Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

«Сріблясті водоспади» у Шешорах

Шешори - мальовниче гуцульське село, яке розтягнулося на кілька кілометрів уздовж гірської річки Пістиньки. Село відоме своїми чудовими «Сріблястими водоспадами», одними з найкрасивіших в Карпатах. На тлі загину широкого (майже 60-метрового) русла, що кам'яною смугою огинає непереборну скелю піщанику, утворилися два паралельні гучні водоспади, біля яких дуже люблять фотографуватися туристи.

 Свою назву вони отримали завдяки потужному голосу і тому, що бризки дуже яскраво поблискують на сонці. З 2003 по 2006 рр.. тут проводився фестиваль етнічної музики та лендарту "Шешори". Водоспади послужили декораціями для декількох фільмів і відеокліпів. Водоспади розташовані практично в центрі села, по обидві сторони від моста. Для того, щоб потрапити на великі водоспади, потрібно спуститися від мосту по скелястому березі. Спочатку покажеться один водоспад, потім, трохи нижче, другий. Тут завжди багато туристів. Якщо потрапити сюди після обіду, то сонце буде світити вздовж річки і вода в річці сріблиться. За водоспадами ловлять рибу, вода тут кришталево чиста. У літню пору тут безліч відпочиваючих. Вода в річці влітку прогрівається до 25 градусів, а купання у водоспаді - незабутнє задоволення. 

Добратися до села можна з Коломиї або Косова, їхати автобусом або маршруткою. Плануючи свій відпочинок в Карпатах обов'язково відвідаєте це місце. Поруч знаходяться багато готелів, міні-готелів (попередньо здійснивши онлайн бронювання), ресторанів і кафе де можна переночувати і поїсти. Організувати свій активний відпочинок взимку можна завдяки присутності баз відпочинку в регіоні.

1

Коментарі