А у вашому селі знають телефони СБУ?

  • 18.06.14, 19:33
Учора звернулася подруга з фейсбука. Сама вона мешкає в Києві але родом з Херсонщини. Людина серйозна і ніяких фейків не поширює. Вчора їй почали дзвонити люди з батьківщини. Помітили в небі парашутистів. Трохи згодом озброєні люди питалися в місцевих дорогу до Херсона. Подруга виложила пост в фейсбук з питанням куди звернутися, бо люди були дуже налякані. Їй порадили звернутися в СБУ і АТО. Іще була купа срачу і пустих коментів що то, мол, за парашутисти такі що ходять зі зброєю і питаються дорогу до Херсона. І ось сьогодні новий пост.
"Так, якщо пригадуєте про те, що я писала вчора про парашутистів та Херсонську обл. Тут мені купу всякої брєдні писали і що це не може бути правда і бла бла бла.
А виявилось ПРАВДОЮ!!! І поки ви писали свої тупі коменти, в нашій області сільський голова разом з сестрою О Н допомогли нашим силовим структурам розказати і показати місце дислокації парашутистів рашки.
О подзвонив і щойно мені це розповів...Силові структури (називати деталі не буду) сказали, що треба раніше було про таке попередити. Ну ми намагались, але ж вірило в це лише кілька людей із тих, хто писав купу тупих коментів і казав, що це брехня.
Та суть не в тому, тепер головне, щоб виловити всіх, хто прибув. І слава Богу, що сільський голова дуже розумна і спритна людина, тому багато цікавої інфи доніс, хоча до того його слухати відмовлялись.
І ще мінус один - ніхто не знає в селах маленьких куди звертатись в разі такого, кому дзвонити, якщо бачуть дивних чоловіків зі зброєю. Нема проінформованості людей по селах, особливо на півдні.
Але добре, що я вчора підняла кіпіш і добре, що відразу відписались мені люди, які пов`язані з АТО.
Скажімо так, О взнав до кого звернутись за допомогою, його сестра до нього,а я вже тут кіпіш навела"
Ось телефони СБУ, за якими можна дзвонити в подібних випадках.
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control%5Cru%5Cpublish%5Carticle?art_id=40659&cat_id=39921
крім того, існує гаряча лінія СБУ
0800501482

Терміново репост!!!

  • 20.03.14, 17:12
Юля Смірнова
Знову просто афігєні (гірше ще цього слова) новини:
Igor Kabanenko
Друзі! Зараз центр гравітації - Херсон. Там ГРУ та ФСБ РФ готується кримський сценарій, щоб реалізувати завтра-післязавтра. Індикатори є. Потрібно:
1. Активістам ШГО і усім патріотам об'єднатися, увійти в контакт з місцевою владою, спільно з СБУ, МВС посилити охорону адмін об'єктів і об'єктів інфраструктури.
2. Владі оголосити правовий режим надзвичайного стану в цьому регіоні, безполітну зону. Продумати симетричні і асиметричні заходи.
3. Провести антитерористичні заходи. Ришуче і результативно.
4. Військам блокувати та знищувати диверсантів і десантні тактичні групи. Не упустити час, діяти на випередження.
5. Офіційно та через ЗМІ попередити потивника, довести інформацію до світового співтовариства.Професійно вести інформаційну війну.

Не забудем и простимся

  • 09.03.14, 00:46
В кафе, магазинах и просто на улицах Киева люди спрашивают одно и то же: будет ли война. Поразительно, что никто не задается вопросом - будет ли война с Россией. И как вообще это может быть - война Украины с Россией. К этому простому факту уже привыкли, как примиряешься с потерей близкого человека - плачешь, мучаешься, а потом сживаешься и только на кладбище в твоем сердце появляется неизбывная тоска.
Так и с Россией. Ее для нас уже нет - даже те, у кого в этой стране близкие родственники, начинают воспринимать их как чужих, далеких людей - разумеется, когда эти близкие родственники поддерживают войну и оправдывают агрессию.
Конечно, больно, неприятно, досадно. Но никакой России для нас больше нет. Есть оккупант, коварный и безумный одновременно. И нам совершенно неважно, как он называется и есть ли шеврон на его форме. Для нас важно, что сегодня он издевается над нашими военными в Крыму, пугает нападением на другие регионы нашей страны, запускает в наши города провокаторов, чтобы сорвать с флагштока наш флаг и водрузить на его место флаг агрессии и мести. И нам неважно, как зовут этого врага, - нам важно, чтобы он не убивал нас. Вот и все, что спрашивают люди на улицах: будет ли он убивать, бомбить, прорвется ли танками с оккупированногоКрыма на украинский материк. А Путин и русские, избравшие такого президента, нас больше не интересуют. Это как мертвецы на кладбище.
В еврейских семьях когда-то было принято читать поминальную молитву по родственникам, перешедшим в чужую веру. Вот и мы по вам уже прочитали - вы перешли в веру ненависти к тем, кого вчера называли братьями. Вы можете сколь угодно фотографироваться на улицах с потомками тех, кого вы же и завезли в Крым несколько десятилетий назад, чтобы с трудом замазать следы другого преступления вашей родины - выселения коренных народов полуострова. Но их мнимая любовь, их вера в ваши подачки, которые вам не из чего будет скоро платить, не заменит вам нашей былой привязанности. Вы приобрели Крым, а Украину потеряли. Потеряли навсегда. Прощайте и не убивайте нас.
Нас, потерявших вас, но приобретших взамен целый мир неравнодушных людей, поддерживавших нас в нашей борьбе за свободу - не только нашу, но и вашу свободу, потому что свобода вам тоже нужна, вы пока об этом не знаете, но скоро догадаетесь. Нас, убеждающихся в том, кто все это время был нам настоящими братьями и друзьями, а кто только притворялся в надежде рано или поздно вновь накинуть ярмо с двуглавым орлом на наши шеи.
Иногда мы будем скучать по вам и по тому времени, когда вы казались нам такими же. Иногда будем вспоминать, что многие из нас разговаривают на том же языке, что и вы. Иногда будем читать ваших писателей и теперь уже - как и весь остальной мир - удивляться: что ж это, писатели у них такие гуманисты, а они как с цепи сорвались. Но это будет происходить нечасто. Простите - у нас сейчас много работы. Нам нужно строить новую страну - взамен прежней, разрушенной не без вашей помощи. Нам нужно следить за нашей властью - чтобы она не стала прибежищем проходимцев, недавно еще правивших у нас и продолжающих повелевать вами. Нам нужно находить возможности для того, чтобы создать сильную армию, которая защитит нас от возможных агрессоров: теперь мы знаем, что окружены не только друзьями и что армия нам нужна. Словом, очень много работы. Не до России.
Когда вы восстанете и избавитесь от того кошмара, в котором живете, мы искренне порадуемся за вас - и за то, что теперь не надо бояться. Но тот страх, в котором живут наши женщины, и ту ненависть, в которой теперь растет наша молодежь, мы не забудем вам еще долго - и вам придется много и упорно трудиться, чтобы вновь завоевать наше доверие и доказать, что вы стали нормальными людьми и больше не думаете, что единственная полезная вещь, которой в этом мире можно гордиться, - автомат Калашникова. Но мы будем рады, если у вас это получится, - потому что быть свободным лучше, чем рабом, и жить в мире с соседями лучше, чем пребывать в страхе и ненависти. Но все это будет потом и, наверное, нескоро.
А сейчас просто не стреляйте.
Виталий Портников, 07.03.2014

Пригоди кацапських визволителів в Луганську

  • 04.03.14, 12:39
Це ж ЯКИМИ ДЕБІЛАМИ потрібно бути, щоб таке відео викладати в мережу :)))) РЕПОСТ!
Озброєні росіяни-провокатори в Луганську встановлюють російські прапори: "Мы в Украину приехали защищать украинский народ... точнее уже русский. Просто русский народ - он везде, блядь! Тут всё серьёзно. Братан, а ты ствол с собой взял? Давайте пацаны покажем, все вооружены, пацаны заряженные.
А то против нас идут? Стрелять по ним надо!"
http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=kLM7EWmoweU

Новини з фронту

  • 03.03.14, 22:41
Да...і так УП..новини, як на фронті:
1. 5 000 озброєних росіян у нас на території
2. В Миколаї планують скинути владу сепаратисти
3. Через Керченську протоку прорвались вантажівки з озброєними людьми
4. Росія стягує війська та техніку до сухопутних кордонів з Україною
5. США думає запровадити санкції проти Росії (оце слово - думає, занепокоєні, стурбовані - тошнить вже)
6. І цитата Луценка "Зараз прийнято нарешті рішення, що має обмежити туризм екстремістів з Росії до нас. Приступають до виконання обов'язків УМВС та УСБУ.
Але я твердо знаю: якщо ми не хочемо повторення Кримського сценарію по всій Україні, ми мусимо вже завтра і особливо в середу масово вийти на захист державних адміністрацій та мерій по всій Південно - Східній Україні. Жоден іноземець не повинен пройти в держустанови, чіпляти свій прапор і керувати нашими депутатами.
Харків, Луганськ, Донецьк, Миколаїв, Херсон, Одеса, Запоріжжя, Дніпропетровськ- у ваших силах захистити мирну і єдину Україну."
Короче, народ, якщо ви завтра у себе в містах не піднімете свої дупи і не підете захищати Україну, то тоді не плачтесь, що ми такі сякі і не можемо воювати. Зараз кожен крок залежить також від нас. Або дивані патріоти виходять з хат, вимикають фейс і починають діяти на місцях, або почнеться справжнє пекло - війна.
А далі самі думайте.
Крапка.
Поширюємо максимально

У Львовi з'явилися титушки

  • 20.02.14, 13:15
Андрій Садовий
За ніч вдалось попередити спроби нападів на торгові центри, російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та цілий ряд дрібніших інцидентів. В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі пошкодили електрощитову і припинили електропостачання. На ранок пошкодження ліквідовані.
Всім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші) велика подяка! Розслаблятись не можна. Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові. Відтак:
1. Батьки. Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць! Я розумію їх емоції та гнів, але вони піддаються на провокації.
2. Львів’яни. Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті. Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні.
3. Останнє попередження власникам магазинів. Якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію.
Сила Львова - в єдності! Слава Україні!

Що я бачив за останні 7 годин?

  • 19.02.14, 07:05
Otar Dovzhenko
Що я бачив за останні сім
годин.
Бачив, як десять тисяч людей
спалили військову частину,
яку до того місяць блокували,
зайшли всередину, роззброїли
300 ВВшників і повезли їхню
амуніцію на Майдан. Не треба
було рипатися кудись
виїжджати.
Бачив вогонь у два поверхи
заввишки біля обласної
прокуратури та проспект
Шевченка, засіяний аркушами
викинутих із вікон
кримінальних справ.
Бачив, як біля оточеної
барикадами будівлі ГУ УМВС у
Львівській області палають
документи, а в коридорі серед
повстанців спокійно стоїть
головний обласний мент Рудяк
(поважаю).
Бачив перевернуті та
потрощені міліцейські машини
біля грізного райвідділку на
Мартовича, зовсім-зовсім
розгромленого. Хлопці
відтягнулись за всі кривди.
Бачив захоплене людьми СБУ.
Бачив, як палає машина
прослушки, про яку мені не
без жалю сказали, що вона
коштує півмільйона доларів. І
багато всього всередині СБУ
бачив.
Бачив із балкону останнього
поверху Франківського
райвідділку людей внизу, які
кричали "Слава Україні!" і
палили документи. Мені, чесно
кажучи, не дуже подобається,
що все попалили. Хоча це
можливість почати історію,
принаймні, цього регіону з
чистого аркуша.
Бачив Податкову, яку
керівництво здало без бою,
попросивши нічого не
трощити, але активісти
побачили, що там нудно, й
пішли геть.
Бачив ізсередини частину на
Стрийській, яка вже догоряла, і
ВВшників, які спокійно ходять
поруч із активістами,
стріляють у них сигарети й
розмовляють про те, як воно
далі буде.
Бачив незворушних вуйків на
КПП на Трускавецькій і Княгині
Ольги, де всі сплять, попри те,
що сусідня військова частина
палає.
Не уявляю, що принесе ранок і
як ми будемо далі жити, але
точно знаю, що влади режиму
Януковича у Львові більше
немає, і це мене тішить.

Про «лижичок»

Забігаючи наперед я хочу сказати що зовсім не бажаю образити відому співачку.На місці автора я би просто не створював би їй піару а назвав це явище якось інакше.Ну можливо " про пацифістів" або ще якось.Ну але саме явище, як і історичні паралелі, зроблені автором видалися мені доволі цікавими.

Цей рік виявився доволі вдалим на появу різноманітних новітніх термінів, що стосуються громадсько- політичного життя нашої держави. Так білоцерківський спортсмен Вадим Тітушко встиг внести своє прізвище до аналів історії та назавжди зв’язав його з проплаченими спортсменами, що використовуються владою для залякування опозиційних мітингів. Явище це було відомо ще з початку 90-х, але тільки зараз отримало, можна сказати, майже офіційну назву. Менш помітною виявилася поява ще одного терміну – «лижички», що можна пояснити лише тим, що співачка Руслана просто не встигла своїми танцями довести народ до такого виявлення гніву, як це було з білоцерківським псевдоспортсменом. Хоча явище ще старіше за тітушок.

Ще підчас національно-визвольних змагань 1917-1920 рр. пацифістська політика уряду Грушевського призвела до знищення ними ж Першого Українського корпусу генерала Скоропадського у складі 60 тис. професійних та навчених вояків. Новоявлені соціалісти Грушевський та Винниченко банально припинили постачання провізії та необхідного спорядження до підрозділу. Робилися заяви про те, що армія нам не потрібна(в нас мирний протест), просувалася ідея досягнення мети мирним шляхом(не піддаємось на провокації) тощо. 60-тисячний корпус Скоропадського було знищено, а вже невдовзі довелося зустрічати 7-тисячну армію Муравйова, але зустрічати було нікому, окрім загон у хлопців з військового училища. Результат ми всі чудово знаємо.

Наприкінці 20-х – початку 30-х років у польському сеймі було представлено партію УНДО(Українське Націонал-Демократичне об’єднання), яка ставила собі за мету домогтися від поляків дотримання зобов’язань перед українцями. Забігаючи вперед нагадаємо, що мета так і залишилася лише метою, а значну частину членів партії врешті-решт банально пересаджали. Але перед тим як почати намотувати кола по тюремним подвір’ям УНДОни встигли добряче накидати каміння до городу молодої, на той час, ОУН. За класикою жанру побратими Євгена Коновальця називалися провокаторами, а також тими, чия діяльність докорінно суперечить ідеї української державності. В 1939 році УНДО вдало наказало довго жити.

Чи не нагадують читачеві вищезгадані події деякі аспекти сьогоднішнього Майдану? Радикальні революційні танці, до зубів озброєні ліхтарики, наймирніший за мирністю протест і несамовита ненависть до «провокаторів».

Саме подібним чином свого часу розвивалися події Майдану. Декілька разів називали Правий Сектор провокаторами, та обіцяла звільнити п’ятий поверх від загарбників. Але, як і властиво справжнім лижичкам, обіцянки так і залишилися обіцянками.

Історія завжди рухається по спіралі, і той, хто не робить потрібних висновків, завжди змушений наступати на одні й тіж самі граблі. Неможливо з голодним шакалом вести дискусію про користь роздільного харчування, а також те, що знахабніле кубло бандитів при владі розуміє людську мову тільки тоді, коли з ним говорять з позиції сили. Світовий досвід прозоро підказує нам, що будь-який протест здатен досягти успіху тільки тоді, коли на захисті його ідей є щось переконливіше за прапори, танці та ліхтарики! Слава Перемозі!

Спостережливий