хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Воспитание детей после развода родителей

2

Коментарі

Гість: __O-leg-O__

118.06.17, 11:57

Ага, "воспитание детей после развода родителей" , звучит тип " жизнь после конца света" Сам факт развода - уже крушит на осколки детскую нервную систему.

    218.06.17, 12:08Відповідь на 1 від Гість: __O-leg-O__

    Да , это так.
    Но жизнь продолжается и нужно как то жить дальше.
    Как жить дальше ? Вот об этом и видео.
    И это мнение конкретного человека, а не инструкция к действию

      Гість: __O-leg-O__

      318.06.17, 12:16Відповідь на 2 від old hobbit

      Да , это так.
      Но жизнь продолжается и нужно как то жить дальше.
      Как жить дальше ? Вот об этом и видео.
      И это мнение конкретного человека, а не инструкция к действию
      Мнение одно. Родители должны стать счастливыми, раз у них хватило ума быть несчастными. И только счастье РОДИТЕЛЕЙ сможет вернуть ребенку ЗДОРОВУЮ ПСИХИКУ даже после развода. В остальных случаях все лишь голимый треп для оправдания собственной уебищности родителей. Это мое лишь мнение. А не инструкция к действию.

        418.06.17, 12:29Відповідь на 3 від Гість: __O-leg-O__

        Хорошо, так и делайте.

          518.06.17, 14:50

          відео не дивилась, але як кілька раз розлучена, скажу, хоч і банальщину, що не треба скидати на дітей свої проблеми з чоловіком/жінкою. Він може вже вам ніхто, а дитині батько. Часто налаштовують дури проти батьків. І роблять не стільки батькам погано, як власним дітям. Я вже мовчу про маніпуляції і шантаж дітьми. А це в нас на жаль повсємєстно.

            618.06.17, 18:02Відповідь на 5 від Анна-Марія

            відео не дивилась, але як кілька раз розлучена, скажу, хоч і банальщину, що не треба скидати на дітей свої проблеми з чоловіком/жінкою. Він може вже вам ніхто, а дитині батько. Часто налаштовують дури проти батьків. І роблять не стільки батькам погано, як власним дітям. Я вже мовчу про маніпуляції і шантаж дітьми. А це в нас на жаль повсємєстно.Да, он как раз про это и говорит

              718.06.17, 18:05Відповідь на 6 від old hobbit

              відео не дивилась, але як кілька раз розлучена, скажу, хоч і банальщину, що не треба скидати на дітей свої проблеми з чоловіком/жінкою. Він може вже вам ніхто, а дитині батько. Часто налаштовують дури проти батьків. І роблять не стільки батькам погано, як власним дітям. Я вже мовчу про маніпуляції і шантаж дітьми. А це в нас на жаль повсємєстно.Да, он как раз про это и говоритнема часу на відео. Працюю.

                818.06.17, 18:07Відповідь на 7 від Анна-Марія

                відео не дивилась, але як кілька раз розлучена, скажу, хоч і банальщину, що не треба скидати на дітей свої проблеми з чоловіком/жінкою. Він може вже вам ніхто, а дитині батько. Часто налаштовують дури проти батьків. І роблять не стільки батькам погано, як власним дітям. Я вже мовчу про маніпуляції і шантаж дітьми. А це в нас на жаль повсємєстно.Да, он как раз про это и говоритнема часу на відео. Працюю.Коси ! Чтобы на ту смену не одной тушки не осталось !

                  918.06.17, 18:21Відповідь на 8 від old hobbit

                  відео не дивилась, але як кілька раз розлучена, скажу, хоч і банальщину, що не треба скидати на дітей свої проблеми з чоловіком/жінкою. Він може вже вам ніхто, а дитині батько. Часто налаштовують дури проти батьків. І роблять не стільки батькам погано, як власним дітям. Я вже мовчу про маніпуляції і шантаж дітьми. А це в нас на жаль повсємєстно.Да, он как раз про это и говоритнема часу на відео. Працюю.Коси ! Чтобы на ту смену не одной тушки не осталось !ок! постараюсь