хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Замість 5-6 млн «соотєчєственніков» в Росію виїхали лише 7 тисяч

Головним органом реалізації політики РФ у справі згуртування «Русского міра» було призначено Урядову комісію у справах співвітчизників за кордоном.

«Її завданнями на пострадянському просторі були зміцнення політичного потенціалу діаспори, врегулювання проблем «апатридів» (негромадян у країнах Балтії), «доведення правдивої інформації про історичні події до дітей співвітчизників», постачання російськомовної навчальної літератури з урахуванням місцевих освітніх програм», - пише автор.

Ключовими напрямами федеральних проектів, за даними автора, стали «Російська мова», Програма підтримки співвітчизників на 2009–2011 роки, Державна програма надання сприяння добровільному переселенню в РФ.

«Щоправда, остання, через загальну неохоту «соотєчєствєнніків» повертатися на історичну батьківщину, провалилася. Замість запланованих 5–6 млн за перші два роки до Росії переїхало трохи більше ніж 7 тис. осіб», - відзначає автор.

Можливостями Державної програми Російської Федерації по добровільному переселенню співвітчизників в Україні найбільше користуються жителі Донецької області. Про це 2 серпня на прес-конференції розповіла співробітник Генерального консульства Російської Федерації в Харкові Любов Несвіт.
 

За її словами, програма діє з 2007 року. За цей час з Харківського консульського округу, до якого входять Донецька, Харківська, Луганська, Сумська, Дніпропетровська та Запорізька області, за Держпрограмою РФ виїхало 920 сімей (1700 осіб).

«З шести регіонів, які входять до Генерального консульства, найбільша кількість виїжджаючих - це 36% - з Донецька та області», - сказала Несвіт.

При цьому, за кількістю виїжджаючих в РФ Україна на 4 місці після Казахстану, Киргизії та Узбекистану.
Любов Несвіт також зазначила, що кількість виїжджаючих з Росії в Україну більше, ніж виїжджають з України в РФ.

Як повідомлялось, Державна програма сприяння добровільного переселення до Російської Федерації провалилася. Головним органом реалізації політики РФ у справі згуртування «Русского міра» було призначено Урядову комісію у справах співвітчизників за кордоном.

Її завданнями на пострадянському просторі були зміцнення політичного потенціалу діаспори, врегулювання проблем «апатридів» (негромадян у країнах Балтії), «доведення правдивої інформації про історичні події до дітей співвітчизників», постачання російськомовної навчальної літератури з урахуванням місцевих освітніх программ.

Через загальну неохоту «соотєчєствєнніків» повертатися на історичну батьківщину, программа провалилася. Замість запланованих 5–6 млн за перші два роки до Росії переїхало трохи більше ніж 7 тис. осіб.

Ззгідно з останніми дослідженнями Всеросійського центру вивчення громадської думки, 21% росіян хочуть емігрувати з країни, тоді як у 1991 році після розпаду Радянського Союзу ця цифра сягала 5%. Більшу частину опитаних складає молодь.

За останні три роки кількість російських емігрантів перевищила 1,2 млн. Це найбільша цифра з часів розпаду СРСР. Про це пише американське видання Business Insider.
 

Як пише Business Insider, зріст корупції, хабарництва та судових переслідувань змушують нове покоління російських підприємців залишати країну.

За інформацією видання, основна частина емігрантів – це молодь, представники середнього класу та молоді підприємці.

Найбільшим страхом молодих російських підприємців є не конкуренти чи банкрутство, а візит корумпованих державних органів. Як пише The Time Magazine, на «переговори» з ними у 2010 році росіяни витратили $581млн. Ця сума, за даними Міністерства економіки РФ, в 13 разів перевищує суму хабарів 2005 року.

Як додає американське видання The Time Magazine, згідно з останніми дослідженнями Всеросійського центру вивчення громадської думки, 21% росіян хочуть емігрувати з країни, тоді як у 1991 році після розпаду Радянського Союзу ця цифра сягала 5%. Більшу частину опитаних складає саме молодь, на яку, як зазначає видання, президент Мєдвєдєв розраховував, як на рушійну силу прогресу та розбудовників центру сучасних технологій Сколково – аналогу американської Силіконової долини.

Говорячи про перспективи повернення росіян на Батьківщину, видання наводить слова російського емігранта Андре Гейма – Нобелівського лауреата з фізики 2010 року. Зокрема, коли його запитали, що йому потрібно, аби повернутися та працювати на батьківщині, Гейм відповів: «Реінкарнація».

21

Коментарі

Гість: modus vivendi

17.09.11, 12:12

    27.09.11, 12:43

    "Реінкарнація"

      37.09.11, 12:54

      Что-то маловато желающих возвращаться на историческую родину!!!!

        47.09.11, 13:37

        920 сімей - от тварюки, а чому не 920 000? Кисень був би набагато чистіший!

          Гість: Alter_ego*

          57.09.11, 14:01

          ПРОВОДЖАЄМО ПОГАНО!!! Щоб туди звалювали - потрібно створювати в Україні для кацапів соотвєтствуюшіє условія . ,на кшталт, як вони нам - українцям на рідній землі гадять! Досить бути добренькими та терплячими!

            67.09.11, 14:04

            Тим хто їде до Раши,я б ще й медаль видавав "За звільнення України".

              анонім

              77.09.11, 14:17

              От якби усі виродки, яким наша Незалежність поперек горла, разом виїхали -- от було б діло. А так...
              1961 рік. Галичина. Хлопчик біжить від села до ферми і кричить:
              -- Мамцю!Мамцю!Мамцю!
              Мати вибіга з ферми: -- Шо сі стало ся, синку?
              -- Мамцю! А москалі в ксомос полетіли!!!
              -- Що, геть усі?
              -- Та ні -- єдин!
              -- Тю, дурненький, а чого ж ти ото так репетуєш?

                87.09.11, 17:18

                  Гість: москвостьоб

                  97.09.11, 17:30

                  Малувато.... я ще б добавив на виїзд пару мільйонів "хахльонків-зрадників"

                    107.09.11, 19:05

                    Депортировать кацапов в родную кацапетовку! И партия региАналов исчезнет сама собой

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна