоефективні. Що і показують серйозні,а не замовні дослідження. Інтриги одних нечистих на руку політиків проти таких же самих вже дістали. І підігрування ВВП чи то владі,чи то ЮВТ так же бридкі,як і явно замовні
        та вчасні вискакування Месії на телеефірах. Накрались і набрехались всі. Одні лиш *хатинки* у сімейних гніздах чого варті. Тому дійсно потрібно усувати від влади всіх популістів,пустозвонів,крадіїв,телепнів,кумів ,синів.братів,коханок(-ців). Облажались УСІ провідні політики. Необхідні жорсткі критерії відбору НОВИХ та відповідальність.

          521.06.11, 00:55

          Такая версия имеет право на существование что-то, а интриги в Кремле плести умеют, иногда правда. и себе во вред...

            621.06.11, 01:05Відповідь на 4 від Росомон

            Згодна і підтримую! Потрібні нові, але не протеговані старими!!! Ви впевнені, що за нинішніх умов суцільної і всебічної корупції можна протиснутись (без зв’язків, протекції, хабарів), тільки завдяки власним розумовим і комунікаційним здібностям у ЧЕСНІ лідери самоорганізованого ГРОМАДЯНСЬКОГО РУХУ?

            РОМАНТИК?

              721.06.11, 01:14Відповідь на 5 від Amiran

              Забагато вузлів.

                821.06.11, 01:21Відповідь на 6 від Julia Taneta

                Романтик?
                Можливо.але дуже жорсткий. Саме тому не сприймаю як інфантильність,так і популізм,бездарність,безсистемність,експлуата цію електоральних символів, і особливо спроби постійного повчання*любити Україну як я*,але при цьому діяти як більшовики. Ті найперше вирішували власні шкурні питання,прикриваючись гаслами про *світло в кінці тунелю* та *ідеали комунізму*. Різниця невелика. Всіх би таких *радєтєлєй* та на *будови укркапіталізму*...

                  921.06.11, 01:22Відповідь на 7 від sanchezstar

                  Забагато вузлів.Московія має особливу «любов» до гри в шахи!

                    1021.06.11, 01:25Відповідь на 9 від Julia Taneta

                    Можливо,але хватку як таку вони вже втратили.Самий смак був при СССР,ось там робили з мухи уранові стержні і продавали китайцям.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна