Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Організатори «автомайдану» заявляють про провокації

  • 25.03.11, 00:48
Всеукраїнський автомобільний марш протесту планувався та здійснюється як мирна акція. Організатори акції не планують ніяких антизаконних дій і просять не піддаватися на провокаційні заклики блокувати адміністративні будівлі або яким-небудь іншим способом порушувати закон. Про це заявив член Координаційної Ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України Андрій Панаетов, повідомила прес-служба асамблеї .

За словами Панаетова, сьогодні з'явилися заяви різних організацій, що не мають ніякого стосунку до організації «автомайдану», про намір привнести до нього свої політичні вимоги, заклики блокувати адміністративні будівлі в Києві.

«Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу України, яку я представляю, не розділяє ці екстремістські вимоги і просить громадян України утриматися від порушення громадського порядку. Наші вимоги в першу чергу економічні і соціальні - ми наполягаємо на тому, щоб малому і середньому бізнесу залишили можливість працювати на єдиному податку, припинили репресії з боку контролюючих органів створили можливості для розвитку підприємництва в Україні, - заявив Панаетов.

На думку організаторів автомобільного маршу протесту, провокаційні заяви політичних організацій, які хочуть використовувати активність підприємців у своїх цілях, робляться для того щоб дати привід владі шляхом судових рішень заборонити проведення мирних акцій підприємців і спробувати зірвати урочисте об'єднання Західною і Східною колон Всеукраїнського автомобільного маршу протесту на Європейській площі Києва яке заплановане на 25 березня.

«Ми не повинні піддаватися на провокації і не дати можливості політиканам використовувати підприємців у своїх цілях, - заявив представник Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України.
15

Коментарі

Гість: RealSam

125.03.11, 02:01

Мирним шляхом цю шоблу не вдастьмся усунути від корита....
НАЖАЛЬ....
Але доки не збереться в Києві велика аількість протестуючих, потрібно максимально зберігати законність акцій....

    225.03.11, 02:20Відповідь на 1 від Гість: RealSam

    Мирним шляхом цю шоблу не вдастьмся усунути від корита....
    НАЖАЛЬ....
    Але доки не збереться в Києві велика аількість протестуючих, потрібно максимально зберігати законність акцій....
    Допоки немає визначеності, кому перейде до рук влада, після повалення режиму ПР... І для чого, для якої мети ми усуваємо цю "проффесуру" від керма, акції повинні бути мирними, не виходити за рамки чинного законодавства.
    Крок другий повинен бути потужним, швидким, стрімким і дієвим!!!!!!!!!!!! Щоб Опам’ятатися сволота не встигла!

      Гість: RealSam

      325.03.11, 02:25Відповідь на 2 від Julia Taneta

      Я думаю, не треба нагадувати, хто в нас претендує на роль єдиноправильної опозиції.... Доведеться таки пережити ще й цю пошесть...
      Поки в народу не виробиться імунітету на популізм, доти вона буде себе відчувати на коні....

        анонім

        425.03.11, 07:28Відповідь на 2 від Julia Taneta

        А ми колись визначемося? Дивлячись скільки наших друзів горло деруть за саму "незрадливу і принципову" опозіціонєрку, слабо віриться. Отак і будемо від одного совка і ншому владу передавати. Допоки або вони або ми не виздихаємо.

          525.03.11, 09:33

          Тут не треба далеко ходити, так звані прихильники "пухнастої" і тут на сайті приватизували право на правду, можете представити, що є з себе керівництво, якщо їх лекторат не дає розкрити рота, звинувачуючи всіх і кожного в "противсіхості" і продажності. Тим хто має власну думку, що суперечить з "лінією партії" затуляють рота, так само як колись на з'їзді КПРС Горбачов затуляв рота Сахарову. Якщо вони негайно не передивляться свою позицію стосовно інших опозіційних сил і поглядів, опиняться як і Горбачов, на звалищі історії, споглядаючи на руїни тієї країни, якою вони так "опікуються"!

            625.03.11, 09:40Відповідь на 2 від Julia Taneta

              725.03.11, 11:12Відповідь на 4 від анонім

              А ми колись визначемося? Дивлячись скільки наших друзів горло деруть за саму "незрадливу і принципову" опозіціонєрку, слабо віриться. Отак і будемо від одного совка і ншому владу передавати. Допоки або вони або ми не виздихаємо.Процес самоідентифікації Українців іде доволі повільно...
              Ми Українці не зважаємо не перестороги Шевченка: ні за яких умов не вірити підступним і зрадливим ж---ам. Ми як сліпі кошенята йдемо за головною ж---кою і хочемо своєї незалежності???
              Але Ми прозріємо! Я вірю, що Бог нам допоможе прозріти! І Слава Україні!!!

                825.03.11, 11:42

                Все рівно подолаєм хунту!

                  925.03.11, 14:39Відповідь на 5 від Люстерко

                  Якщо вони негайно не передивляться свою позицію стосовно інших опозіційних сил і поглядів, опиняться як і Горбачов, на звалищі історії, споглядаючи на руїни тієї країни, якою вони так "опікуються"!Знаю багатьох, тепер вже бувших, прихильників ЮВТ. Котрі зрозуміли, що ВОНА не набагато краща за ВЯ. Тому як тільки з"явиться дійсно патріотична сила - 60 відсоткова підтримка їй гарантована!

                    1025.03.11, 14:42Відповідь на 9 від Казка

                    Якщо вони негайно не передивляться свою позицію стосовно інших опозіційних сил і поглядів, опиняться як і Горбачов, на звалищі історії, споглядаючи на руїни тієї країни, якою вони так "опікуються"!Знаю багатьох, тепер вже бувших, прихильників ЮВТ. Котрі зрозуміли, що ВОНА не набагато краща за ВЯ. Тому як тільки з"явиться дійсно патріотична сила - 60 відсоткова підтримка їй гарантована! я теж таких знаю і теж так вважаю!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна